panosdabest Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 καλησπερα ανελαβα να φτιαξω ενα λαπτοπ fujitsu amilo pi 3540 το προβλημα του ηταν οτι στα ακυρα εβγαζε μπλε οθονη και ελεγε πως κατι φτεει στο λογισμικο δοκιμασα να κανω φορματ αλλα δεν εγινε μου εβγαλε ενα error και μου ελεγε πως λοιπουν αρχεια..αλλαξα μεχρι στιγμις 2 σκληρους και 2 dvd ακομα και με στικακι δοκιμασα αλλα παλι τα ιδια.... anyway καποια λυση... ευχαριστω πολυ
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πρώτον δοκίμασε καποιο αλλο cd με windows που εχεις μηπως εχει καποιο πρόβλημα αυτο , μετα πήγαινε στο bios και βρές μια επιλογή στους δίσκους που λεει να τους βλέπει σαν ide ή ahci και βάλε ide.
panosdabest Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το εκανα και παλι τα ιδια. Αυτη την επιλογη στο bios ομως δεν την βρηκα
TheELF Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Όταν λέει ότι λείπουν αρχεία ή ότι δεν μπορεί αν τα αντιγράψει φταίει ή κάποιο από τα μέσα που το απέκλεισες αλλάζοντας τους ή φταίει κάτι στην αντιγραφή κοινός έχει πρόβλημα ή η μνήμη και «μπερδεύει» τα δεδομένα όταν τα αντιγράφει ή φταίει η μητρική,π.χ. έχει χαλάσει ο controller του δίσκου και γράφει ότι νάνε. Ποιο σπάνια μπορεί να φταίει και η κακή τροφοδοσία. Οπότε κάνε memetest ή άλλαξε μνήμες αν έχεις να δεις,το ποιο πιθανό είναι εκεί. 1
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Όπως είπε και ο theelf από πάνω το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα κάποια από τις μνήμες. Ή τρέχεις memtest ή αν έχει πάνω από ένα dimάκι τα δοκιμάζεις εναλλάξ
panosdabest Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 λοιπον ετρεξα το memtest απο τις 4 το απογευμα μεχρι τις 12 και ηταν σαν να κολησε αλλα δεν μου εμφανησε καποιο ερρορ
Euclides Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Κατέβασε τα Windows 7 από κάποιο από τα Links της σελίδας που παραθέτω (είναι original εκδόσεις από την Microsoft και όχι πειραγμένες) και δοκίμασε να τα εγκαταστήσεις ξανά. Drivers να χρησιμοποιήσεις ΜΟΝΟ τους official από το site της Futjitsu. To ΒIOS να το βάλεις στις Default ρυθμίσεις. http://www.w7forums.com/threads/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads.12325/ Αν πάλι δεν σου δουλέψουν, τότε έχεις πρόβλημα hardware. Σε αυτή την περίπτωση, τρέχεις τα διαγνωστικά των Windows και μελετάς τα reports για να εντοπίσεις το πρόβλημα.
panosdabest Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 λοιπον δοκιμασα το cd στον δικο μου υπολογιστη και δουλεθε κανονικα..τωρα χρησιμοποισα το στικακι και εκαξα μεσα το μεμτεστ αλλα παλι τα ιδια εκαψα**
panosdabest Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 λοιπον εκανα οσα μου ειπες αλλα στην επεκταση αρχειων μου εβγαλε αυτη την μπλε οθονη μολισ κατεβασα μια ποιο παλία εκδοση και δουλευει κανονικα και μου εχει βρει 35000++ ερρορς και ανεβενει
panosdabest Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 το λαπτοπ ανοιξε αλλαξα τις μνημες εκανα κανονικα φορμαρ αλλα ανεβαζει θερμοκρασιες..με το που φορτονει τα windows κατεβασα το spessy και η μιτρικη και ο επεξεργαστης ηταν στους 70-75 βαθους χωρις καποιο load
SPANK Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Για τις θερμοκρασίες πρέπει να το ανοίξεις να του ρίξεις καλο καθάρισμα απο σκόνες αφου σιγουρευτείς οχι το ανεμιστηράκι λειτουργεί και επισης μια αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή δεν θα ηταν κακο
panosdabest Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Παλικαρια το καθαρισα εντελως η θερμοκρασιες επεσαν περιπου 20 βαθμους αλλα μολις τον αναβω το ανεμιστιρακη του επεξεργαστη γυριζει για 2 δευτερολεπτα και μετα δεν γιρναει καθολου
SPANK Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Τι θερμοκασίες εχεις τώρα , πριν δούλευε κανονικα ε μηπως δεν συνέδεσες κατι σώστα , ή μηπως γυρίζει πολυ αργά και σου φαίνεται οτι δεν γυρνάει καθόλου ?
panosdabest Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 δεν γυρναει καθολου και πριν το καθαρισω παλι δεν γυρνουσε τωρα οι θερμοκρασιες ειναι περιπου στους 50-60 το cpu και η motherboard 50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα