Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Υπαρχει τροπος να μαθω ΕΓΚΥΡΑ σε ποιες περιοχες γυρω απτο νοσοκομειο του Αγιου Ανδρεα εχει vdsl διαθεσιμοτητα; τωρα μενω κατω απο την Εγλυκαδα (πλατεια Χατζη) και μου ειπανε οτι για μερικα μετρα δεν μπορω να βαλω vdsl.Προκειται ομως να μετακομισω και θα ηθελα να ξερω που καλυπτει.Συγκεκριμενα περιοχες οπως πλατεια Μαρουδα,κατα μηκος της Γουναρη και της Γερμανου και ολες τις καθετες οδους,καθως και προς Ψαροφαι μερια.Γιατι οντως οι κοπελιτσες στον ΟΤΕ ειναι ευγενικοτατες αλλα δεν εχουν ιδεα απο τεχνικα θεματα

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας.Υπαρχει τροπος να μαθω ΕΓΚΥΡΑ σε ποιες περιοχες γυρω απτο νοσοκομειο του Αγιου Ανδρεα εχει vdsl διαθεσιμοτητα; τωρα μενω κατω απο την Εγλυκαδα (πλατεια Χατζη) και μου ειπανε οτι για μερικα μετρα δεν μπορω να βαλω vdsl.Προκειται ομως να μετακομισω και θα ηθελα να ξερω που καλυπτει.Συγκεκριμενα περιοχες οπως πλατεια Μαρουδα,κατα μηκος της Γουναρη και της Γερμανου και ολες τις καθετες οδους,καθως και προς Ψαροφαι μερια.Γιατι οντως οι κοπελιτσες στον ΟΤΕ ειναι ευγενικοτατες αλλα δεν εχουν ιδεα απο τεχνικα θεματα

Ακρωτηρίου έχει μερικές καμπίνες αλλά δεν ξέρω αν θεωρείται ψαροφάι ανάλογως με το μέρος που ψάχνεις, μπορείς να τις δεις εδώ Link.png Site: χάρτης . Γούναρη  στο κτήριο του Οτε νόμιζα οτι έχει dslam αλλα δεν το δείχνει στο χάρτη, μπορεί να κάνω και λάθος. Τώρα ανάλογα με την απόσταση από το dslam θα έχεις η δεν θα έχεις , φαντάζομαι αντίστοιχα και από την νέα καμπίνα που έχει οπτική.

Για να ξέρεις σίγουρα μόνο αν πάρεις τηλ. το τεχνικό τμήμα του οτε πχ. και τους ρωτήσεις π.χ που είναι το κοντινότερο  dslam και αν καλύπτει vdsl αλλά δεν ξέρω αν είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν (πες οτι ενδιαφέρεσαι να βάλεις οτε vdsl και οτι μετακομίζεις προς τα κει- αν βάζει ο οτε βαζουν και οι άλλοι) . Εγώ μια φορά πάντως το χα κάνει και μου απάντησαν , μπορεί αυτός που απάντησε να ξύπνησε καλά βέβαια, δεν ξέρω.  

Επίσης το τηλέφωνο εγώ το είχα κρατήσει από παλιότερα που χρειάστηκε να πάρω για να μου συνδέσουν την πρώτη μου γραμμή και ήξερα οτι είναι απ'αυτούς στο dslam της Aγ. Σοφίας, δεν ξέρω αν είναι ευρέως γνωστά τηλέφωνα ή αν ακόμα τα δίνουν σε οτεshop.

Hope it helps.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ακρωτηριου βλεπω εχει 2 καμπινες,λογικα πιανει vdsl ετσι; υπαρχει κανεις να το επιβεβαιωσει,στο υψος περιπου του αριθμου 120,εκει στο CARGLASS

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καμπινες vdsl στην παραλία πατρων δουλεύουν κάποιες ξέρει κανείς κατι παραπάνω

Επεξ/σία από panos30x
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθες ειδα να κανουν κατι εργα στην Γουναρη που μοιάζουν σαν εργα vdsl

Επεξ/σία από PatRinos96
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη εμενα ακρωτηριου , παιρνει απ το σκαγιοπουλειο και εχει μεχρι 35ρι vdsl . Έμενα χαμηλα στο υψος του κασπερ για οποιον ξερει ! μπορειτε να δειτε και αυτό :
http://www.adslgr.com/features/map/exchanges.php?id=19

Εχω ξενοικιασει απο αρχες καλοκαιριου οποτε δεν ξερω τι παιζει 6 μηνες μετα :P

Δημοσ.

Επειδη εμενα ακρωτηριου , παιρνει απ το σκαγιοπουλειο και εχει μεχρι 35ρι vdsl . Έμενα χαμηλα στο υψος του κασπερ για οποιον ξερει ! μπορειτε να δειτε και αυτό :

http://www.adslgr.com/features/map/exchanges.php?id=19

Εχω ξενοικιασει απο αρχες καλοκαιριου οποτε δεν ξερω τι παιζει 6 μηνες μετα :P

Και στους Πεντε Δρομους μεχρι 30-35αρι υπαρχει.

Δημοσ.

Τι είδους έργα είδες μικρέ ; Έχεις φώτος ;

Δεν εχω :/ . Τα κλασσικα εργα ηταν που ειναι μια λωριδα στην ακρη του δρομου !

Δημοσ.

Ναι κανουν εγραγισες και σε πολλα αλλα σημια ακτη δημενων..εγω εδω εχω vdsl οτε...δουλεύει κανονηκα.εχουν φτάσει δεμενηκα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα περνάνε οπτική ίνα στο Μιντιλόγλι χωρίς σκάψιμο χωρίς τίποτα...ρώτησα εκεί τα παιδιά της ζεύξις και μου είπαν θα ενεργοποιήσουν και άμεσα τα KV 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...