Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτέλους από σήμερα δίνει διαθεσιμότητα ή Cosmote vdsl από την καμπίνα μου(179) Σκαγιοπούλειο (ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ και ΛΑΓΚΑΔΑ).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαθεσιμοτητα εχει δωσει και σε μενα ειμαι πιο κατω απο τον Τακις Κ απο αρχες οκτομβρη και εχω μηνα που εχω κανει συμβολαιο εχουν περασει οι 12 μερες προπολου και κολοκυθια , μου μετρησαν μαληστα και ταχητητα κλειδωνο λεει στα 48 (μαλλον καλιασε να παρω οταν ειχαν συνδεδεμενη την καμπινα τεχνικοι εκεινει την μερα για δοκιμη κατι τετοιο και μου εδωσε συμβολαιο για να μετρηση και ταχυτητα .. ) . εχω παρει 30 τηλεφωνα και αναλογα σε πια βλαμενη θα πεσεις ακους και τα αναλογα με τα πολλα οι καμπινες δεν ειναι σε λειτουργια γιατι καπια ασφαλεια η καποια γεφυρα λειπει κατι τετοιο οποτε οταν θα παρεις τηλεφωνο σου λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτιτα . (διαθεσιμοτητα φανηκε λογο δοκιμων) . ελλειψει ετησεων κλπ  κολοκιθια μεντολες ενω στελνουν μηνημα στο τηλεφωνο για διαθεσιμο vdsl στην περιοχη σας και 1 μηνα μετα απο το συμβολαιο δεν μπορθν να δωσουν. καθαρη απατη . ενολιγης αναμονη για τελος του χρονου που πρεπει να παραδωσουν  μπας και δουμε φως.

Δημοσ.

Εμενα η καμπινα (179) ειχε ρευμα απο μεσα καλοκαιριου αν και  καπου εκει τελη Σεπτεμβρη αρχισαν να ακουγονται οι ανεμιστηρες που σημαινει οτι ειχαν σηκωσει διακοπτες, χωρις ομως να δινει διαθεσιμοτητα, κατι που εγινε στο site της Cosmote στις 25-10-2017.Να πω εδω οτι πρωτη εδειξε διαθεσιμοτητα η WIND(αρχες Σεπτεμβρη) μετα η VODAFONE και η Forthnet και τελευταια η Cosmote.Μου εκανε η Cosmote προσφορα και εχω εκδηλωσει ενδιαφερον απο χθες,περιμενω απο Δευτερα τηλεφωνο τους για επιβεβαιωση στοιχειων.Η τεχνικη υποστηριξη παντως μου επιβεβαιωσε την διαθεσιμοτητα,θα δειξει τις επομενες ημερες.Σε ποια καμπινα ανοικεις εαν επιτρεπεται Giorgos PP;;;;;

Δημοσ.

Το να δουλευει η καμπινα ειναι 1 πραγμα . ενα αλλο ειναι οτι ολοι περνουμε τηλεφωνο και ιντερνετ με τον παλιο τροπο οποτε και πρεπει να τα γεφυροσουν στο καφαο , 1 αλλο πραγμα ειναι οτι τα καφαο δεν παει απο το 1 στο αλλο εν σειρα αλλα σταυρονονται με τα γυρο οποτε πανε πιο πισο και δοκιμες ειδικα σε περιοχη οπως δικες μας . Η διαθεσιμοτητα ειναι ξεκαθαρα ψαρεμα πελατων .  Οι υπαλληλοι τηλεφωνικα κοιτανε τον υπολογιστη χωρις να εχουν γνωσει σε τη κατασταση βρισκετε το καθε καφαο οποτε καλη τυχη με αυτο . Σιγουρα μονη περιπτωση να μαθεις αν πετυχεις τον τεχνικο στο κουτι σου και φιλοτιμηθει και ασχοληθη . εν μεταξυ το δικο σ κουτι πχ το συνεργειο μπορει να ναι απο πυργο και στο δικο μ απο κορινθο ολα δουλευουν με αιτηματα καλα κρασα δλδ πολυ αργοκινιτο το καραβι . τωρα να πας σε τριτι εταιρια η οποια χρισιμοποιει και μεσολαβει μεσω  του οτε και το δικτιο της καλα ξεμπερδεματα και καλη τυχη . εγω μετραω μηνα με διαθεσιμοτητα και εγραφο συμβολαιο στα χερια και vdsl παπαλα . παντως καπια καφαο περιεργως ειναι πιο πριν σε λειτουργια απο καποια αλλα ... ισως δουμε φως εντος νοεμβρη. Το vdsl απο αστικο κεντρο ειναι καιρο τωρα σε σχεση με τα ολο καινουργια καφαο .... κι οποιος καταλαβε καταλαβε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έκανα αίτηση τηλεφωνικά χθες στο 13888 για VDSL 50 και σήμερα το μεσημέρι ενεργoποιηθηκα καρφωτος 49998down -4998up με s/r 28.4 down.Περιοχη Ψαροφάι Ανάληψη καμπίνα (179).

