Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικό σαν αυτό που έχω κυκλώσει με κόκκινο στη φωτογραφία;

Είναι απο ένα laptop lenovo s10-2 ο connector που συνδεεται το πληκτρολόγιο.

post-223125-0-44663300-1396996910_thumb.jpg

Δημοσ.

Στο ebay πιστεύω θα βρεις κατι αλλα δεν ξέρω πως να το ψάξεις ... εχουν χαλάσει τα κουμπώματα που κρατάνε το καλώδιο μεσα ?

Δημοσ.

και εγώ αυτό δεν ξέρω... 

Δεν κάνει καλή επαφή. Όταν το πατάω δυνατά από πάνω τότε αρχίζει και δουλεύει, αλλά μετά από λιγο χαλάει πάλι. Υπαρχει περίπτωση να φταίει το πληκτρολόγιο;

Δημοσ.

χμμμ ισως να μην σφίγκει καλα και ειναι πολυ χαλαρό για αυτο και δεν κανει καλη επαφή

Δημοσ.
post-246286-0-82004000-1379869109_thumb.jpg

ίσως να έχει σπάσει κάποιο ποδαράκι του παραπάνω ανταλλακτικού και να μην κουμπώνει σωστά.

μπορείς να βγάλεις από άλλο λαπτοπ το συγκεκριμένο ανταλλακτικό ή να παραγγείλεις.

προφανώς πρέπει να βρεις ίδιο ή συμβατό.

http://www.ebay.co.uk/itm/181355730117

Δημοσ.

ίσως να έχει σπάσει κάποιο ποδαράκι του παραπάνω ανταλλακτικού και να μην κουμπώνει σωστά.

μπορείς να βγάλεις από άλλο λαπτοπ το συγκεκριμένο ανταλλακτικό ή να παραγγείλεις.

προφανώς πρέπει να βρεις ίδιο ή συμβατό.

http://www.ebay.co.uk/itm/181355730117

Μήπως ξέρεις να μου πεις πως να καταλάβω ποιο θα πρεπει να αγοράσω; Γιατι απ' οτι είδα είναι πάρα πολλά.

Δημοσ.

Μήπως ξέρεις να μου πεις πως να καταλάβω ποιο θα πρεπει να αγοράσω; Γιατι απ' οτι είδα είναι πάρα πολλά.

αν έχει όντως σπάσει το βγάζεις και κοιτάς να βρεις ένα που να είναι ίδιο.

το βλέπεις οπτικά και μπορείς να το μετρήσεις και με χάρακα.

αν είσαι τυχερός ίσως να το βρεις και με βάση το μοντέλο του υπολογιστή η της μητρικής.

από ότι καταλαβαίνεις, ψάχνεις ψίλο στα άχυρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικό σαν αυτό που έχω κυκλώσει με κόκκινο στη φωτογραφία;

Είναι απο ένα laptop lenovo s10-2 ο connector που συνδεεται το πληκτρολόγιο.

attachicon.gifconnector.jpg

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ.Δεν χαλασες το συρταρωτο κουμπωμα.Χαλασες την υποδοχη πανω στη μητρικη.Ειναι εμφανες στη φωτογραφια οτι ελευθερώνοντας το κουμπωμα εσπασες σημεια απο την υποδοχη με κατσαβίδι.Πρεπει να παρεμβει καποιος στη μητρική.Εκτός κι αν βαλεις ενα χαρτί και όπως βιδωσεις το πληκτρολόγιο πάνω,με την πιεση το χαρτι θα παταει την υποδοχη και το ribbon ωστε να κανουν επαφή ;)

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ.Δεν χαλασες το συρταρωτο κουμπωμα.Χαλασες την υποδοχη πανω στη μητρικη.Ειναι εμφανες στη φωτογραφια οτι ελευθερώνοντας το κουμπωμα εσπασες σημεια απο την υποδοχη με κατσαβίδι.Πρεπει να παρεμβει καποιος στη μητρική.Εκτός κι αν βαλεις ενα χαρτί και όπως βιδωσεις το πληκτρολόγιο πάνω,με την πιεση το χαρτι θα παταει την υποδοχη και το ribbon ωστε να κανουν επαφή ;)

Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει το flex cable του πληκτρολογίου που συνδεεται σε αυτή την υποδοχή; 

Γιατί όταν το πιέζω με δυναμη από πάνω δουλεύει για λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει το flex cable του πληκτρολογίου που συνδεεται σε αυτή την υποδοχή; 

Γιατί όταν το πιέζω με δυναμη από πάνω δουλεύει για λίγο.

Στειλε μας φωτο απο το flex cable (ribbon) από κάτω,κοντά και με εστίαση για να σου πω.

Δημοσ.

Στειλε μας φωτο απο το flex cable (ribbon) από κάτω,κοντά και με εστίαση για να σου πω.

Ελπίζω να φαίνεται καλά...

post-223125-0-69876800-1397246620_thumb.jpg

Δημοσ.

Ελπίζω να φαίνεται καλά...

attachicon.gifflex cable.jpg

Δεν διακρίνω κάποιο πρόβλημα στην καλωδιοταινία. Επομένως το πρόβλημα είναι στον κονέκτορα. Εκεί θα χρειαστείς την παρεμβαση της εταιριας εφόσον πρόκειται για επισκευή στην μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διακρίνω κάποιο πρόβλημα στην καλωδιοταινία. Επομένως το πρόβλημα είναι στον κονέκτορα. Εκεί θα χρειαστείς την παρεμβαση της εταιριας εφόσον πρόκειται για επισκευή στην μητρική.

οκ, τότε θα κοιτάξω για τον connectora. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

• Like 1
Δημοσ.

ποιά επέμβαση της εταιρίας? οι εταιρίες δεν επεμβαίνουν σε μητρικές. αλλάζουν μητρικές...

• Like 1
Δημοσ.

Σε συνεργείο επισκευής laptop πρέπει να πάει.

Αποσυναρμολόγηση, καθαρισμός, αντικατάσταση σπασμένου κονέκτορα, επανασυναρμολόγηση, όλα μαζί να υπολογίζεις γύρω στα 100€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...