Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα/καλησπερα,

laptop με λειτουργικο εχει recovery image σε καποιο partition, το οποιο υποτιθεται χρησιμοποιεις για να κανεις recovery (αληθεια πως; ειναι ευκολη η διαδικασια;) σε περιπτωση ζημιας,

update μπορουμε να το κανουμε; να του πουμε ας πουμε να παρει τωρινο image με οτι εχουμε εγκαταστησει απο εκει και μετα, γινεται;

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου,αν εχεις windows 8 ναι,γινεται αυτο που ρωτας,σε δινει επιλογες,να κρατησεις αρχεια πχ τανιες μουσικη κλπ...Σε δινει και επιλογη αν θες να τα σβησεις ολα και να επαναφερεις το συστημα στην κατασταση που ηταν οπως το αγορασες,δεν θυμαμαι να σε πω αν ισχυει ακριβως το ιδιο σε 7 αρια windows..Αν ξερει καποιος φιλος να βοηθησει παρακαλω...αληθεια, τι λειτουργικο φοραει το laptop σου;..Η δαδικασια απλη ειναι αλλα κραταει αρκετα μεγαλο διαστημα μεχρι να τελειωσει..εχει να βαλει ενημερωσεις που ειναι παρα πολλες κλπ,αλλα απο σενα δεν θελει τιποτε το ιδιαιτερο.laptop στην μπριζα και βουρ...

Καλημερα φιλε μου,αν εχεις windows 8 ναι,γινεται αυτο που ρωτας,σε δινει επιλογες,να κρατησεις αρχεια πχ τανιες μουσικη κλπ...Σε δινει και επιλογη αν θες να τα σβησεις ολα και να επαναφερεις το συστημα στην κατασταση που ηταν οπως το αγορασες,δεν θυμαμαι να σε πω αν ισχυει ακριβως το ιδιο σε 7 αρια windows..Αν ξερει καποιος φιλος να βοηθησει παρακαλω...αληθεια, τι λειτουργικο φοραει το laptop σου;..Η δαδικασια απλη ειναι αλλα κραταει αρκετα μεγαλο διαστημα μεχρι να τελειωσει..εχει να βαλει ενημερωσεις που ειναι παρα πολλες κλπ,αλλα απο σενα δεν θελει τιποτε το ιδιαιτερο.laptop στην μπριζα και βουρ...

Παρεπιπτοντως το Wherever i may roam πολυ με αρεσε στο location σου...χε χε χε

Δημοσ.

χεχε, thanks για το location :P

windows 8.1 εχω, με ενδιαφερει αυτο που λες, αν εσυ βρεις ή οποιος αλλος ξερει, ας μου πει, θα το ψαξω κ εγω

δεν με ενδιαφερουν ταινιες κ μουσικη, τα εχω αυτα σε αλλο δισκο ετσι κι αλλιως, προγραμματα εγκατεστημενα θελω να παρω backup στο ιδιο image

Δημοσ.

Ξερω,εχω ξανακανει...Λοιπον καπου  μεσα στο laptop σου ειτε στην επιφανεια εργασιας σαν συντομευση(εικονιδιο),ειτε στην λιστα προγραμματων εχει την ενδειξη recovery,εμενα πχ εχει  hp  recovery,κλικαρω,με δειχνει τις επιλογες που ανεφερα παραπανω επιλεγω ποια  με ενδιαφερει και ακολουθω τις οδηγιες...κανε δοκιμη και πες μου αν το βρηκες σε πρωτη φαση.... 

Δημοσ.

α, εμενα εχει ενα που με ρωταει αν θελω να αποθηκευσω το recovery σε dvd κ μου λεει οτι θα χρειαστουν 3 dvd αν θελω να το κανω

Δημοσ.

Οχι,ασχετο με αυτο που ρωτας εξαρχης ειναι,χρησιμο μεν αλλα οχι της παρουσης...σε ειπα ,κλικαρε στο εικονιδιο,αν εχει,recovery,η βρες το απ την λιστα προγραμματων...Αναζητηση,γραψε recovery,κλικ και ξεκινα να δεις επιλογες,ευκολο ειναι..

Αφου εχεις 8αρια πανευκολο ειναι,τι θεμα εχεις και θες να κανεις recovery;

Προσεξε εφ οσον το βρεις,διαβασε καλα τι γραφει γιατι εχω αισθηση οτι σβηνει εγκατεστημενα προγραμματα,ομως αφου υπαρχουν στον φακελλο ΛΗΨΕΙΣ,μπαμ μπαμ τα εγκαθιστας ξανα,εγω ετσι εκανα,τα εκανα εγκατασταση στο δευτερολεπτο απο τον φακελλο ΛΗΨΕΙΣ.Διαβασε καλα τι γραφει κολλητε..

• Like 1
Δημοσ.

thanks, θα το ψαξω οταν παω σπιτι γιατι ειμαι δουλεια τωρα κ εδω εχουμε xp, καμια σχεση :P

δεν εχω θεμα, απλα ειπα να οργανωθω just in case γιατι ειναι σπαστικο κατσε κ ξαναπερνα τα ολα αυτα απο την αρχη, μονο κ μονο το update του 8.1. να βαλεις φτανει :P (το image θα χει το windows 8 το σκετο)

Δημοσ.

Μια και ανεφερες για update, χθες νυχτα τα windows 8.1 εκαναν update το οποιο αλλαξε κι αλλο το γραφικο τους περιβαλλον,καλο ειναι τα εβαλε σε λιγη παραπανω ταξη,συμπαθητικο με φανηκε...

Δημοσ.

Και γαι να σε φτιαξω λιγο τοση ωρα ακουω παραλληλα Metallica και τωρα περασα σε Megadeth,ετσι να ξυπνησουν λιγο τα αιματα !!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Υπ οψιν ξανα οτι το recovery ειναι format επι της ουσιας... :mellow:

Kαι εντος ολιγου Pantera.....Θα πεσουν κορμια λεμε....

Δημοσ.

ρε δεν θελω να κανω recovery ειπαμε, τα ξερω αυτα που λες, προγραμματιστης ειμαι :P

να ενημερωσω ειπαμε θελω το recovery

Δημοσ.

Αμαν.....ουπς,μα εγω αυτο καταλαβα........Τεσπα...no problem....αυτο δεν το ξερω καθολου,με εστειλες...χεχεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...