Προς το περιεχόμενο

amd low fps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας..

Το παλιό μου pc intel core 2 duo e6750 2.66 ghz

2 gb ram ddr2

Ati raddeon hd 7750 oc gddr5

Έπαιζα games όπως prototype 2 άψογα χωρίς κανένα Lag παρά τον αδύναμο cpu και ram..

Νέο pc    amd fx 8320 black edition

8gb ram gskill 1600 mhz

Gigabyte 990xa ud3

Ssd Samsung evo 120gb

Η ιδία κάρτα γραφικών απτό παλιό pc..

Εγκαθιστώ windows 8.1 64 bit και το pc τρέχει σφαίρα, όταν έμπαινα στο οποιοδήποτε παιχνίδι όπως πάλι το prototype 2 ακόμα και στα πιο low setting δεν είχα πάνω από 15 fps, τρελό lag, ακόμα και όταν ήμουν στο μενού του παιχνιδιου..λαγγαρε το ποντίκι…

Τα windows 8 είχαν εγκαταστήσει όλους τους drivers δεν χρειαζόταν να περάσω της μητρικής..

Έτσι λοιπόν κάνω φορματ σε windows 7, απτά όποια έλειπαν drivers..εγκαθιστώ τους drivers της μητρικής τα όποια είχαν μια παλιά έκδοση του amd catalyst center και βουαλά..τα games παίζουν μπάλα..60 fps sto prototype..λέω λοιπόν να κάνω update τους drivers της αμδ και μετά πάλι τα ίδια πάλι το ίδιο lag, δεν είναι mpeta έκδοση είναι η τελευταία 13, κάτι δεν θυμάμαι, η μητρική είχε τους 12 κάτι… παιδιά τι συμβαίνει?? Έχω ξεσκονίσει όλα τα ξένα forums και δεν έχω β ρει κατι..ξανα έβαλα πάλι τους παλιούς της μητρικής και όλα καλά

Ps1 και στο προηγούμενο pc είχα τους τελευταίους drivers απτό site της amd και δεν είχα τέτοιο θέμα

Ps2 αρχικά είχα σκεφτεί μήπως φτενέ τα windows 8, αλλά όχι ήταν οι drivers, τα 8 απλά μου είχαν περάσει μονά τους τελευταίους..

Ps3 πριν πάρω χαμπάρι ότι είναι ο driver είχα κάνει cup stress gpu stress να τεστάρω θερμοκρασιες..και όλα κομπλέ, memtest 0 σφάλματα..

Δημοσ.

απτο σαιτ της amd και χεροκινητα και με το driver detect της αμδ.. μολις δοκιμασα και τους τελευταιους beta..παλι τα ιδια

Δημοσ.

Εμένα μου μοιάζει περισσότερο για θέμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού με τα windows 8 - έτσι όπως το περιγράφεις τουλάχιστον...

Δημοσ.

το προβλημα λυθηκε μετα απο πολυ ψαξιμο..

ήταν ενα malware που εντοπισε το animalware bytes..to eset smart security δεν μου ειχε βρει κατι..

την gpu φανταστειτε το amd overdrive την εδειχνε να δουλευει στο 91 % ενω ήμουν σε idle κατασταση..

πλεον ολα καλά, ευτηχώς πήγα να σκάσω..

υπάρχει όμως κατι παράξενο στην όλη υπόθεση..

και τις 2 φορες και στα 8.1 και στα 7..ηταν καθαρη η εκγκατασταση των windows και οταν περναγα driver δεν είχα μπει καν στο ιντερνετ, αρα ή το loader των windows εφτεγε που δεν νομιζω δυο διαφορετικοι Loader να εχουν το ιδιο trojan η αλλιως το crack toy eset, δεν εξηγητε αλλιως..

αυτο που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι ότι με το περνουσα τους παλιους drivers της μητρικης όλα δουλευαν σωστα, ενώ ο ιος λογικα ήταν ακομα μεσα..πως το εξηγητε αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...