Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται θα πάρω αυτό για να αντικαταστήσω το Iphone 3G που πλέον μετά από τόσα χρόνια χρήσης ως δεύτερο κινητό δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία του.

Θα περάσεις σε άλλο κινητό από iphone για να μην του αλλάξεις μπαταρία ? Ξέρεις ποσο κοστίζει να την αλλάξεις ? Ειδικά εαν πιάνουν τα χέρια σου ούτε 10 ευρώ δεν θα σου κοστίσει και θα κραταει η μπαταρία όπως οταν το αγορασες.Ψαξτο

• Like 1
Δημοσ.

ακουω απο πολλους και πολλες να λενε ωραια ωραιο κηνιτο  ωραιο ταμπλετ θα ερθει στην ελλαδα και αν ερθει δεν θα εχει τοσο οσο εχει στο εξωτερικο.. γιατι δεν ψωνιζετε απο το ebay και γενικα απο amazon η και απο καταστηματα στο εξωτερικο που ειναι σε χωρες ευρωπαικης ενωσης χωρις τελωνια και επιπροσθετο κοστος .. πχ γερμανια αγγλια ιταλια γαλλια ισπανια ηρλανδια και απο ολες της χωρες της ευρωζωνης ..  ειμαι πολυ φαν στο να ψωνιζω και απο το ebay και απο ξενα σαιτ παρα απο την ελλαδα που κοιταζουν να γινουν πλουσιοι.. απο ενα ταμπλετ η απο ενα κηνιτο τηλεφωνο. λυπαμαι .. για αυτο που λεω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω αυτο το κηντο απο εδω .. αν κοστιζει 40 ευρω με 50 ευρω θα το παρω απο αγγλια η την ιταλια και δεν θα πληρωσω απολυτος τιποτα παραπανω γιατι απαγορευετε να μπει φορος οταν ειναι ευρωζωνη. οποτε;;; τα μαγαζια στη ελλαδα που θελουν να πλουτησουν απο εμενα και καποιους αλλους απλα να κλεισουν... δεν εχουμε προβλημα.  υπαρχει και το εξωτερικο. για να ξυπναμε λιγο και να κοιταμε την τσεπη μας και πανω απο ολα απο που μπορουμε να το παρουμε ποιο οικονομικα... μην τρελαθουμε με της τιμες στην ελλαδα. 

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα με το φιλο μας .. 

το κινητό των 40 δολαρίων στην Ελλάδα :

+15 ευρώ φπα

+100 ευρώ υπουργός

+50 ευρώ υφυπουργός

+20 ευρώ μεσά(ζωoν)

+15 ευρώ μανάβης

+18 ευρώ καθαρίστρια

+10 ευρώ τέλη μεφοράς

+2 ευρώ φπα στο τελος μεταφοράς....

* τι δεν κατάλαβες?

:) αλλα και οι ελληνες ξυπνησαμε... χτυπαω το κηνιτακι απο το ebay που θα εχει 40-50 ευρω και ενα κοστος αποστολης 10 ευρω και μια χαρα. στον ελληνα καταστηματαρχη που θελει να πλουτησει απο ενα κηνιτο .. ας το κρατησει να το βλεπει .. και αν το πουλησει θα τοπαρει κανενας ασχετος και κοροιδο............... ebay και amazon ........ telos.... και τα μαγαζια στην ελλαδα που τα πουλανε τρεις φορες πανω closed........... ας κλεισουν δεν θα μας ληψουν καθολου............

Δημοσ.

Μπορούν άράγε να δουν τους φακέλους της microSD σαν λίστα και να αναπαράγουν τα mp3 ενός φακέλου σε background; Αν ναι, είναι ότι πρέπει για mp3 player.

Και σε συνδυασμό με 3G θα ήταν όλα τα λεφτά.

μην περιμενεις να κανει και καφε freddo με 40 ευρω... φιλε μου ειπαμε... :) 40 ευρω οσο δηλαδη ενα πακετο τσιγαρα και ενα ποτο εξω. να μην ειμαστε και αχαριστοι. :) και τοσα που κανει παρα πολλα ειναι.. για την τιμη του. ειναι τελειο για καποιον που θελει ποιοτητα σε κλησεις και θα του κρατησει.. 

• Like 1
Δημοσ.

μην περιμενεις να κανει και καφε freddo με 40 ευρω... φιλε μου ειπαμε... :) 40 ευρω οσο δηλαδη ενα πακετο τσιγαρα και ενα ποτο εξω. να μην ειμαστε και αχαριστοι. :) και τοσα που κανει παρα πολλα ειναι.. για την τιμη του. ειναι τελειο για καποιον που θελει ποιοτητα σε κλησεις και θα του κρατησει.. 

Αρχικά, που στο καλό πας για ποτό;

Στο θέμα μας, η απαίτηση μου επί του λογισμικού είναι απολύτως φυσιολογική αν αναλογιστείς ότι αυτό που ζητάω υπήρχε σε κινητά των 100ε 5-10 χρόνια πριν κι ότι η Nokia δουλεύει τις πλατφόρμες της άλλα 10.

Η απαίτηση που αφορά το hardware δεν είναι και παράλογη. Απλά λίγο τσιμπημένη.

Πάντως το συγκεκριμένο κινητό, όπως και το 220, έχουν λογισμικό S30+ που είναι υποδεέστερο του s40 που συνήθιζε τελευταία η Nokia να βάζει στα κινητά αυτής της κατηγορίας.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ήρθε Ελλάδα και η τιμή είναι στα 60 ευρώ. Πιστεύω ότι θα πέσει όμως.

Πάντως από άποψη μπαταρίας είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς. Κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε iphone, galaxy, xepria και δεν ξέρω εγώ τι άλλη παντόφλα μοστράρουν για «κινητό»…

Nokia-225-group_featured.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...