vagg77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Ζητω συγνωμη προκαταβολικα για το αν αυτο που θα πω ειναι off-topic γιατι μιλαμε για VDSL και εγω θα ρωτησω για ADSL. Μενω Πατρα (αρκετα κοντα στα Ψηλαλωνια) και σκεφτομασταν να βαλουμε Forthnet 2play (δινει με 21.90 Internet εως 24Mbps, Δωρεαν σταθερα και 12 ωρες προς κινητα) Θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν Forthnet στην Πατρα, τι εμπειριες ειχαν απο το ADSL τους. Απο οτι διαβασα στο ιντερνετ, εχω καταλαβει οτι γενικα ειναι μια value for money λυση και δεν φτανουν σε ακριβες τιμες οπως π.χ διαβαζα για τον ΟΤΕ
panos30x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Γεια στην πατρα ειναι καλύτερα η ταχυτητες forthnet..και καλύτερη τιμη..15md θα εχεις..και εγω το εχω nova .. 1
johnmayson Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα απο τριτη 28 φεβρουαριου μεχρι παρασκευη 17 μαρτιου ο οτε θα κανει εργασιες εμπλουτισμου υποδομης.Ολύμπου,μαξίμου δε θυμαμαι τις περιοχες τι σημαινει αυτο;; το ακουσα σημερα απο ενα γνωστο μου.
panos30x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Πατρα αστηκο κεντρο ιτες εχει vdsl o ote και η fortent...επομενος και η αλλες εταιρίες.. γιατη με το 6mdt δεν ειδαμε φως..30ευρω..εχει η nova λιγο ακριβω..
the_ar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Καλημέρα. Τις τελευταίες μέρες σκάβουν απ' έξω από το σπίτι μου, Εγλυκάδος και Πρωταγόρα. Προχθές βάλανε την παρακάτω καμπίνα. Ξέρει κανείς τι είναι; Λέτε να μας φέρνουν Vdsl;
panos30x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ναι φίλε vbsl είναι..παραλια πατρων έχουν ότε και for they vdsl 1
panos30x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Vdsl οτε 30 mds 27.ευρω.και nova vdsl 50mds 27,21..διαλεξε και πατρτε...
johnmayson Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλημερα την τριτη στο δημοτικο συμβουλιο εχει θεμα για 26 καμπινες στη εγλυκαδα και 16 καμπινες στο ριο.
dj_aggelos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παιδιά Ακρωτηρίου λίγο μετά την πλατεία Παπανδρέου ξέρει κανείς αν παίζει από κανέναν πάροχο vdsl τώρα ή να αναμένεται σχετικά σύντομα. Είμαι με HOL και είναι δράμα η κατάσταση. Ευχαριστώ.
DioNiSis_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παιδιά Ακρωτηρίου λίγο μετά την πλατεία Παπανδρέου ξέρει κανείς αν παίζει από κανέναν πάροχο vdsl τώρα ή να αναμένεται σχετικά σύντομα. Είμαι με HOL και είναι δράμα η κατάσταση. Ευχαριστώ. αν δεν κανω λάθος εχει κάπου 2 χρόνια τώρα που έχουν βάλει εκεί vdsl καμπίνες, και δίνουν ολοι οι πάροχοι. νομίζω και κάποιο μέλος απο εδω μέσα απο την ιδια περιοχή είχε βάλει αν πάρεις τηλέφωνο τη hol θα σου πουν αν μπορούν να σου δώσουν απο την καμπίνα.
panos30x Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Γεια τωρα κανουν αναβάθμιση ο οτε..και μετα περνουν η αλλες εταιριες πιστευβο μεσα τελος καλοκαιριού να εχουν vbsl..oλοι
devill0 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γεια τωρα κανουν αναβάθμιση ο οτε..και μετα περνουν η αλλες εταιριες πιστευβο μεσα τελος καλοκαιριού να εχουν vbsl..oλοι Το ιδιο λεγαμε και περσι το καλοκαιρι του 2016 φτανουμε καλοκαιρι 2017 και τπτ ακομα.
afterhours Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλημέρα. Τις τελευταίες μέρες σκάβουν απ' έξω από το σπίτι μου, Εγλυκάδος και Πρωταγόρα. Προχθές βάλανε την παρακάτω καμπίνα. Ξέρει κανείς τι είναι; Λέτε να μας φέρνουν Vdsl; Δεν μενω Πατρα αλλα βαλανε τετοια καμπινα κοντα στο σπιτι μου (τωρα προσφατα γινεται η δουλεια και τα εργα δεν εχουν τελειωσει ακομα..εχει γυρω γυρω αυτο τον πλαστικο φραχτη οτι γινονται εργα) Αυτη η καμπινα μπορει να δωσει Vdsl χωρις να παιρνουμε απο το μακρινο ΑΚ ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα