Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκανε καμπίνες στην τερψιθεα αλλά δεν έχουν πάρει ρεύμα ακόμα. Είπανε ότι μόλις πάρουν ρεύμα θα υπάρξει άμεσα διαθεσιμότητα για vdsl και ότι υποστηρίζουν vectoring 100Mbps (μελλοντικά). Αν το θυμηθώ θα ανεβάσω φωτογραφίες.

• Like 1
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπήκανε καμπίνες στην τερψιθεα αλλά δεν έχουν πάρει ρεύμα ακόμα. Είπανε ότι μόλις πάρουν ρεύμα θα υπάρξει άμεσα διαθεσιμότητα για vdsl και ότι υποστηρίζουν vectoring 100Mbps (μελλοντικά). Αν το θυμηθώ θα ανεβάσω φωτογραφίες.

Καλά, μην το δέσεις κόμπο. Εδώ, Εγλυκάδα, μπήκαν οι καμπίνες και πήραν ρεύμα τον Μάιο αλλά vdsl δεν δίνουν ακόμα. Τρεις μήνες τους παίρνω τηλέφωνο και τους ρωτάω πότε θα δώσουν αφού εχουν ηλεκτροδοτηθεί οι καμπίνες αλλά μου λένε ότι δεν ξέρουν. Χθες πέτυχα έναν τεχνικό στο δρόμο και τον ρώτησα, μου είπε πως είναι υποχρεωμένοι να δώσουν μέχρι τέλος του χρόνου.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγώ ρώτησα περισσότερο , γιατί τώρα στην περιοχή Αγ. Σοφίας έχω VDSL Vodafone 50 μέσω κέντρου , και δεν είναι πολύ σταθερή η ταχύτητα ....έχει αυξομειώσεις του τύπου από 33 έως 41 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια στα  μποζαιτικα τι ταχυτητες παιζουν; εγω εχω 2,5 mbps απο vodafone  adsl

και δυστυχως δεν δινει καμια εταιρεια vdsl

Επεξ/σία από YIACHRO
Δημοσ.

παιδια εγω μενω στα τει και εχω καφαο με οπτικη ινα και ενω ειμαι σε αποσταση 50 μ. απο το καφαο εχω 4,5 mbps ταχυτητα με συνεχεις αποσυνδεσεις,περα απαυτο ο οτε στο adsl στην περιοχη μου δινει 13αρια και η νοβα ενω ειμαι πολυ κοντα στο καφαο δινει 4,5 γτ γινεται αυτο?

Δημοσ.

απο την νοβα μου ειπαν οτι θα πιανει γυρω στα 45,χωρις βεβαιως να στειλουν κανενα τεχνικο για να το κοιταξει και δεν τους πολυεμπιστευομαι,η wind θα εχει καλο vdsl η θα με πιασουν κοροιδο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν παίρνεις πράγματι VDSL από το καφάο στα 50μ τότε η VDSL θα συγχρονίζει στα 50 (49999).

• Super Moderators
Δημοσ.

Και στα 300 να είναι, στα 50 θα κλειδώνεις κατά πάσα πιθανότητα, αρκεί να μην είναι χάλι η εσωτερική του σπιτιού.

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα.

Σκεφτομαι κ εγω σε μεταβαση σε vdsl αλλα δεν ξερω τι γινεται με τις γραμμες.Ανηκω στην nova κ θα μεινω κ εκει γτ ο γερος μου θελει την συνδρομητικη.Δεν εχω 5 χρονια ποτε προβλημα με την nova κ την συνδεση,ολα καλα χωρις αποσυνδεσεις κ τετοια..

Μενω επιδαυρου/νοταρα στην Πατρα...ειδα χαρτη οτι εχει dslam στην Κωνσταντινουπόλεως οπου εκει λογικα ανηκω,αλλα ειδα οτι εχει k/v πολυ κοντα σε μενα επι της Αχελωου.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει 2-3 πραγματα γτ δν σκπαμπαζω...

ευχαριστω.

http://prntscr.com/gh2few

*η ακτινα 120m που λεει τι ειναι?γτ η αποσταση δν ειναι τοσο μικρη απο dslam.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρε την nova να σου πει αν εχεις vdsl..δεν μετρανε την αποστασ απο το ασκικο κεντρο αλλα απο το καφο τις γιττονια σου..

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα.

Σκεφτομαι κ εγω σε μεταβαση σε vdsl αλλα δεν ξερω τι γινεται με τις γραμμες.Ανηκω στην nova κ θα μεινω κ εκει γτ ο γερος μου θελει την συνδρομητικη.Δεν εχω 5 χρονια ποτε προβλημα με την nova κ την συνδεση,ολα καλα χωρις αποσυνδεσεις κ τετοια..

Μενω επιδαυρου/νοταρα στην Πατρα...ειδα χαρτη οτι εχει dslam στην Κωνσταντινουπόλεως οπου εκει λογικα ανηκω,αλλα ειδα οτι εχει k/v πολυ κοντα σε μενα επι της Αχελωου.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει 2-3 πραγματα γτ δν σκπαμπαζω...

ευχαριστω.

http://prntscr.com/gh2few

*η ακτινα 120m που λεει τι ειναι?γτ η αποσταση δν ειναι τοσο μικρη απο dslam.

Αυτο που είδες για την αχελωου το πηρες λογικα απο το http://fttxgr.eu/map και εβαλες το adsl cabinets. Κάθε γειτονία 1-2 οικοδ. τετραγωνα μπορεί και παραπάνω παίρνουν γραμμές απο ενα KV (καφάο). Πρέπει να δεις αν στην γειτονια σου υπάρχει νεας γενιάς καφαο οπως το αριστερό της φωτογραφίας. Το δεξιά είναι παλιό (όπως στην αχελώου) και εγώ παίρνω απο παλιό επειδή είμαι κάτω από χιλιόμετρο από το dslam της Κων/πολεως. Εσύ απευθείας δεν μπορείς να πάρεις είσαι πολύ μακριά ,οπότε αν έχουν σκάψει και έχουν περάσει οπτική ίνα, θα έχουν βάλει και καινούργιο καφάο (και θεού θέλοντος σε αυτή την χώρα) και το έχουν ενεργοποιήσει κιόλας .. θα έχεις τύχη να πάρεις vdsl. Ρωτα την forthnet λογικά θα ξέρουν η και στου οτε. Ολοι τις ιδιες γραμμές χρησιμοποιουν.

images?q=tbn:ANd9GcQTSkkrnjT2KpJXNZsTIYa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...