Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.εχω ενα netbook acer aspire one zg8 με 1gb ram και τα windows xp service pack 3. σκεφτομαι να το ανεβασω λιγο αγοραζοντας αλλο 1gb ram που περνει απ οτι εχω δει και μετα να περασω καμια εκδοση απο windows 7.τι λετε αξιζει τον κοπο και τα χρηματα η να το αφησω οπως εχει με τα xp?? αν ειναι να το ανεβασω λιγο για πειτε απο που να αγορασω την ram και ποσο περιπου παιζει και αν θα δω διαφορες.ευχαριστω.

Δημοσ.

Αξίζει να ανεβάσεις την μνήμη στο μέγιστο 2gb που βλέπω οτι παίρνει και ετσι τα 7 θα πηγαίνουν πολυ ομαλά.

Κατέβασε μια το cpuz και βάλε φωτογραφίες απο τις καρτέλες memory και spd να δουμε τι ram εχει ακριβώς και τι θα αγοράσεις

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. ειχα ηδη το cpu-z απλα αργησα να τις βγαλω γιατι ειχα μια δουλεια στο tablet.οριστε οι φωτο.για πες μου τι να παρω και απο που!! ;) ευχαριστω πολυ!!

και βασικα θελω και κατι αλλο να ρωτησω...ποια βασικα η διαφορα και αν υπαρχει βεβαια διαφορα απο το να βαλω windows 7 home basic απο τα windows 7 starter ?? ειναι το ιδιο η αλλαζει κατι?

Δημοσ.
Δημοσ.

απο ebay λιγο δυσκολο εχω θεμα με την αναμονη βαριεμε να περιμενω. μαλλον θα στηριξω Ελλαδαρα!! παντως θα δω διαφορα σε θεμα ταχυτητας ε? και αν μπορεις πες μου κατα την γνωμη σου να βαλω τα windows 7 starter -- basic η να μεινω xp??

Δημοσ.

Ενοείται με μνήμη παραπάνω εστω και αν ειναι 2gb θα πηγαίνει πολυ πιο στρωτά το pc σου δεν τίθεται θέμα , θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τα 7 οποια έκδοση και να βάλεις μια χαρά θα εισαι αν και θα έλεγα τα basic αφου ειναι netbook

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...