Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 3 χρονια σημερα το λαπτοπ μου αρχισε να κλεινει.Θα χρειαστει καθαρισμα λετε;Κι αν ναι τι να κανω για να το καθαρισω;Ειναι το Asus X52J.Βαζω και μια φωτογραφια με την θερμοκρασια οταν τον ανοιξα μετα το κλεισιμο

post-242865-0-23247000-1397088061_thumb.jpg

Δημοσ.

το δικο μου εκλεινε με την πρωτη εφαρμογη. το εκανα βιδες και η ψυκτρα ηταν γεματη συμπιεσμενη σκονη σαν πετρα ειχε γινει. προφανως καθαρισμα θελει. πριν το κανεις βιδες δοκιμασε με αερα να το φυσηξεις. εμενα δεν καθαριζοταν με αερα. επρεπε να μπει χερι για να φυγουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο 3 χρονια σημερα το λαπτοπ μου αρχισε να κλεινει.Θα χρειαστει καθαρισμα λετε;Κι αν ναι τι να κανω για να το καθαρισω;Ειναι το Asus X52J.Βαζω και μια φωτογραφια με την θερμοκρασια οταν τον ανοιξα μετα το κλεισιμο

ενοειται.πλεον δεν γινεται σωστη ψυξη.θα εχει γεμισει η ψυκτρα απο σκονη και θα εγινε σαν βαμβακι. οπωσδηποτε για να εχεις και τοσο καιρο να το ανοιξεις και αλλαγή πάστας.γνωρίζεις απο αυτά ? πιάνουν τα χέρια σου ?

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ κατ'αρχήν για τις απαντήσεις!κι εγώ ήμουν σίγουρος ότι από αυτό θα είναι (λογικα)!έχω ανοίξει λάπτοπ,το παλιό μου!απλά τώρα δεν είμαι βέβαιος που μπορεί να είναι η ψυκτρα στο συγκεκριμένο μοντέλο!πάστα δεν εχω δοκιμάσει ποτέ να βάλω ούτε εχω δει πως!λέω να το φυσηξω για αρχη όπως είπε ο 1ος φίλος μου!με το πιστολάκι να το δοκιμάσω;

Δημοσ.

ποιο πιστολακι?  σε κανενα βενζιναδικο ή ειδικο σπρει με αερα.

αλλα καλυτερα να το ανοιξεις και να αλλαξεις παστα για να μην ασχοληθεις για κανενα 6μηνο ξανα. (αναλογα την συντηρηση)

η παστα ευκολη ειναι αρκει να προσεχεις ποσο να βαλεις. δες βιντεακια youtube ειναι γεματο με τετοια.

Δημοσ.

Άνοιξε το laptop σου καθάρισε το απο σκόνες αφου σιγουρευτείς οτι το ανεμιστηράκι του δουλεύει σωστά , οσο για την αλλαγή πάστας που καλο ειναι να το κανεις δεν ειναι κατι δύσκολο δες το βιντεάκι , καλο ειναι παντως να αγοράσει και μια βάση με ανεμιστήρες για το laptop να σου κρατάει σταθερή σε φυσιολογικά επίπεδα την θερμοκρασία

Δημοσ.

Σας ευχαριστω όλους παιδια.Θα κανω τα παραπανω που ειπατε.(Εχω και μηχανημα για συμπιεσμενο αερα οποτε κομπλε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...