Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα Install ενα template και πειραματιστηκα επανω του αρκετα.

Ειδα οτι δεν με βολευαν αυτα που εκανα και επειδη τωρα ψαχνομαι πανω στο wordpress, αποφασισα να σβησω απο το FTP τα συγκεκριμενα folder themes ( κανονικο και child )

ολα ενταξει μεχρι εδω..

οταν ξανα-ανεβασα στο ftp το theme και το ενεργοποιησα στο control panel, ειδα οτι αλλαγες που ειχα κανει προηγουμενος, τις ειχε κρατησει! ( πχ αλλαγες στην σελιδα μεσω visual composer κτλ )

πως γινεται να αρχισω πανω στο Template απο την αρχη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ειχα κανει αρχικα ??

πρεπει να σβηδω συγκεκριμενα αρχεια εκτος του wp-content / themes ??

υγ: η πιο κοντινη βοηθεια που βρηκα στο νετ ειναι αυτη αλλα δεν καταλαβα και πολλα..

Uninstall theme and start from scratch

βοηθειααα

Δημοσ.

Σβήσε μια τη browser cache και ξαναδοκίμασε.Επίσης δες αυτό Link.png Site: εδώ ..

(*να διευκρινήσω ότι δεν είμαι ειδικός απλά τις πληροφορίες τις βρήκα στο google ελπίζω να σε βοήθησα)

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ!!

θα το δοκιμασω αυριο, τωρα ειμαι πολυ κουρασμενη για να μπω στην διαδικασια να ανεβασω ξανα το theme .

το κατεβασα παντως !

αν καποιος στο μεταξυ εχει να προτεινει κατι αλλο, καλοδεχουμενος!

ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Τα themes/plugins συνήθως κρατάνε ρυθμίσεις που αποθηκεύονται στη ΒΔ του WordPress, την οποία και αν πειράξεις, θα πρέπει να είσαι πολύ σίγουρη για το τι κάνεις.

Από αρχεία πάντως, όχι, δεν έχεις να σβήσεις κάτι άλλο.

Εκτός κι αν το theme σου πάει και γράφει αυθαίρετα κάπου αλλού εκτός από το themes directory, το οποίο θα ήταν πολύ κουλό...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μαλλον χαζη ερωτηση αλλα here goes

Οταν κανουμε edit πχ το css αρχειο ενος child theme και αλλαζουμε κανα 2 πραγματακια που δε μας αρεσουν, 

τοτε για να δουμε διαφορα θα πρεπει να κανουμε activate το κανονικο parent theme ή απλα το child theme απο το πανελ?

Δημοσ.

Ωραιος!

Ειχε κολησει τοτε απλα η cache μου επειδη οτι αλλαγες εκανα στο child αρχικα δε μου βγαινανε και νομιζα πως επρεπε να κανω κατι αλλο!

μαθαινειν μαθαινειν το γουορντπρεσ ακομα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...