funbreaker Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Έχω ένα φλασάκι και από τα 4GB φαίνονται μόνο τα 3GB, δεν γίνεται εγγραφή ούτε format.Το τέσταρα με το Hard Disk Sentinel και μου βρήκε πολλούς κατεστραμμένους τομείς [εικόνα]. Υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο software να το διορθώσω?
skar1983 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Βάφτο μπλε και πέτα το στον Θερμαϊκό ή στον Σαρωνικό.
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Βάλε να δουμε και την πρώτη καρτέλα απο hdsentinel που δείχνει το health και το performance
funbreaker Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάτι έπαθε το hard disk sentinel και όποτε το ανοίγω δεν εμφανίζεται και μου πάει το cpu στο 100% οπότε δεν μπορώ να κάνω και το τεστ που λες. Γενικά πριν το βάψω μπλε, ρώτησα κυρίως από περιέργια,υπάρχουν δυνατότητες επιδιόρθωσης με software? Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από funbreaker
skar1983 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Οχι δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι δυστυχως. 1
Gigamestin Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Έχω ένα φλασάκι και από τα 4GB φαίνονται μόνο τα 3GB, δεν γίνεται εγγραφή ούτε format. Το τέσταρα με το Hard Disk Sentinel και μου βρήκε πολλούς κατεστραμμένους τομείς [εικόνα]. Υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο software να το διορθώσω? κατεβασε και τρεξε το active killdisk η το spinrite.καλυτερα απο dos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα