Προς το περιεχόμενο

Τι σύστημα ψύξης χρησιμοποιείτε στο κύριο pc σας ;  

1.106 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σύστημα ψύξης χρησιμοποιείτε στο κύριο pc σας ;

• Αερόψυξη
    • Υδρόψυξη
    • Άζωτο
    • Αλλο (αναφέρετε τι ακριβώς)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 13/4/2024 στις 1:03 ΠΜ, Boubis1411 είπε

Δεν ξέρω αγγλικά βασικά αλλά Οκ θα βρω άκρη. Πρόκειται να πάρω 5950Χ, εν έτη 2024 αξίζει; είδα έχει καλές θερμοκρασίες και γενικά αξίζει ακόμα και τώρα στα παιχνίδια και προγράμματα φυσικά. 

Κι εγώ αυτόν έβαλα φίλε μου γιατί να μην αξίζει; 16 πυρήνες είναι αυτοί.

Δημοσ.
Στις 4/8/2024 στις 1:25 ΜΜ, Psyber είπε

Παιδιά σε 14600K αξίζει η αναβάθμιση από Liquid Freezer 2 σε liquid freezer 3? Τον έχω με contact frame.

μόνο από θέμα αισθητικής αξίζει που είναι full black , ελάχιστες διαφορές + - 1 βαθμού έχουν με την προγενέστερη.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 13/8/2024 στις 6:10 ΜΜ, panakos_thess είπε

Δεν περημενα να εχει τοσο πολυ ενεργα μελη για αερα!!!νομιζα η ιδροψυξη ειναι μονοδρομος

Δεν έχουν όλοι συστήματα με αρκετούς πυρήνες, μια χαρά δουλειά κάνουν οι αεροψυξεις για συστήματα μέχρι 120watt plus η για κάποιο micro atx build , υπάρχουν αρκετές επιλογές πλέον.

Δημοσ.

Για εμένα, που παλιά ήμουν πορωμένος με την custom υδρόψυξη, πλέον θεωρώ καλύτερη επιλογή μια προσιτή 360 υδρόψυξη όπως της arctic. Οι διαφορές με πιο ακριβές λύσεις δεν είναι τέτοιες που δικαιολογούν τα παραπάνω χρήματα και οι high end αεροψύξεις αποθέτουν πολύ βάρος και όγκο στη μητρική, κρύβοντας παράλληλα και όλα τα εξαρτήματα. Για rgb και οθόνες πάνω στο waterblock ούτε που θέλω να ακούω.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 13/08/2024 at 18:10, panakos_thess said:

Δεν περημενα να εχει τοσο πολυ ενεργα μελη για αερα!!!νομιζα η ιδροψυξη ειναι μονοδρομος

Από το 2014  μέχρι το 2024 όπως καταλαβαίνεις έχουν αλλάξει αρκετά για πολλούς από μας. 😛

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thresh είπε

Από το 2014  μέχρι το 2024 όπως καταλαβαίνεις έχουν αλλάξει αρκετά για πολλούς από μας. 😛

Ναι, αλλά δεν έχει αλλάξει η δυνατότητα να ψηφίσουμε μέχρι 2 φορές.

Το 2014 είχα νερό (ΑΙΟ), κάπου 2-3 χρόνια μετά πήγα σε αέρα, τώρα ξαναγύρισα σε νερό (ΑΙΟ), αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω/αλλάξω πάλι.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, Πέτρος said:

Ναι, αλλά δεν έχει αλλάξει η δυνατότητα να ψηφίσουμε μέχρι 2 φορές.

Το 2014 είχα νερό (ΑΙΟ), κάπου 2-3 χρόνια μετά πήγα σε αέρα, τώρα ξαναγύρισα σε νερό (ΑΙΟ), αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω/αλλάξω πάλι.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα, πρέπει μάλλον να ανοίξει καινούριο poll.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω ενα thermalright true spirit 140p εχω, απο τοτε που βγηκε, παιζει να εχω ξαναποσταρει εδω μεσα, το βαζω σε οτι pc φτιαχνω, νομιζω απλα θα το εχω μεχρι να σταματησει να μπαινει σε σοκετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...