Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι.

Ο σκοπός μου είναι να την κατεβάσω για να ελευθερώσω το domain και να κάνω καινούρια που έχω σκοπό με άλλον συνεργάτη και hosting αλλά πως γίνεται αυτό; Με έναν κατασκευαστή που μίλησα τώρα μου είπε πως δεν γίνεται και μάλλον πρέπει να φτιάξω καινούρια με νέο domain και θα μένει και η παλιά μαζί.

Να αλλάξεις άμεσα κατασκευαστή.

Απο τη στιγμή που εχεις στην κατοχή σου το domain μπορείς να ορίσεις εσύ που θα βρίσκεται το νεο site (server και περιεχόμενο)

Αυτά που αναφέρονται τώρα σαν υπηρεσίες εντός του europlanet είναι η δική σου εταιρεία ή δουλειές του προηγούμενου μάστορα; Να ρωτήσω κάτι ακομα; Με ποια αιτιολογία σου άλλαξε την πρόσβαση; Τι σου είπε; Είχατε εκκρεμότητες; 

Δημοσ.

Dafuq.

Πας στον νέο τεχνικο/Hosting και αφου αλλάξεις τους NS θα παίζει η νέα σου σελίδα και όχι η παλιά.

Ένας τεχνικός μου είπε πως δεν μπορεί να γίνει επειδή πρώτα πρέπει να κατεβεί η παλιά σελίδα.

Δημοσ.

2 εκδοχές. 

1) Εννοεί την περίπτωση να ανεβεί η σελίδα στο ίδιο πακέτο hosting(οπότε λογικά θα διαγράψει τα αρχεία για να ανέβουν τα καινούργια).

2) Άλλαξε τον!.

Δημοσ.

Το domain και ο name server είναι ένας έμμεσος τρόπος για το που ειναι οι σελίδες. Απλώς αλλάζεις το name server του domain και η παλιά ειναι άχρηστη. Να στο πω διαφορετικά: Εχεις ένα νουμερο κινητου στην voda και το πας στην cosmote. Ο «χώρος» και οι υπηρεσίες που ειχες στη voda είναι πλέον άχρηστα και ανενεργα. 

Ρωτώ πάλι γιατί το θεωρώ σημαντικό. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες που βλέπω στο site europlane ειναι της δική σου εταιρείας ή της εταιρείας του προηγούμενου μάστορα;

Δημοσ.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες στην europlanet είναι της δικής μου εταιρείας.

Άρα το μόνο που έχω να κάνω είναι να αλλάξω hosting-επισκευή καινούριας σελίδας με το ίδιο domain και αυτόματα θα πέσει η παλιά σελίδα. Σωστά;

Να αλλάξεις άμεσα κατασκευαστή.

Απο τη στιγμή που εχεις στην κατοχή σου το domain μπορείς να ορίσεις εσύ που θα βρίσκεται το νεο site (server και περιεχόμενο)

Αυτά που αναφέρονται τώρα σαν υπηρεσίες εντός του europlanet είναι η δική σου εταιρεία ή δουλειές του προηγούμενου μάστορα; Να ρωτήσω κάτι ακομα; Με ποια αιτιολογία σου άλλαξε την πρόσβαση; Τι σου είπε; Είχατε εκκρεμότητες; 

Δεν έχουμε καμία εκκρεμότητα. Την άλλαξε με την αιτιολογία ενός hack-attack.

Δημοσ.

Τραγική δικαιολογία.

Άλλαξε hosting πακέτο και πήγαινε σε εναν επαγγελματία να βγάλεις άκρη.

Είμαι σε συζήτηση με 3-4 επαγγελματίες, μεταφέροντας το hosting και το domain αυτόματα θα πέσει η παλιά σελίδα. Τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...