Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας 
ανοιξα αυτο το θεμα μιας και δεν βρηκα αντιστοιχο, προσφατα ο σκληρος μου (WD 500GB HDD) επαθα καποια ζημια στα windows και δεν μου τα ανοιγει, οποτε αναγκαστικα παμε για αλλο, απο μια προχειρη ερευνα ειδα στο skroytz οτι τα χωριζει σε κατηγοριες HDD, SSD(που απο οικονομικης αποψης δεν τα πλιασιαζω) και τα SSHD που τα λεει σαν υβριδια, μπορειται να μου πειτε τι γνωριζεται για αυτα και ποιες οι διαφορες με τους κλασικους HDD ?
ευχαριστω εκ τον προτερων 

Δημοσ.

Οι υβριδικοί που κυκλοφορούν σε προσιτή τιμή στην ουσία είναι μηχανικοί δίσκοι , σε μηχανικό θα εγκατασταθεί το λειτουργικό ή οτι άλλο αρχείο.

Απλά σε αυτούς τους δίσκους υπάρχει και ενα μικρό τσιπ σαν ssd μικρής χωρητικότητας 8gb πχ οπου εκει θα περαστούν οι πιο συνήθεις διεργασίες του λειτουργικού για πιο γρήγορη ανάγνωση.

Δεν είναι κάτι το τρομερό.

Οι τιμή που εχει ενας SSD πλεον είναι αρκετά προσιτή  και πραγματικά είναι οτι καλύτερο μπορεί να βάλει κάποιος στον υπολογιστή του.Θα σου πρότεινα να σκεφτείς καλύτερα την αγορά ενος τέτοιου.

Υπάρχουν 120gb κάτω των 70€ πλέον ! 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου, 
δεν ξερω αν με τα προγραμματα που τρεχω θα μου φτασει ενας ssd ( autocad, photoshop....)

προς το παρον, ειμαι σε εναν hdd wd green 500gb...
σιγουρα  θα παω σε  ssd στο μελλον μιας και ειναι η πρωτη μου φορα που ο δισκος μου χτυπηθηκε 
ευχαριστω για τις πληροφοριες !!!

Δημοσ.

Ο SSD είναι για λειτουργικό και κάποια προγράμματα που τρέχουμε συνέχεια, firefox, office, photoshop κτλ.

Δεν εννοούσα να εχεις μόνο εναν SSD.

Με 100€ περίπου μπορείς να αγοράσεις εναν SSD και εναν μηχανικό 500gb για αποθηκευτικό.

Να είσαι καλά για τις ευχαριστίες :)

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

αξίζει ο υβριδικός;Σκέφτομαι από τα 750gb να πάω το 1tb.(κάπου μετά τα xmas θα πάρω και ssd)

Δεν είναι και τρελά ευχαριστημένος από τον seagate που έχω,αλλά λέει η νέα τεχνολογία;

http://www.e-shop.gr/seagate-st1000dx001-1tb-35-desktop-sshd-sata3-p-PER.302050

πως λειτουργεί αυτός;

Είναι 8gb ο SSD που τα πιάνει ο σκληρός όπως θέλει αυτός και τα υπόλοιπα είναι ότι έχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...