airdimitris Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλημέρα και πάλι σε όλους τους φίλους του forum.θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για την βοηθειά σας για το modem Tp-link 8970 που με βοηθήσατε να το κάνω rebbot απο τις ρυθμίσεις του μενού του και τώρα δουλεύει κανονικά.Επανέρχομαι και πάλι με ένα άλλο νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζω που και πάλι θα χρειαστώ την βοήθειά σας.Επειδή η οικία μου είναι μεζονέτα αντιμετωπίζω εδώ και καιρό πρόβλημα με το wi-fi και την κάλυψη σε όλο το σπίτι επειδή το modem το έχω τοποθετήσει στο υπόγειο και το έκανα αυτό επειδή η πρώτη τηλεφωνική πρίζα που εισέρχεται στο σπίτι από το κατανεμητή είναι το υπόγειο και το modem Tp-link 8970 συγχρονίζει στα 19.800 mbs.Δυστυχώς είχα πρόβλημα όπως προανέφερα με την κάλυψη του wi-fi στο τελευταίο όροφο του σπιτιού είχα ελάχιστο σήμα.Μετά απο τα παραπάνω αποφάσισα να αγοράσω το Netgear Extenter 2200.Η τοποθέτηση του εν λόγω Extenter εγινε στο ισόγειο της οικίας και μετά απο πολλές δοκιμές βρήκα το κατάλληλο σημείο οπου εποικοινωνούσε με το Tp-Link με κάλυψη 86%.Δυστυχώς σε έλεγχο ταχύτητας που έκανα πολλές φορές η ταχύτητα που έπαιρνα συνδεδεμένος στον EXTENER ήταν της τάξεως των 6 εως 7 Mbps ενώ όταν συνδέομαι στο modem με wi-fi έχω 16-17 Μbps.Ύστερα απο τα παραπάνω θα ήθελα να ρωτήσω γιατί όταν συνδέομαι στον Extender πέφτει τόσο πολύ η ταχύτητα?Έκανα μήπως κάτι λάθος?Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι έχω κλείσει τον dhcp από τον Extender και έχω την τελευταια έκδοση Firmware!!!!!!Τι μπορεί να φταίει πάλι?Είναι προβληματικό το Extender?????;Σας ευχαριστώ και πάλι περιμένω αν θέλετε την βοήθεια σας.Να είστε καλά.Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 δυστυχως πολλες φορες με τα extender χανεις αρκετα σε ταχυτητα οποτε εκει είναι πιο καλο να ενωθει το ρουτερ με ένα access point Με καλωδιο Ethernet παρα ασυρματα με Extender.το μονο που μπορεις να κανεις είναι να δοκιμασεις να αλλαξεις καναλι και τυπο κλειδώματος μπας και βελτιωθεί.και μετα να δοκιμασεις να φερεις τα ρουτερ λιγο πιο κοντα.επισης ασχετα ότι εχεις 86 τις 100 σημα προσπαθησε και τα 2 ρουτερ να είναι μακρια από εμποδια από άλλες συσκευες που παιζουν στα 2,4 ghz και μακρυα από γωνιες και όχι μεσα σε συρτάρια ,επιπλα ,ραφια κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα