Katsalaki Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις αγοράσα ένα chromecast και αντιμετωπίζω ενα προβλημα. Κολλάει πολυ όταν κάνω stream videos είτε απο το youtube είτε απο local videos απο το desktop μου. Έψαξα λιγο στο google αλλα βρηκα πολλους με το ιδιο πρόβλημα και λυσεις που δεν δουλευουν. Αρχικά μείωσα την ποιότητα stream σε 480p αλλα πάλι τπτ. Ξέρετε εσεις κάποια λύση; Ευχαριστω πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλημέρα, σήμερα παρέλαβα το δικό μου Chromecast. Δεν το εγκατέστησα ακόμα. Εάν αντιμετωπίσω κάτι αντίστοιχο θα σου πω. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω όμως, βρήκατε τρόπο να βλέπετε GreekLive TV μέσου του Chromecast; Δεν μου είναι απαραίτητο, αλλά εάν έχει κάποιος εμπειρία σχετικά με αυτό, θα χαιρόμουν εάν την μοιραστεί μαζί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekkenm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα εχω το chromecast 2 μερες στο κινητό δούλεψε τελεια απο pc το ιδιο αλλα ξαφνικά έκανε αποσύνδεση και δεν ξανα συνδέθηκε ποτέ, ξερει κανεις τι μπορεί να φταίει? εκανα reset τίποτα μου βγαζει συνεχως μνμ δεν βρεθηκε συσκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα εχω το chromecast 2 μερες στο κινητό δούλεψε τελεια απο pc το ιδιο αλλα ξαφνικά έκανε αποσύνδεση και δεν ξανα συνδέθηκε ποτέ, ξερει κανεις τι μπορεί να φταίει? εκανα reset τίποτα μου βγαζει συνεχως μνμ δεν βρεθηκε συσκευή Δεν ξέρω, τι λένε η άλλοι, εγώ θεωρώ το Chromecast πεταμένα λεφτά εντέλει. Καλύτερα να έπαιρνα το Apple TV.... Τρελά προβλήματα, κολλήματα και συμβατό μόνο με 2-3 εφαρμογές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω, τι λένε η άλλοι, εγώ θεωρώ το Chromecast πεταμένα λεφτά εντέλει. Καλύτερα να έπαιρνα το Apple TV.... Τρελά προβλήματα, κολλήματα και συμβατό μόνο με 2-3 εφαρμογές... Δεν κάνει τίποτα παραπάνω από ότι η Lg tv μου με το webOS καθώς και το apple TV! Αν έχεις android συσκευές τα πάει κάπως καλύτερα, ειδικά αν έχεις και καμια non smart tv. btw το φέρνει πλεον και το mediamarkt με τιμή κάπου στα 46ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα