Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή πίσω σήματος "FIAT" στο νέο Bravo (2008)

kistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Έχω ένα FIAT Bravo (2008) και το σηματάκι της FIAT στο πορτ μπαγκάζ (το οποίος χρησιμοποιείται κι ως κουμπί για να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ) έχει χαλάσει, για την ακρίβεια έχει φύγει το πλαστικό μέρος και έχει αλλοιωθεί το κόκκινο χρώμα. Θέλω να το αλλάξω και ψάχνω γενικά στο διαδίκτυο για σήμερα. Αν υπάρχει κάποιος άλλος κάτοχος του εν λόγω αυτοκινήτου που να προχώρησε σε αυτή την αλλαγή θα ήθελα τα φώτα του! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Έχω ένα FIAT Bravo (2008) και το σηματάκι της FIAT στο πορτ μπαγκάζ (το οποίος χρησιμοποιείται κι ως κουμπί για να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ) έχει χαλάσει, για την ακρίβεια έχει φύγει το πλαστικό μέρος και έχει αλλοιωθεί το κόκκινο χρώμα. Θέλω να το αλλάξω και ψάχνω γενικά στο διαδίκτυο για σήμερα. Αν υπάρχει κάποιος άλλος κάτοχος του εν λόγω αυτοκινήτου που να προχώρησε σε αυτή την αλλαγή θα ήθελα τα φώτα του! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

ο κωδικός του ανταλλακτικού ειναι S4P5368... 45-50 ευρώ κάνει. Απο εκει και πέρα, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Ξεγυμνωνεις απο τα πλαστικά την πίσω πορτα και ξεβιδώνεις, αλλάζεις... τελειωσες. Δεν ειναι καμια βαρια επιστήμη, ουτε υπάρχει λογος να το φοβάσαι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...