tolis1983 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 παιδια μου δωσανε ενα iphone 4 32gb αλλα το θεμα ειναι οτι χρειαζετε αλλαγη το digitizer και το back cover.κατα τα αλλα το κινητο ειναι στη πενα.αξιζει να το φτιαξω?ή να παρω καποιο καινουργιο με τα λεφτα της επισκευης?η επισκευη απο οσο εχω ρωτησει στοιχιζει απο 100-140 ευρω.αυτο θα ειναι σαν τεταρτη συσκευη μετα το 820 το lg o2x και το lumia 800 που εχω.
kataramenos32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Στα 100-140€ μονο κινεζο μπορεις να παρεις που να αξιζει
JamesDedes Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Θα έλεγα να το φτιάξεις είναι καλή περίπτωση.
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 απο την στιγμη που το βρισκεις μεταχειρισμενο σε τιμη 150-160 ευρω αξιζει να το φτιαξεις?? και να σου πω και το αλλο και αν θες με ακους αν θες οχι.θα σου το πω τελειως φιλικα μιας και δουλευα 2 χρονια σε αυτον τον τομεα με τα ανταλλακτικα κινητων.το digitizer και το back cover εχουν και τα 2 μαζι 45 ευρω.οποτε τα αλλα θα σου τα παρει για εργασια...εσυ πες μου αν αξιζει να το φτιαξεις μιας και ειναι θα ειναι σαν τεταρτη συσκευη.εσυ αποφασιζεις και κρινεις τι θα κανεις και τι ειναι καλυτερο για εσενα και την τσεπη σου...
tolis1983 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 150 δεν βρισκω μεταχειρισμενο 32αρι..μπορεις να δωσεις link με τα ανταλακτικα..αν ειναι τοσο φθηνα το φτιαχνω και μονος μου..το lg το εχω 2+ χρονια..και το 800αρι ενα χρονο..σκεφτομε να τα πουλησω και να κρατησω το iphone και το 820..
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 τα ανταλλακτικα τα περναμε απο εξωτερικο παραγγελια οταν δουλευα στην αποθηκη με τα ανταλλακτικα.απλα σου ανεφερα τιμες να ξερεις τι παιζει και να σου πω οτι δεν ειναι τοσο τα ανταλλακτικα απλα χρεωνουν πολλα στην εργασια γιατι εχει διαδικασια.τωρα γιατι να δωσεις το lg και το 800 και να κρατησεις το iphone 4??εχει να σου προσφερει κατι ενα κινητο με 3,5 οθονη και μονοπυρηνο επεξεργαστη?? εγω στην θεση σου θα εδινα το 4αρι η σαν ανταλλακτικα η οπως θες και θα κραταγα τα αλλα 3.
tolis1983 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ακομα δεν ξερω αν θα το φτιαξω..προς το παρον εχω το 820 σαν βασικο..
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 οτι θελεις εσυ.απλα το θεμα που ασχοληθηκα και σου εστειλα και καναμε την κουβεντα ειναι γιατι θελω να σου εξηγησω πως δεν αξιζει να δωσεις τα ωραια σου χρηματα να φτιαξεις κατι που δεν θα το δουλεψεις αμεσα γιατι ηδη εχεις αλλα 3 καλα κινητα.τεσπα η επιλογη δικη σου εννοειτε.καλο απογευμα.
tolis1983 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 απλα θελω να δουλεψω και ios να δω πως ειναι..μονο και μονο για αυτο το σκεφτομαι..
manzana Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 150 δεν βρισκω μεταχειρισμενο 32αρι..μπορεις να δωσεις link με τα ανταλακτικα..αν ειναι τοσο φθηνα το φτιαχνω και μονος μου..το lg το εχω 2+ χρονια..και το 800αρι ενα χρονο..σκεφτομε να τα πουλησω και να κρατησω το iphone και το 820.. Εχεις καποιες γνωσεις πανω στο αντικειμενο της επισκευης κινητων τηλεφωνων κ συγκεκριμενα στα iphone?Αν εχεις οκ,παιρνεις τα ανταλλακτικα σου κ οκ Αν οχι ομως τοτε μην κανεις καμια κινηση,θα κανεις τα πράγματα χειροτερα.Και μη μου πεις οτι μπορεις να το κανεις μονος σου βλεποντας βιντεακια στο youtube κτλ γιατι με τετοιους τροπους κινητα δεν επισκευαζονται Και στο λεω με απολυτη σιγουρια,γιατι το εχω διαπιστωσει κ σε περιπτωσεις φιλων μου,που το προσπαθησαν κ τα εκαναν πολυ χειροτερα,αλλα κ απο περιπτωσεις πελατων (δουλευα μεχρι προτεινως στην κινητη απο το 2010)που επισης το προσπαθουσαν μονοι τους,τα εκαναν μανταρα κ μετα ετρεχαν για σερβις στο καταστημα. Φιλικη συμβουλη παντα, για να μην βρεθεις να πληρωνεις πολλα περισσοτερα αργοτερα.
jowl_tnt Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 50 euros απο ebay κ φτιαχτο μονος σου. Ετσι εκανα κ γω που δεν εχω δουλεψει σε κανενα service! :-P Ενα μαγνιτισμενο μικρο σταυροκατσαβιδο θες μονο και εναν οδηγο απο youtube.
stelios18120 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μην δοκιμασεις να το ανοιξεις μονος σου.θα μπεις σε μεγαλυτερα εξοδα και πιο πολλες ζημιες.ασε τα βιντεακια στο YouTube γιατι αν ηταν ετσι ολοι θα καναμε αλλα 3-4 επαγγελματα.μην περνεις τετοιο ρισκο.φιλικα παντα ετσι;η επιλογη δικη σου παντα. 1
jowl_tnt Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πως να κάνεις ζημιά ρε παιδιά. Έχετε ανοίξει ποτέ 4αρι? Δε βγαζεις τα παντα απ'το case για να βγαλεις την οθονη. Ειναι διαδικασία μισής ώρας η αλλαγη. Κ πολυ λεω... Τωρα αμα δε το εχεις με επισκευες οκ. Αλλα δεν ειναι δυσκολο το 4αρι.
tolis1983 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 με επισκευες το εχω..κανενα link με τα ανταλακτικα;
bravonick Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δουλέυω σε service κινητών απο το 2003.... ασχολούμε με το service κινητών απο το 1998.... αν δεν πιάνεσαι με επισκευές μην κάνεις τίποτα γιατί μόνο σε μεγαλύτερη ζημιά μπορεί να σε οδηγήσει.... τα βλέπω καθημερινά απο μαγκιές πελατών και "τεχνικών" (να τους κάνει ο θεός γιατί ως γνωστό στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώνεις) ανταλλακτικά απο το ebay αν αγοράσεις θα σου βγεί τζάμπα... ρίξε εκεί μια ματιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα