Προς το περιεχόμενο

Custom Υδροψυξη

KnightRider1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια ! Μετα απο μερες σκεψης αποφασησα το καλοκαιρι να φτιαξω μια Custom Υδροψυξη για το PC μου. Τα Specs τα βλεπετε στην υπογραφη μου απο βδομαδα περιμενω δευτερη ιδια καρτα γραφικων για Crossfire συνδεση (δεν απαιτω τιποτα παραπανω απο αυτα που εχει ιδη μεσα το Pc γιαυτο η δευτερη 1GB GDDR5) οποτε σκεφτομαι να αγορασω αυτην http://www.ebay.com/itm/231172583033και να παρω αλλο ενα universal block για την δευτερη καρτα .Μην με αρχισετε με το οτι δεν συμφερει νερο πανω στις καρτες γιατι ψυχονται καλα μονες τους κλπ . Την δουλεια θελω να την κανω καθαρα για την τρελα μου (εδω κανα δυο χρονια ηθελα υδροψηξη το παλευα αλλα δεν μου εβγαινε ) η ερωτηση που εχω ειναι : Το ψυγειο που μου δεινει ειναι ενα 3πλο οπως μπορειτε να δειτε θα φτανει για να καληψει τις δυο καρτες το NB και το CPU μου ?! Ακομα κατι που ηθελα να ρωτησω ειναι :το τροφοδοτικο ειναι 650 W με ολα αυτα που εχω απανω στο PC θα φτανει το ρευμα και για την τρομπα ?! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ! :) Αν χρεαζεστε photo απο το κουτι μου πειτε μου να ανεβασω ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...