Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX
  Intel Sandy Bridge
   Intel Core i5 @ 2900MHz
    8192MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )
   AMD Radeon HD 6800 Series
  Seagate ST500DM002-1BC142 ATA Device (500GB)
 Windows 7    64 bit.

Αυτο ειναι το συστημα μου.Το ειχα συνθεσει πριν 2 -2μιση χρονια (δε θυμαμαι ακριβως) και ο τεχνικος μου ειχε πει πως στη συγκεκριμενη μητρικη δεν μπαινει i7.Βεβαια τοτε δε το εκανα γιατι η τιμη εκτοξευοταν στο διπλασιο απο αυτα που εδωσα.Για τον i5 (μητρικη ,επεξεργαστη,ram εδωσα 330 ευρω) ενω για i7 θυμαμαι θα εδινα 700+.

Εβλεπα λοιπον τη παιχνιδαρα που ειναι να ρθει το Μαιο,το watchdogs και λεει στα recommended specs στον επεξεργαστη i7 και πανω.Βεβαια μια πιθανη αναβαθμιση θα χρειαστει  σιγουρα στο κοντινο η μακρινο μελλον,και για αλλα παιχνιδια.Το θεμα ειναι πως δε ξερω αν πρεπει να γινει τωρα,αν αξιζει και ποσο ειναι το κοστος.Σκεφτομουν βεβαια και το να πουλησω το συστημα που ηδη εχω αλλα παλι παει πολλα ε;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

http://www.asus.com/Motherboards/P8H61M_LX/HelpDesk_CPU/

Παίρνει i7,ίσως να χρειαστεί αναβάθμιση στο bios.

Θα έλεγα να περιμένεις να βγει το παιχνίδι πριν σκεφτείς τι να κάνεις.

Ποιο πιθανό από αλλαγή vga να δεις μεγαλύτερη βελτίωση από ότι αν αλλάξεις cpu.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.Ειδα τα specs του παιχνιδιου,οχι τα minimum ,τα recommended και για επεξεργαστη ελεγε οτι θελει απο i7 και πανω.Απο καρτα ελεγε amd radeon hd 6850.Eιμαι λιγο ασχετος οσο αναφορα θεματα hardware αλλα αν θελει για καρτα το συγκεκριμενο μοντελο  τουλαχιστον,δεν ειμαι καλυμενος;Θελω να πω αυτη που εχω δεν ειναι ισαξια των απαιτησεων του παιχνιδιου;

Δημοσ.

Kαταρχας με 6830 / 50 / 70 που εχεις (δεν μας λες ποια απολες) ασφαλως και δεν αξιζει. Επιπλεον, οι απαιτησεις του παιχνιδιου ειναι λιγακι κουλες, οποτε μην τις παιρνεις υποψιν. Aκου εκει, 3930k!! 

Δηλαδη,με λιγα λογια θελω και καρτα ,σωστα;

Εξαρταται σε τι αναλυση παιζεις. Αλλα ναι, αν ειναι να αναβαθμισεις επεξεργαστη (που δεν εχει νοημα, αν και δεν ξερουμε ποιον i5 εχεις) τοτε θες και καρτα αλλιως πεταμενα λεφτα. 

Αν θες να μας πεις ποια 6800 εχεις (6830 / 50 / 70) και ποιον i5

Δημοσ.

φιλε επειδη το ειδα και γω ι7 θελει για να παιχεις ultra kai θες και 780 τι δηλ θες 1000ευ για να παιχεις ultra........μην τρελαθουμε...

το ειδα και γω θες ι7 4770κ και 780 τι για να παιξεις ultra δηλ θες 1000ευ για να παιξεις ultra......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...