charitos_giorgos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 καλησπερα μια ερωτηση αν μπορειται,εχει ενα φιλος αγοραση το titanfall και δεν του αρεσε και λεω να του το παρω,πως γινεται ομως αφου το κλειδι το εχει ενεργοποιηση να μου το δωσει?
charitos_giorgos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 δηλαδη εννοεις το δικο του λογαριασμο?αλλα αυτος εχει και το battlefield 4 θα μπορει να παιζει και αυτος και εγω με το ιδιο λογαριασμο στο origin?δεν γινεται να κανει καταργηση το παιχνιδι απο το origin και να βαλω το κλειδι μετα στο δικο μου λογαριασμο?
Havik Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 to family δεν το βάλαν? Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει αλλά νομίζω υποτίθεται ότι μπορείς να «μοιραστείς» την library σου, τουλάχιστον κάτι τέτοιο θυμάμαι στο περίπου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν γίνεται να αφαιρέσεις συγκεκριμένο παιχνίδι από τον Origin λογαριασμό σου και να τον δώσεις αλλού, δυστυχώς.Ότι παιχνίδι έχεις, αν θες να το δώσεις, πάει μαζί με το λογαριασμό.
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 to family δεν το βάλαν? Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει αλλά νομίζω υποτίθεται ότι μπορείς να «μοιραστείς» την library σου, τουλάχιστον κάτι τέτοιο θυμάμαι στο περίπου. αυτό είναι στο steam..! Μπορείτε να πάτε στο chat support και να ζητήσετε να σας μεταφέρουν τα παιχνίδια στο δικό σου account,πιστεύω θα το κάνουν ακόμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα