Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ανελαβα να φτιαξω ενα λαπτοπ fujitsu amilo pi 3540 το προβλημα του ηταν οτι στα ακυρα εβγαζε μπλε οθονη και ελεγε πως κατι φτεει στο λογισμικο δοκιμασα να κανω φορματ αλλα δεν εγινε μου εβγαλε ενα error και μου ελεγε πως λοιπουν αρχεια..αλλαξα μεχρι στιγμις 2 σκληρους και 2 dvd ακομα και με στικακι δοκιμασα αλλα παλι τα ιδια....

anyway καποια λυση...

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Πρώτον δοκίμασε καποιο αλλο cd με windows που εχεις μηπως εχει καποιο πρόβλημα αυτο , μετα πήγαινε στο bios και βρές μια επιλογή στους δίσκους που λεει να τους βλέπει σαν ide ή ahci και βάλε ide.

Δημοσ.

Όταν λέει ότι λείπουν αρχεία ή ότι δεν μπορεί αν τα αντιγράψει φταίει ή κάποιο από τα μέσα που το απέκλεισες αλλάζοντας τους ή φταίει κάτι στην αντιγραφή κοινός έχει πρόβλημα ή η μνήμη και «μπερδεύει» τα δεδομένα όταν τα αντιγράφει ή φταίει η μητρική,π.χ. έχει χαλάσει ο controller του δίσκου και γράφει ότι νάνε.

Ποιο σπάνια μπορεί να φταίει και η κακή τροφοδοσία.

Οπότε κάνε memetest ή άλλαξε μνήμες αν έχεις να δεις,το ποιο πιθανό είναι εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπε και ο theelf από πάνω το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα κάποια από τις μνήμες. Ή τρέχεις memtest ή αν έχει πάνω από ένα dimάκι τα δοκιμάζεις εναλλάξ

Δημοσ.

Κατέβασε τα Windows 7 από κάποιο από τα Links της σελίδας που παραθέτω (είναι original εκδόσεις από την Microsoft και όχι πειραγμένες) και δοκίμασε να τα εγκαταστήσεις ξανά.

Drivers να χρησιμοποιήσεις ΜΟΝΟ τους official από το site της Futjitsu.

To ΒIOS να το βάλεις στις Default ρυθμίσεις.

http://www.w7forums.com/threads/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads.12325/

Αν πάλι δεν σου δουλέψουν, τότε έχεις πρόβλημα hardware.

Σε αυτή την περίπτωση, τρέχεις τα διαγνωστικά των Windows και μελετάς τα reports για να εντοπίσεις το πρόβλημα.

Δημοσ.

λοιπον δοκιμασα το cd στον δικο μου υπολογιστη και δουλεθε κανονικα..τωρα χρησιμοποισα το στικακι και εκαξα μεσα το μεμτεστ αλλα παλι τα ιδια

εκαψα**

Δημοσ.

λοιπον εκανα οσα μου ειπες αλλα στην επεκταση αρχειων μου εβγαλε αυτη την μπλε οθονη

μολισ κατεβασα μια ποιο παλία εκδοση και δουλευει κανονικα και μου εχει βρει 35000++ ερρορς και ανεβενει

post-290919-0-38958100-1397220686_thumb.jpg

Δημοσ.

το λαπτοπ ανοιξε αλλαξα τις μνημες εκανα κανονικα φορμαρ αλλα ανεβαζει θερμοκρασιες..με το που φορτονει τα windows κατεβασα το spessy και η μιτρικη και ο επεξεργαστης ηταν στους 70-75 βαθους χωρις καποιο load

Δημοσ.

Για τις θερμοκρασίες πρέπει να το ανοίξεις να του ρίξεις καλο καθάρισμα απο σκόνες αφου σιγουρευτείς οχι το ανεμιστηράκι λειτουργεί και επισης μια αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή δεν θα ηταν κακο

Δημοσ.

Παλικαρια το καθαρισα εντελως η θερμοκρασιες επεσαν περιπου 20 βαθμους αλλα μολις τον αναβω το ανεμιστιρακη του επεξεργαστη γυριζει για 2 δευτερολεπτα και μετα δεν γιρναει καθολου

Δημοσ.

Τι θερμοκασίες εχεις τώρα , πριν δούλευε κανονικα ε μηπως δεν συνέδεσες κατι σώστα , ή μηπως γυρίζει πολυ αργά και σου φαίνεται οτι δεν γυρνάει καθόλου ?

Δημοσ.

δεν γυρναει καθολου και πριν το καθαρισω παλι δεν γυρνουσε τωρα οι θερμοκρασιες ειναι περιπου στους 50-60 το cpu και η motherboard 50

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...