zanskou Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μπορεί η Western Digital να ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε σκληρό δίσκο χωρητικότητας 6ΤΒ ωστόσο η Seagate απάντησε και ανακοίνωσε τη δική της πρόταση, ανάλογης χωρητικότητας.Έτσι λοιπόν, ο νέος σκληρός δίσκος Seagate Enterprise Capacity 3.5 HDD v4, ο οποίος προορίζεται για επαγγελματικές/ επιχειρησιακές εφαρμογές έχει χωρητικότητα 6ΤΒ και είναι κατασκευασμένος με βάση την "παραδοσιακή" τεχνολογία και όχι χρησιμοποιώντας ήλιο, όπως έκανε η WD στο δικό της μοντέλο. Σύμφωνα με τη Seagate είναι τουλάχιστον 25% ταχύτερος σε σχέση με ανταγωνιστικά μοντέλα και προσφέρει δύο interfaces, 12GB/sec SAS, και 6GB/sec SATA. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργεί απροβλημάτιστα σε συνθήκες αδιάκοπη λειτουργίας (24/7) καθώς και για μεταφορά χωρίς προβλήματα έως 550ΤΒ δεδομένων ανά έτος. Η εταιρεία δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του ή την τιμή του, η οποία αναμένεται να διαμορφωθεί κοντά στα 600 δολάρια. Site: VRZone
jmirko15 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Seagate ρε φίλε;.. Κρίμα.. Κανένας Seagate που πήρα τα τελευταία 4 χρόνια δεν έχει κρατήσει πάνω από 2 χρόνια.. Ούτε καν με ελαφριά χρήση!.. 18
legionarius Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Seagate ρε φίλε;.. Κρίμα.. Κανένας Seagate που πήρα τα τελευταία 4 χρόνια δεν έχει κρατήσει πάνω από 2 χρόνια.. Ούτε καν με ελαφριά χρήση!.. Τι ακριβώς τους κάνετε; Έχω Seagate, μικρούς βέβαια, 500 GB και 300 GB νομίζω, τον ένα πρέπει να τον έχω 5 χρόνια και τον άλλο γύρω στα 7. Λειτουργούν μια χαρά. 13
kotlousko Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Οι παλιοι ειναι αλλιοί !!! χαχα Οι παλιοι seagate ηταν παρα πολυ αξιοπιστοι... Απο τη σειρα 7200.11 και μετα....ολο θεματα και εχασαν την αξιοπιστια τους...Στατιστικα χαλανε περισσοτεροι απο τις αλλες μαρκες και στατιστικα θα δεις περισσοτερους να γκρινιαζουν, αλλα οχι οτι δεν χαλανε και οι αλλες μαρκες. Απλως σε μικροτερο ποσοστό 3
Black Demis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 καλά λένε τα παιδιά εχω δυο παλιούς segate ΣΚΗΛΙΑ............. δυο τελευταίους που πήρα (1 και 2 tb) μέσα στον χρόνο παπαλα......
hall2001 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μία από τα ίδια αρκετά προβλήματα με τους seagate ε μια δυο τρις δεν είναι τυχαίο.
ParhsG Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Και εγω το ιδιο πιστευω αλλα εδω ο washcloud θα μας ταπείνωνε αν ακουγε αυτα που λεμε http://www.insomnia.gr/topic/518385-γνώμες-για-σκληρό-δίσκο/?p=53022856 και ισως εχει δικαιο
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Εγώ πάλι έχω 2 της σειράς 7200 500αριδες και μέχρι στιγμής κανένα θέμα. Απο τα όσα γράφονται πιστεύω πως παίζει ρόλο και η χρήση που κάνει ο καθένας και το υπόλοιπο hardware που έχει πχ αν το τροφοδοτικό είναι χρέπι δεν σου φταίνε Seagate/WD αν γίνει κάτι.
ramarg Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Εχουν θεμα παιδια,σιγουρα πραγματα..Σε dvr ειχα ενα 7200 στα 500gb ουτε χρονο δεν εβγαλε... Και βεβαια δεν ακους λιγους να παραπονιουνται..Και οχι μονο η seagate.Και η samsung τα ιδια χαλια...ειχα εναν τοσιμπα ο οποιος ηταν εσωτερικα samsung και χαλασε πανω στο χρονο..Μη ξεχναμε πως την samsung την αγορασε η seagate.Να δειτε η που η γραμμη παραγωγης της samsung εριξε γκινια στην seagate μετα την συγχωνευση τους!
kxs14 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 από το 2008 ή 9 δεν θυμαμαι καλα μου πηραν δωρο ένα 500 αρι και μεχρι τωρα σκυλί!!
manosfp Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πύραυλος να γενεί, ποτέ ξανά seagate. Sent from my iPhone using Insomnia 1
kostakis25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 απο προσωπικη εμπειρια οι green σειρες καθε εταιριας ειναι αναξιοπιστες(και γενικα οι πιο φτηνες). δεν εχω δει wd green να αντεχει πανω απο 1,5 χρονο χωρις προβληματα και οι περισσοτεροι seagate ειναι στην ιδια κατηγορια με βαση την τιμη.. σε wd black και seagate constellation(es2,es3) δεν εχω δει προβληματα ή να πεθαινει κανεις, οποτε αν δεν σε νοιαζει να παρεις τα μισα gb στην ιδια τιμη, ειναι αρκετα πιο σιγουρη λυση..
StavrosD Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Από τους 6 δίσκους Seagate 7200.12 1TB που είχα πάρει (RAID 5 Array σε perc 5i), μόνο ο ένας έχει επιβιώσει και τον έχω πλέον σε εξωτερική θήκη. Δεν είναι όμως μόνο πρόβλημα της Seagate η μειωμένη αξιοπιστία αλλά όλων των εταιρειών. Ένας WD Green 2TB ομοίως τα έφτυσε. Το κοινό που έχουν είναι πως λειτουργούσαν 24/7 σε σύστημα που ο δίσκος δούλευε συνέχεια, έστω και λίγο (π.χ. P2P). 1
normaden Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Και έμενα πρώτη φορά μου κάηκε σκληρός και ήταν Seagate 320 τοu 2007 μέσα στην εγγύηση.
Greek_Tornado Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Έτσι ακριβώς παιδιά. Όσους είχα από τις παλιές σειρές ήταν σκυλιά, από ένα σημείο και μετά κάθε χρόνο χτύπαγαν. Ίδια χάλια και οι green της WD πάντως για να είμαστε σωστοί. Αντίθετα έχω WD black και είναι σκυλιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα