Bulba57 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να αντικαταστήσω το παλιό μου Sony Ericsson W660i με ένα καινούριο smartphone, όμως είμαι λίγο άσχετη σε αυτόν τον τομέα. Γενικά το budget μου είναι γύρω στα 200 ευρώ (είμαι διατιθεμένη βέβαια να ξεφύγω λίγο αν αξίζει). Μετά από μια σύντομη αναζήτηση κατέληξα σε αυτά:http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.002334 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007470 Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Έχουν κάποιο μειονέκτημα τα windows έναντι του android? Γενικά θα προτιμούσα να να είναι 4.3", με καλή κάμερα και οκ μπαταρία (δεν με πειράζει πχ να το φορτίζω κάθε βράδυ).
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 #1 Moto G #2 Optimus G Ο μονος λογος που βαζω το optimus g σαν 2η επιλογη ειναι λογω μεγεθους, να ξερεις καθε κινητο αν θες να βγαλεις 2η μερα με πληρη χρηση θελεις μια φορτιση ανα βραδυ αλλιως αν μπορεις να την βγαλεις για μια ολοκληρη ημερα με 40-50% παει και ανα 2 μερες η φορτιση Και τα δυο εχουν περασει απο τα χερια μου με το πρωτο να ειναι η συσκευη που χρηισμοποιω καθημερινα εδω και ενα μηνα. Η καμερα του ειναι καλη αλλα οχι καλη σε χαμηλο φως, ειναι ικανοποιητικη ομως! Τα windows εχουν ελλειψη εφαρμογων και ειναι πολυ απλο λειτουργικο σε σημειο αηδιας, γρηγορα μεν αλλα δεν εχουν και κατι να τα επιβαρυνει ωστε να μην ειναι γρηγορα (η γνωμη μου). Το Android KitKat που εχει το motorola ειναι εξισου smooth και γρηγορο και εμενα δεν μου εχει βγαλει προβλημα! Οι αξιολογες λυσεις windows phone ειναι στα 270+ (lumia 920,925) και οι φθηνες συσκευες υστερουν κατα πολυ απο τον ανταγωνισμο. Τωρα αλλο ενα smarphone το οποιο ειναι παλι android αλλα δεν το προτεινω επειδη το service στην Ελλαδα ειναι αθλιο και αν παθει κατι θα κλαις τα λεφτα σου ειναι το Sony Xperia SP το οποιο εχει και πολυ καλη καμερα και επισης καλο επεξεργαστη. 1
shooterg Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195-LTE-8GB.html 2
kataramenos32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το 4.3 μην το δενεις κομπο διοτι συσκευες μεχρι 5" συνηθιζονται ανετα μεσα σε 2-3 μερες,οποτε θα προτεινα και εγω optimus g η Μoto G
tsakonass Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Όπως τα λενε ο καρχαρίας και ο καταραμενος είναι.Εισαι ανάμεσα απο αυτα τα 2.
gtctsiamp Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 LG Optimus G και Moto G από εμένα. Θα σε καλύψουν άνετα. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Νομιζω πλεον ειναι ξεκαθαρες οι επιλογες ποιο απο τα 2 ειναι το θεμα 1
Ntenteras Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Moto g από εμένα, ειδικά το 16αρι στα 182 είναι πειρασμός.
Bulba57 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ! Το LG θα το αποκλείσω λόγω τιμής (269 στο e-shop απ' όπου σκοπεύω να το αγοράσω γιατί μου δίνει τη δυνατότητα πληρωμής με δόσεις). Το Samsung γενικά να μην το κοιτάξω καθόλου (το σκέφτομαι κυρίως λόγω κάμερας και διαστάσεων)? Είδα ότι δεν αναβαθμίζεται σε KitKat. Θα μου δημιουργούσε αυτό κάποιο πρόβλημα? Διάβασα επίσης ότι μεγάλο μέρος της εσωτερικής μνήμη καταλαμβάνει το λειτουργικό. Πόσο περίπου θα πρέπει να υπολογίζω?
xtekto Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ! Το LG θα το αποκλείσω λόγω τιμής (269 στο e-shop απ' όπου σκοπεύω να το αγοράσω γιατί μου δίνει τη δυνατότητα πληρωμής με δόσεις). Το Samsung γενικά να μην το κοιτάξω καθόλου (το σκέφτομαι κυρίως λόγω κάμερας και διαστάσεων)? Είδα ότι δεν αναβαθμίζεται σε KitKat. Θα μου δημιουργούσε αυτό κάποιο πρόβλημα? Διάβασα επίσης ότι μεγάλο μέρος της εσωτερικής μνήμη καταλαμβάνει το λειτουργικό. Πόσο περίπου θα πρέπει να υπολογίζω? αν θέ ρίξε μια ματιά στο open365 στο skroutz που ειναι πολυ αξιόπιστο όπως θα δεις και στις αξιολογήσεις, δέχεται και αυτό δόσεις...στο λέω γιατί θα βρείς και καλύτερες τιμες εκει...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πληρωμη με δοσεις εχουν ΟΛΑ τα μαγαζια στο skroutz.
Bulba57 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πληρωμη με δοσεις εχουν ΟΛΑ τα μαγαζια στο skroutz. Είσαι σίγουρος? To LG για παράδειγμα είναι μέσα στο budget στο skroutz μόνο στο planet mobile. Αν προσπαθήσω να το αγοράσω (ως επισκέπτης) μου βγάζει μόνο τις επιλογές: αντικαταβολή και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Κάποια έχουν πληρωμή με δόσεις αν το παραλάβεις από το κατάστημα (μένω στην επαρχία).
xtekto Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν εχουν ολα τα μαγαζια δοσεις....βασικα λιγα εχουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα