Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω ενα προβλημα με το λαπ τοπ μου το οποιο στα ξαφνικα κατα την εκκινηση δεν δειχνει τπτ (σπανια βγαζει το λογοτυπο της acer) κ οταν μπει στα windows μου τα δειχνει ολα σε χαμηλη αναλυση κ εμφανιζονται μαυρες τελιτσες παντου με αποτελεσμα να μην ειναι λειτουργικος. την αναλυση δεν μπορω να την αλλαξω ειναι κολλημενη στα 640χ480. καρτα γραφικων ειναι αυτο? ή μπορει να ειναι κ κατι αλλο πιο 'αθωο' που θα φτιαχνεται χωρις πολλα χρηματα? 

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Για ανέβασε μια φωτογραφία. Πάντως ναι, gpu είναι αυτά τα συμπτώματα... 

Ποια κάρτα γραφικών έχει αυτό; Γιατί κυκλοφορούσε θυμάμαι και με 8600 και με 9600 κτλπ

Δημοσ.

Αν και μαλλον ειναι η κάρτα γραφικών , δοκίμασε μια εξωτερική οθόνη και πες μας θερμοκρασίες με το hwmonitor

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Για ανέβασε μια φωτογραφία. Πάντως ναι, gpu είναι αυτά τα συμπτώματα... 

Ποια κάρτα γραφικών έχει αυτό; Γιατί κυκλοφορούσε θυμάμαι και με 8600 και με 9600 κτλπ

την 9500Μ εχει

οκ θα ανεβασω κ φωτο θα δω κ θερμοκρασιες οπως μου ειπατε, απλα πρεπει να βρω αλλο pc ή οθονη για να τα κανω αυτα γι'αυτο ως τωρα δεν το εκανα. ευχαριστω παιδια!

Δημοσ.

Αν και σε εξωτερική οθόνη κάνει τα ίδια και είναι όντως κάρτα γραφικών καλύτερα πάρε άλλο, δεν αξίζει η επισκευή.

Δημοσ.

Αν και σε εξωτερική οθόνη κάνει τα ίδια και είναι όντως κάρτα γραφικών καλύτερα πάρε άλλο, δεν αξίζει η επισκευή.

Η 9500Μ ειναι συνηθως αποσπώμενη οπωτε δεν ισχυει αυτο που λες. Σε αυτη τη περιπτωση μπορει να παρει μια αλλη απο το ebay

• Like 1
Δημοσ.

Η 9500Μ ειναι συνηθως αποσπώμενη οπωτε δεν ισχυει αυτο που λες. Σε αυτη τη περιπτωση μπορει να παρει μια αλλη απο το ebay

αν δεν είναι στην motherboard ενσωματωμένη όντως ίσως αξίζει μια προσπάθεια

Δημοσ.

Πριν κάνα μήνα τα παιξε και της αδερφής μου το 7720G. Συμπτώματα: χωρισμένη οθόνη στα 2 με επι 2 φορες την ιδια εικονα, γραμμες και περίεργα χρωματα. 8600M GT ψόφησε. 

Και ναι είναι αποσπώμενη MXM II. Πιθανόν να βρεις και σε αγγελίες εδώ στο φορουμ και στο ebay. 

Δημοσ.

Γιατι δεν αξιζει?

Τα εργαστήρια χρεώνουν 60-90€ το reballing της GPU, και μπορεί να κάνει μόνος του reflow στον φούρνο της κουζίνας του με κόστος 0€.

Δημοσ.

Γιατι δεν αξιζει?

Τα εργαστήρια χρεώνουν 60-90€ το reballing της GPU, και μπορεί να κάνει μόνος του reflow στον φούρνο της κουζίνας του με κόστος 0€.

Γιατί το πιθανότερο είναι να ξαναχαλάσει πολύ σύντομα! Ειδικά στην κουζίνα του σπιτιού σου λίγες μέρες θα κρατήσει. Αν πληρώσεις για reflow θα κρατήσει κάποιους μήνες στην καλύτερη και αν πληρώσεις για reballing (πάνω από 100€) θα κρατήσει λίγο παραπάνω. Εγγύηση σε κάθε περίπτωση δεν δίνουν ή δίνουν κανένα 3μηνο. Και μιλάμε για παλιό μηχάνημα, με 300€ παίρνεις καινούργιο με εγγύηση και καλύτερο! (το αν αξίζει μια επισκευή είναι υποκειμενικό για τον καθένα, για μένα δεν αξίζει) 

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ.

Το reflow στον φούρνο της κουζίνας, αν το κάνεις σωστά, κρατά πάνω από 3 μήνες.

Μου έχει τύχει ακόμα και ένα χρόνο.

Και μετά, τσάμπα είναι, το επαναλαμβάνεις.

Μπορεί να την βγάλεις έτσι άλλα 2-3 χρόνια μέχρι που να απαξιωθεί εντελώς τεχνικά το μηχανάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συμφωνώ.

Μπορεί να την βγάλεις έτσι άλλα 2-3 χρόνια μέχρι που να απαξιωθεί εντελώς τεχνικά το μηχανάκι.

Οκ γι'αυτό είπα ότι είναι όπως το βλέπει ο καθένας :-)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συμφωνώ.

Αποδεδειγμένα δεν κρατάει το reflow,ασε που μπορείς να την πάρεις στα χέρια απο στιγμιαίο λάθος στην κάρτα/μητρική.την "σκοτώνεις" κατά αυτόν τον τρόπο.

Υ.Γ

Ελπίζω στόν φούρνο που κάνεις Reflow να μην ψήνεις το φαγητό που τρώς!

• Like 1
Δημοσ.

To reballing κρατάει μια ζωή αν γίνει όπως πρέπει και με leaded κόλληση. 

Το θέμα είναι ότι εφόσον το λάπτοπ έχει αποσπώμενη κάρτα, δε συμφέρει να δώσεις 100 ευρώ για reballing ενώ με λιγότερα βρισκεις κάρτα...

Δημοσ.
coolerman, στο συγκεκριμένο laptop η μητρική δεν παθαίνει τίποτα γιατί δεν την ψήνεις.

Η κάρτα γραφικών είναι αποσπώμενη.

Οπότε γιατί να μην προσπαθήσει να κάνει reflow μόνος του?

Και αν την κάψει, με 60€ αγοράζει άλλη από το eBay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...