pesis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 παιδια οταν πας να αγορασεις μια καρτα γραφικων σαν αρχαριος. οι περισοτεροι κοιταμε '' Να δες αυτη ειναι 3γιγα γαματη! αυτην θα παρω'' ενω θα εχει διπλα και μια 2γιγα πολυ καλυτερη. my point.. μπορειτε να φτιαξετε εναν συντομο οδηγο που να λεει ''πως να διαλεξω την καλη και αν ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα μου??
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Επιλογή της κάρτας γραφικών πρώτον κάνουμε με βάση τις ανάγκες μας (παιχνίδια , απλες εφαρμογές , επαγγελματικές εφαρμογές (autocad , photoshop , 3d κτλπ) , σαν δεύτερο θα έβαζα τι σύστημα εχουμε και αν μπορει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που εχει η κάρτα γραφικών που εχουμε επιλέξει αλλα αν και αν συμβαδίζει με το υπόλοιπο σύστημα (δεν μπορουμε πχ να βάλουμε μια gtx760 σε dual core λογω του bottleneck του επεξεργαστή με την κάρτα) , και σαν τελευταίο αφου εχουμε καλύψει τα παραπάνω βλέπουμε η κάρτα που εχουμε αποφασίσει / θέλουμε να αγοράσουμε ειναι στα χρήματα / budget που εχουμε ορίσει / ειναι διαθέσιμα)
DOM89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Eγω εχω εναν pentium 4 650 μαζι με μια 6670 2gb ddr3.Eιναι καλη καρτα?Τρωει bottleneck απο τν cpu?
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Η 6670 ειναι μια νορμαλ -καλη για μικρα παλια συστηματα- καρτουλα. Για τα χρηματα της ηταν οτι το καλυτερο λιγο πιο παλια. Πιστευω πως η 6670 τρωει μουκαλι απο τον επεξεργαστη σου παντως, αν δεν παιζεις τιποτα χαρντκορ παιχνιδια τοτε αν κανεις μια αλλαγη πλατφορμας -επεξεργαστη - ραμ - μητρικη - ισως η 6670 σου κρατησει και για το επομενο σου συστημα. Ο φιλος μου εκανε ενα συστημα με 6300, 8 γιγα ραμ κλπ και τοy εδωσα εγω μια 6670 που ειχα.. παιζει περιπου τα παντα ακομα και bf3 cod etc.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ναι πρεπει να τρωει. Το κατα ποσο καλη ειναι η καρτα ειναι αντικειμενικο με το τι θες να κανεις. Ομως οτιδηποτε βαλεισ τον pentium παλι μπουκαλι θα τρως με τα σημερινα δεδομενα,επισης κ καρτα ειναι ddr3 συνεπως ειναι πιο αργη απο τις gddr5 αρα χανεις και απο εκει. Βεβαια αν τον υπολογιστη τον εχεις για ταινιες και ιντερνετ σε καλυπτει και με το παραπανω(εδω κολλαει το ειναι αντικειμενικο-για μενα που θελω ενα gaming συστημα εννοειται θα πηγαινα αλλου)
DOM89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κανα dota2,wow,cs αλλα κ αυτα στα low 20-30 fps max.Ελεγα να εβαζα ι5 κ 8 γβ ραμ μπας κ δω προκοπη.η 6670 θα κανει για ι5 η θα πηγαινει πισω το συστημα?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 θα πηγαινει αρκετα πισω το συστημα,πρεπει να πας τουλαχιστον σε R260X η 750ti για αξιοπρεπες gaming και φυσικα παπαρανω αναλυση απο low σε 1080p.
DOM89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Η οθονη μου μεχρι 1600χ900 υποστηριζει.samsung led 20 inch.Απλα ελεγα να αλλαξω για να μν εχω αυτα τα κολληματα και τα λαγκαρισματα και να μπορω να χω ανοιχτο και browser απο πισω γτ ουτε αυτο δν κανει το τωρινο PC.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 λογικο ειναι σε κοβει τρομερα ο επεξεργαστης. Αν αναβαθμισεις μετα θα σε κοβει η καρτα γραφικων στα παιχνιδια
Ailuros Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 παιδια οταν πας να αγορασεις μια καρτα γραφικων σαν αρχαριος. οι περισοτεροι κοιταμε '' Να δες αυτη ειναι 3γιγα γαματη! αυτην θα παρω'' ενω θα εχει διπλα και μια 2γιγα πολυ καλυτερη. my point.. μπορειτε να φτιαξετε εναν συντομο οδηγο που να λεει ''πως να διαλεξω την καλη και αν ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα μου?? Δεν είναι φούστα μπλούζα ένα σύστημα και μια κάρτα γραφικών. Αν ήταν τόσο απλό θα το είχαμε φτιάξει προ πολλού. Κατ' αρχήν θα χρειαστούμε άπειρους συνδυασμούς γιατί θα αρχίσουν οι βαμμένοι να αλληλοσφάζονται για μεροληψία.... 2
Millennium Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 DOM89 καλύτερα να κοιτούσες και για αλλαγή της οθόνης
@topos Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Eγω εχω εναν pentium 4 650 μαζι με μια 6670 2gb ddr3.Eιναι καλη καρτα?Τρωει bottleneck απο τν cpu? Ο συγκεκριμενος pentium μετραει πλεων 9χρονια ζωης.Λογικο δεν ειναι να μην την παλευει? Στα γρηγορα δες τι μητρικη εχεις και εαν υποστηριζει c2d.Αν ναι,ο φτηνοτερος που θα βρεις (10ευρω) θα εχει χ2 αποδοση απο αυτων που ηδη εχεις.Πρεπει βεβαια να εχεις τουλαχιστων 2gb ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα