Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως ρε μαγκες, Ζαβλάνι, Ανθούπολη, Νέο Δρόμο (και γενικά πανω απο Αγ. Σοφία) δεν βλέπω να γίνονται έργα για νέα KV... Σκεφτείτε η πολυκατοικία μου παίρνει από το KV 130, κι ενώ έχω κάνει τον γύρω της γειτονιάς δεν το έχω πετύχει πουθενα! Τι φάση;;;  :confused:

Δημοσ.

Παντως οι περισσοτερες απο τις 121 καμπινες του Σκαγιοπουλειου που ξεκινησαν να μπαινουν το χειμωνα εχουν ρευμα,πολλες δε εχουν αρχισει και δινουν διαθεσιμοτητα.Η δικια μου Ακρωτηριου και Λαγκαδα (179) ειχε ρευμα εδω και δυο μηνες, την περασμενη εβδομαδα αρχισαν να ακουγονται και οι ανεμιστηρες που σημαινει οτι δουλευει,περιμενω λοιπον μερα με τη μερα να δωθει διαθεσιμοτητα.Ας ελπισουμε να μην φθασουμε Χριστουγεννα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τερψιθέα δίνουν κανονικά vdsl εως 50. Μετά απο επικοινωνία μου είπαν ότι σε 1 μήνα θα διαθέσουν εμπορικά και τα 100 και ότι γύρω στα Χριστούγεννα θα μπουν και τα adsl στην καμπίνα.

Ερωτήσεις:

1)adsl από καμπίνα σημαίνει ότι θα δίνει σταθερά 24;

2)αν αναβαθμίσω σε vdsl θα δω διαφορά στο ping;

3)παίζει να δίνουν άλλο ρουτεράκι άμα βάλεις vdsl;

Δημοσ.

Τερψιθέα δίνουν κανονικά vdsl εως 50. Μετά απο επικοινωνία μου είπαν ότι σε 1 μήνα θα διαθέσουν εμπορικά και τα 100 και ότι γύρω στα Χριστούγεννα θα μπουν και τα adsl στην καμπίνα.

Ερωτήσεις:

1)adsl από καμπίνα σημαίνει ότι θα δίνει σταθερά 24;

2)αν αναβαθμίσω σε vdsl θα δω διαφορά στο ping;

3)παίζει να δίνουν άλλο ρουτεράκι άμα βάλεις vdsl;

1) αν το adsl στη καμπίνα το δίνουν σαν vdsl με κλείδωμα 24/1(το πιθανότερο) τότε ναι  θα παίζει κανονικά σε 23 καρφωτά. Αν το δώσουν σαν adsl τοτε θα μπει λογικα καποια μασκα με κλειδωμα είτε 16 είτε 12 ειτε κατι που να μην επηρεαζει οσους εχουν vdsl.

2) adsl fastpath με vdsl fastpath έχουν ακριβώς το ίδιο ping. Καμία απολύτως διαφορά

3) Αν αναφέρεσαι στον ΟΤΕ απο ότι ξέρω δίνει entry 2i σε όλους.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με το 2, τώρα που συνδέομαι με το κέντρο, γυρω στο 1 χλμ μακριά, έχω στα παιχνίδια περίπου 70ms.

Aν μπει το adsl στην καμπίνα θα υπάρξει διαφορά;

Δημοσ.

Σχετικά με το 2, τώρα που συνδέομαι με το κέντρο, γυρω στο 1 χλμ μακριά, έχω στα παιχνίδια περίπου 70ms.

Aν μπει το adsl στην καμπίνα θα υπάρξει διαφορά;

Όχι. Μήπως στη γραμμή σου δεν έχεις fastpath; Γιατί εγώ με ΟΤΕ fastpath σε Γερμανικούς σερβερς παίζω πάντα με 40-50 ms

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω γιατί δεν ήθελα να πέσει το download. Η αλήθεια είναι ότι παλιά και εγώ με ~50 έπαιζα, τωρα τελευταία έχει ανέβει 70.

Αν το κάνω fastpath πόσα ms θα κερδίσω και πόσο download θα χάσω από τα 11,5 που είμαι τώρα;

Επίσης παίζει κίνδυνος για αποσυνδέσεις;

Δημοσ.

Δεν μπωρουν να σου δοσουν 24 απο vdsl..δεν το ξερω.. 100md ποια εταιρεία δηνει..

Δίνουν κανονικά vdsl 24 από kv στον ΟΤΕ. Σε διπλανό φόρουμ υπάρχουν πολλές αναφορές επί του θέματος.

Αν εννοείς 100mbps λογικά θα ξεκινήσει τον επόμενο η εμπορική διάθεση του και λογικά θα το δίνουν όλοι οι πάροχοι.

Δημοσ.

Κανουν κανα δυο με τρεις μηνες για διαδεσημτιτα vdsl..

Εμενα με το που ενεργοποιηθηκε η καμπινα του ΟΤΕ η φορθνετ μου εδωσε/εβγαλε αμεσως διαθεσιμοτητα vdsl και ενεργοποιηθηκα σε 10 μερες απο την αιτηση ... (Δεν ειμαι στη Πατρα ομως)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μενα αρχισε να δινει διαθεσιμοτητα η VODAFONE,  αλλα ο ΟΤΕ οχι , ενω η καμπινα μου  179 Λαγκαδα και Ακρωτηριου (κεντρο Σκαγιοπουλειου) εχει ρευμα απο το Ιουλιο και ακουγονται ανεμιστηρες να δουλευουν. Εντωμεταξυ οι  πριν και  μετα απο μενα  καμπινες με τις οποιες η καμπινα μου εχει ιδια οδευση στην οπτικη ινα εχουν vdsl τσεκαρισμένο. Περιμενω εχει καταντησει μαρτυριο της σταγονας.

Επεξ/σία από Takis K
Δημοσ.

Παρε ενα τηλεφωνο αν εχεις τον οτε σαν provider...μην εμπιστευεσαι τι λεει το site

Πες τους η καμπινα ενεργοποιηθηκε δωστε στο λαο vdsl

Δημοσ.

Τους πηρα αλλα αρνουνται οτι εχει διαθεσιμοτητα, εκτος και αν μας δουλευουν οι αλλοι παροχοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...