ksideras Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 γεια σας! θα ηθελα να μου πειτε πως να καταργησω απο ενα usb που εχω γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα.... στην registry που μπηκα (ειδα καποια βιντεο στο youtube) δεν υπαρχει το storage divice policies καμια ιδεα??/ ευχαρηστω
hijack3rr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Εάν δεν το έχεις αυτό το κλειδί δοκίμασε να το φτιάξεις κάνωντας τα παρακάτω. 1) Άνοιξε το μενου έναρξη και γράψε στην μπάρα αναζήτησης regedit.exe και πάτα ENTER. 2) Πάνε στο ακόλουθο κλειδί στην Registry:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control3) Πάτα δεξί κλικ στον φάκελο "Control" και επέλεξε το New -> Key.Ονόμασέ το: StorageDevicePolicies4) Δεξί κλικ στο StorageDevicePolicies και μετά πάνε στο New -> DWordΟνόμασέ το: WriteProtectΚάνε διπλό κλικ στο WriteProtect και άλλαξε το Base σε Decimal.5) Κλείσε την Registry, κάνε restart τον υπολογιστή σου και όταν ανοίξει σύνδεσε το USB σου και δες αν λύθυκε το πρόβλημα.
hijack3rr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στο 4ο βήμα πάτα διπλό κλικ στο WriteProtect και έλενξε αν είναι το Base -> Decimal και βάλε εκεί που λέει "key value" 0. Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις δικαιώματα εγγραφής στο USB από τον λογαριασμό χρήστη σου. Αν μπεις στις ιδιότητες του USB και πας στο μενού ασφάλεια θα το δεις απο κει. *Τι ακριβώς σου βγάζει στο σφάλμα; *Τι λειτουργικό έχεις;
ksideras Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 δεν μου βγαζει σφαλμα μονο οτι εχει προστασια εγγραφης. το παραπανω που μου ειπες το δοκιμασα και σε 8.1 και σε χπ απο δεκαεξαδικη δεν γιναιτε δεκαδικη δν κραταει την ρυθμισει
headbanger Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μήπως είναι απο τα φλασάκια με διακόπτη για προστασία εγραφής;;
ksideras Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 το kingston data traveler 2.0 ειναι δεν νομιζω να εχει κατι τεττοιο..
hijack3rr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Σε όλα τα USB το βγάζει ή στο συγκεκριμένο μόνο; Δοκίμασε να δεις από τις ιδιότητές του αν έχεις δικαίωμα εγγραφής από τον λογαριασμό του χρήση σου. Κανε δεξί κλικ και πάνε στις Ιδιότητες -> Ασφάλεια και απο κει δες τι δικαιώματα έχεις. Αν τίποτα από αυτά δεν κάνει κατέβασε το Malwarebytes και κάνε μια πλήρη σάρωση το σύστημά σου. Καμία φορά μπορεί να ωφείλεται και σε Malware αλλά επίσης και σε προβληματικό USB device.Όταν το συνδέεις σε άλλο pc δουλεύει κανονικά; Δοκίμασε και αυτό από το Diskpart αφού έχεις συνδέσει το USB στον υπολογιστή σου. 1) Άνοιξε το μενού Έναρξη και στην μπάρα αναζήτησης γράψε cmd.exe για να ανοίξεις την Γραμμή Εντολών. 2) Στην Γραμμή Εντολών γράψε diskpart 3) Στο DISKPART γράψε την εντολή list disk για να σου εμφανίσει την λίστα των δίσκων. 4) Από την λίστα των δίσκων επέλεξε το USB σου γράφωντας την εντολή select disk και το γράμμα που αντιστοιχεί στον δίσκο USB σου "π.χ select disk 1" 5) Αφού επιλέξεις τον δίσκο USB σου γράψε την εντολή attributes disk για να εμφανίσεις τις ιδιότητες του USB δίσκου σου. 6) Στις ιδιότητες έλενξε να είναι το read only στο No. 7) Εάν δεν είναι το read only στο No γράψε την εντολή attributes disk clear readonly για να το βγάλεις. 8) Αποσύνδεσε το USB σου και στην συνέχεια ξανασύνδεσε το και δες αν λύθυκε το πρόβλημα. μετά το βήμα 1,2 παραπάνω δες και εικόνα εδώ. "> Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από hijack3rr 1
ksideras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ευχαρηστω φιλε μου ειναι κομπλε με αυτο που μου εδειξες
hijack3rr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ευχαρηστω φιλε μου ειναι κομπλε με αυτο που μου εδειξες Τίποτα , χαίρομαι που βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα