Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πήρα πριν περίπου 2-3 βδομαδες το mbp r και έχω την εντύπωση οτι ζεσταίνεται αρκετά. το έχει κανείς αλλος?

Δημοσ.

καλά χωρίς να μας πεις θερμοκρασίες τι να σου πούμε? από τις εντυπώσεις θα βγάλουμε άκρη;

δεν μας λες τη χρήσης κάνει, πότε ζεστένετε και τι κανεις όταν ζεστένετε.

Δημοσ.

Καλησπέρα πήρα πριν περίπου 2-3 βδομαδες το mbp r και έχω την εντύπωση οτι ζεσταίνεται αρκετά. το έχει κανείς αλλος

Αδικα αγχωνεσαι.Εχω το ιδιο και ξερω (8αρι 256gb). Απλα δεν ανεβαζεi ευκολα στροφες ο ανεμηστηρας για οικονομία ενεργειας και τρεχει σταθερα στις 1299 στροφές (ελαχιστη ταχυτητα).

Αλλά επειδή έχει εξαιρετικό σύστημα ψύξης μεχρι και τις 3.000 στροφές να δουλευει δεν ακούγεται.

Κατέβασε το smc fan control.Θα σου εμφανιστεί πάνω στο menu bar κάτι που θα σου δείχνει θερμοκρασία και στροφές.

Εκει δεξί κλικ,preferences,και ανεβασε τις ελαχιστες στροφες στις 2500 σταθερά.Δεν θα ακούς Τιποτα !!!

Εμένα από τότε είναι δροσερό και το εννοώ ! Όταν κάνεις καμία πολύ ζόρικη δουλειά (hd 1080 export,youtube flash videos 1080p) ανέβαζε την ελαχιστη ταχυτητα στις 3000-4000 στροφες και θα κρυώνει άμεσα ;) 

Μην φοβηθείς.Αυτό που ρυθμιζεις ειναι η ελαχιστη ταχυτητα,αρα εαν χρειαστει ο mac θα ανεβασει τισ στροφες οσο χρειαζεται αναλογα με τις αναγκες σου.

Επειδή πρέπει να το ανοίγεις καθε φορα το προγραμμα,απλα πηγαινε ρυθμισεις > account > logic items > πατα το + > επεξελε απο τον φακελο εφαρμογες το smc fan control και θα ανοιγει καθε φορα που ανοιγεις τον υπολογιστη ! Ειναι παρα μα παρα πολυ χρησιμο.

Δειχνει και την θερμοκρασια συνεχως.

Εχεις εμπειρια από σχετικά tools ? Κάτι για καθαρισμό περιττών αρχείων,ram έχεις ?

Εαν χρειαζεσαι βοηθεια μη διστάσεις. ;)

Δημοσ.

ετσι είναι τα mac . κατέβασα κι εγώ το smc fan control και παίζω στις 3.000 σταθερά και 4.000 οταν κάνω καμια βαριά εργασία.

Αμέσως δροσίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...