Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν κανω λάθος εχει κάπου 2 χρόνια τώρα που έχουν βάλει εκεί vdsl καμπίνες, και δίνουν ολοι οι πάροχοι. νομίζω και κάποιο μέλος απο εδω μέσα απο την ιδια περιοχή είχε βάλει

αν πάρεις τηλέφωνο τη hol θα σου πουν αν μπορούν να σου δώσουν απο την καμπίνα.

Όλοι μου λένε ότι δεν υπάρχει VDSL στην περιοχή μου. Τι να πω.

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια περιοχη εισαι φιλε. Ολες η γυρο περιοχες εχουν η θα εχουν τωρα γηνωοντε εργασίες στο κεντρο σκαγιωπουλιου και εγλικαδος..εχουν ερθη μεχρι την γουναρη..το κεντρο τις πατρας δεν ξερω ποτε θα τα αναβάθμιστη..

Δημοσ.

Ποια περιοχη εισαι φιλε. Ολες η γυρο περιοχες εχουν η θα εχουν τωρα γηνωοντε εργασίες στο κεντρο σκαγιωπουλιου και εγλικαδος..εχουν ερθη μεχρι την γουναρη..το κεντρο τις πατρας δεν ξερω ποτε θα τα αναβάθμιστη..

Ακρωτηρίου, λίγο μετά την πλατεία Παπανδρέου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει νεοτερο προς ζαρουχλεικα μερια ? 

Και τη εννουν οτι πρεπει και η ΔΕΗ να δώσει ρευμα στην οπτικη ινα? ετσι μου πε ενας τεχνικος σε πλησιων κουτι απο αυτο που ειμαι οποτε για 3 μηνες + . στο κουτι το δικο μ ακομα υπαρχει  η τριπλη ντουλαπα με μπροστα τρυπα με τα καλοδια χοντρα μαυρα και το πορτοκαλι  δυχτι.

Επεξ/σία από GiorgosPP
Δημοσ.

Στον λόφο πίσω από το marvin, στο Μιντιλογλι έχει ήδη vdsl.

Θοδωρή έχει σχεδόν όλο το μιντιλόγλι πήγα και ρώτησα και θα πάω αυτές τις μέρες να βάλω 30αρα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, μένει κανένας έξω αγυιά περιοχή Κανελλοπούλου να μας πεί εντυπώσεις και αν ξέρει κάτι σχετικά με κάποια λύση αξιοπρεπούς Internet?

Εδώ σερνομαστε ασχέτως Provider και απ'οτι έμαθα απο τεχνικό του ΟΤΕ, την Περιοχή την έχει αναλάβει η Vodafone για να βαλει καμπίνες και ειπαν οτι εχει διορία εως 2,5 χρόνια ακόμα απο το καλοκαιρι του 2017 (!!!) ενώ ότι εργο εχει αναλαβει ο ΟΤΕ ειναι υποχρεωμενος μεχρι Οκτώβριο 2017 να το τελειώσει. Δηλαδή, οκ έλεος.

Σκέφτομαι να βάλω Fibair... Τώρα με ΟΤΕ και πιανω 5mbps με ping 180.

Πριν λίγους μήνες έπιανα 8 με ping 30-50 max. Πρόσφατα ειχα αποσυνδεσεις και μετα απο τηλεφωνημα στο support  το εφτιαξαν αλλα πιανω το άθλιο 5άρι με το εξίσου άθλιο Ping. :mad: 

Δημοσ.

Καλημέρα. Τις τελευταίες μέρες σκάβουν απ' έξω από το σπίτι μου, Εγλυκάδος και Πρωταγόρα. Προχθές βάλανε την παρακάτω καμπίνα. Ξέρει κανείς τι είναι; Λέτε να μας φέρνουν Vdsl;

Να ενημερώσω ότι η καμπίνα που αναφέρω εδώ και ένα μήνα λειτουργεί, ακούω τους ανεμιστήρες μέσα που δουλεύουν. O Oτε που πήρα τηλ δεν δίνει διαθεσιμότητα ακόμα.

Δημοσ.

Σημερα στο δημοτικο συμβουλιο ειχε για 12 καφαο κωνσταντινουπολεως που θα αλλαχθουν σε καμπινες για vdsl.Σημερα βγηκε στο site εεττ η β φαση των παροχων ποιες περιοχες παιρνουν για αλλαγη καφαο σε καμπινες η vodafone πηρε πολλες στη κωνσταντινουπολεως.Ας βαλει καποιος το αρχειο εδω.

Στη κωνπολεως ειναι απο οτε η 308,314,323,324,325,351,352,353,354,356,365. Αυτες λογικα θα ξεκινησουν συντομα εφοσον μεχρι το οκτωβριο πρεπει να ναι ετοιμες απο τον οτε.Πρεπει ομως να πουμε οτι υπαρχουν καθυστερησεις στη ηλεκτροδοτηση των καμπινων γενικως σε πολλες περιοχες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιοχή Πετρωτό πριν την Achaia Clauss, επιτέλους γιατί με το ζόρι πιάναμε 6.

post-123470-0-96892100-1499362327_thumb.jpg

Επεξ/σία από dr_papas
Δημοσ.

Παιδια, μια ερωτηση;

Ολες οι εταιριες στο vdsl 5Mbps δινουν στο upload?

Ή υπαρχει καποια εταιρεια που δινει και παραπανω;

Απλα ρωταω γιατι ειμαι vodafone πρωην HOL και ειδα οτι πλεον δινει vdsl η vodafone στην περιοχη μου.

Και θα ηθελα να ξερω με το upload τι παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...