Επεξ/σία από Takis K
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν έκανα αίτηση τηλεφωνικά χθες στο 13888 για VDSL 50 και σήμερα το μεσημέρι ενεργoποιηθηκα καρφωτος 49998down -4998up με s/r 28.4 down.Περιοχη Ψαροφάι Ανάληψη καμπίνα (179).

να φανταστω ειχες 24αρι στη κοσμοτε γιαυτο κ συνδεθηκες τοσο γρηγορα στη 50αρα?Τι τιμη σου εδωσε  το 13888? 

Δημοσ.

Nova 22€vdsl 50md..και η αλλη 34..και IANALD 100md 28€. Πατρα κετρο πελοπας το εχουν χωρεις αναβάθμιση δεν ξερω...ειναι η 3 μεγαλύτερη πολη και εχουν vdsl.πιστεύω οτι φατανει το τελος για τον χαλκο..και για οσους εχουν παραπονα η χαμηλή ταχύτητα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

6 νοεμβρη 50 vdsl ote ηρθε ο τεχνικος κι εφερε το φως steam κραταει 4,4 - 4.5 μβ . Με εχουν παρει κανα 4-5 φορες απο τοτε για προσφορα για vdsl απο ote , νταξει τους ενημερωνω οτι εχω βαλει και μπας και μπορεσουν με καπιο τροπο να το βλεπουν και εκεινοι . παει καμια βδομαδα απο το τελευτεο τηλεφωνο λογικα τα καταφεραν .   Με μετρησε και για vectoring την 100αρα δλδ 119 μβ οποτε λεει ειμαι οκ . θα γινει εμπορικα διαθεσιμο τους επομενους μηνες

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σύντεκνοι καμία πληροφόρηση για κέντρο έχουμε?Πλατεία Όλγας,ίσως μέσα στις 2-3 πιο πυκνοκατοικημένες και κεντρικές περιοχές της πόλης και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Ήθελα να 'ξερα ποιος κανονίζει τις επεκτάσεις του δικτύου.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 26/11/2017 στις 9:07 ΜΜ, GiorgosPP είπε

6 νοεμβρη 50 vdsl ote ηρθε ο τεχνικος κι εφερε το φως steam κραταει 4,4 - 4.5 μβ . Με εχουν παρει κανα 4-5 φορες απο τοτε για προσφορα για vdsl απο ote , νταξει τους ενημερωνω οτι εχω βαλει και μπας και μπορεσουν με καπιο τροπο να το βλεπουν και εκεινοι . παει καμια βδομαδα απο το τελευτεο τηλεφωνο λογικα τα καταφεραν .   Με μετρησε και για vectoring την 100αρα δλδ 119 μβ οποτε λεει ειμαι οκ . θα γινει εμπορικα διαθεσιμο τους επομενους μηνες

Σε ποιο αστικό κέντρο ανήκεις , που αναφέρεις για vectoring 100 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...