Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,χθες αργα το βραδυ ηρθαν νεες ενημερωσεις στα windows 8.1 και μεταξυ των αλλων αλλαξε ,προς το καλυτερο κατα την γνωμη μου, το γραφικο περιβαλλον ,με φανηκε πιο νοικοκυρεμενο...Το θεμα μου ειναι οτι οταν ανοιγω το laptop αντι να εμφανιζονται πρωτα τα πλακιδια ,εμφανιζεται πρωτα η επιφανεια εργασιας...το θεμα αισθητικο ειναι βεβαια,εγω θελω οταν ανοιγει να εμφανιζονται μπροστα μου τα χαρακτηριστικα πλακιδια των windows...Υπαρχει καποιος να βοηθησει; Το laptop μου ειναι HP 2000-2dO2SV αν αυτο βοηθαει...Ευχαριστω...Υπενθυμιζω οτι λειτουργικα δεν εχω θεμα το laptop παει πετωντας....

Δημοσ.

Σωστοςςςςςς.Το καταφερα ,σε ευχαριστω παρα πολυ.....να σαι καλα φιλε μου...

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εγκατέστησα και εγώ με την σειρά μου το πολυπόθητο update. 

Δυστυχώς δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το νέο Start Menu, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. 

starmini.jpg

Αντίθετα όταν πατάω το Start Button, με εμφανίζει στο γνωστό HomeScreen με τα Tiles.

Να σημειώσουμε ότι το PC διαθέτει Touch Screen οθόνη.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εγκατέστησα και εγώ με την σειρά μου το πολυπόθητο update. 

Δυστυχώς δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το νέο Start Menu, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. 

starmini.jpg

Αντίθετα όταν πατάω το Start Button, με εμφανίζει στο γνωστό HomeScreen με τα Tiles.

Να σημειώσουμε ότι το PC διαθέτει Touch Screen οθόνη.

Καί εγώ μια απο τα ιδια.......

Δημοσ.

Μα σε εμενα δεν εχει αυτο το μενου ρε παιδια...εγινε οπως εγραψα εξ αρχης, εγκατασταση ενημερωσεων στα ηδη υπαρχοντα 8.1 αλλα οχι,δεν εχω αυτο το γραφικο περιβαλλον που βλεπω στις φωτο..εμενα εκανε κατι αλλαγες αλλα οχι αυτο που βλεπω σε σας..Δεν ξερω πως βαζω φωτο να σας δειξω..

Δημοσ.

Με εμφανιζει αν δεν εγινα κατανοητος τα πλακιδια των windows ,κανονικα, και πατωντας το βελακι απο κατω τους εμφανιζονται τα προγραμματα,εφαρμογες,κλπ πιο νοικοκυρεμενα και οταν ανοιγω εφαρμογη εμφανιζει επανω,δεξια,αριστερα,συμβολα ελαχιστοποιησης,μεγεθυνσης,κλπ...

Αχα,δεν περιεχεται....ειπα κι εγω,τι γινεται....το χουν ολοι και σε εμενα δεν ηρθε;...Ευχαριστω jowl-tnt

Δημοσ.

Η Microsoft απλά το παρουσίασε!! Aυτό το update δεν φέρνει το νέο start menu . Στο επόμενο update θα υπάρχει έτσι είπε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...