Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης στην πατρα οσο ξερω παιζουν με αστικο κεντρο και φυσικη συνεγκατασταση και οχι με cabin οποτε οτι αποσταση ειναι του ενος το dslam ακριβως το ιδιο ειναι και του αλλου

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου δική μου πρόταση είναι να μην πας Forthnet. Πρώτον γιατί είναι μετρημένες οι μέρες της (τρελές δανειακές υποχρεώσεις, ψάχνονται για εξαγορά) και δεύτερον γιατί αμέτρητες φορές έχω ακούσει (και το έχω ζήσει προσωπικά ο ίδιος), ότι κάνουν λάθη στις χρεώσεις, ενώ όταν αποχωρήσεις θυμούνται να ζητήσουν χρέη (που δημιουργούν οι ίδιοι) αναδρομικά.

εγώ πάντως ήμουνα οτε και πήγα forthnet και όλα τα παραπάνω που λες δεν ισχύουν . ούτε με χρεώσεις υπάρχει πρόβλημα ούτε κάτι άλλο  . όσο για τις δανειακές υποχρεώσεις δεν ξέρω κάποια εταιρεία που να μην έχει δανειακές υποχρεώσεις . αν ξέρεις πες μας και σε εμάς να ξέρουμε 

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς δεν ισχύουν για όλους, αλλά έχουν συμβεί ουκ ολίγες φορές...

ίδια φάση με το κράξιμο που τρώει πχ η Wind κι η HOL για άλλες περιπτώσεις...

• 5 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για Ψηλα Αλωνια ποια εταιρια προτεινετε?

Δεν ξέρω φίλε αλλα γενικά το Α/Κ ειναι κάπου στην γούναρη νομίζω κοντά στην Κορίνθου , όποτε γενικά με όλες θα είσαι κομπλέ γιατι είσαι κοντά (δες το και με gmaps) απο κει και πέρα ειναι θέμα εξυπηρέτησης / τιμής / προσφορών. 

Να ενημερώσω γενικά οτι τελικά έβαλα forthnet VDSL:

Άψογη στην εξυπηρέτηση 9μέρες και οι 3 δεν ήταν δικο τους λαθος που δεν προωθήθηκε επιτυχώς, SMS ετσί αλλιώς , το ρούτερ μου το έδωσαν και την πρώτη μέρα που έκανα την αίτηση.

Τώρα απο ταχύτητες 33DL/5UL δεν περίμενα και κάτι καλύτερα για να πώ την αλήθεια αλλα είμαι κομπλέ και έτσι

Σύμφωνα με μετρήσεις στην γραμμή είμαι αναμεσα στα 500 και τα 700 μέτρα απο τον Α/Κ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαζω να δω αν εχει VDSL στη διευθυνση μου και μονο η Wind  μου δινει..... ειναι δυνατον????

Επεξ/σία από spaek
Δημοσ.

Ναι, είναι δυνατόν, από αστικό κέντρο πάντα κ όχι από νέο KV, καθώς ο Wizard της Wind είναι κάπως πιο "ελαστικός" από τους υπόλοιπους. Αφού συνδεθείς κ ενδεχομένως δε θα παίζεις κ τόσο καλά λόγω αποστάσεως, θα σε γυρίσουν σε ADSL και έτσι η Wind σε έκανε πελάτη της.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο η Wind δινει τελικα και ειναι απο αστικο κεντρο (Σκαγιοπουλειο)  το οποιο ειναι το πολυ 500 μετρα.... Ειναι καλα??

Να υποθεσω οτι απο εδω παιρνουν γραμμη?

post-236750-0-83728700-1418059227_thumb.jpg

Επεξ/σία από spaek
Δημοσ.

Ξερει κανεις που βρισκεται το αστικο κεντρο Σκαγιοπουλειο?

Ξερει κανεις τι γινεται με Wind VDSL στη Σμυρνης?..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξερει κανεις που βρισκεται το αστικο κεντρο Σκαγιοπουλειο?

Ξερει κανεις τι γινεται με Wind VDSL στη Σμυρνης?..

Καποιος?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα στο καταστημα της Wind και αφου με διαβεβαιωσαν οτι θα εχω VDSL πανω απο 30/5 προχωρησα σε συνδεση. Ηρθε ο εξοπλισμος και αφου το συνδεσα βλεπω 19/1. Κανω αναφορα προβληματος μηπως ειχα ρυθμιση για ADSL και μου απαντησαν οτι ειναι VDSL αλλα δε μπορουν να δωσουν παραπανω γιατι το αστικο κεντρο ειναι στα 1,7Km.

Μου φανηκε περιεργο παντως μιας και το google maps μου βγαζει 450 μετρα περπατημα.

Θα παω να κανω αιτηση για διακοπη αλλα πριν παω υπαρχει τιποτα αλλο να κανω η να ελενξω?

Επεξ/σία από spaek
  • Super Moderators
Δημοσ.

450 μέτρα περπάτημα είναι, είσαι σίγουρος όμως ότι κάνει την ίδια διαδρομή το καλώδιο? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...