costas90 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικό σαν αυτό που έχω κυκλώσει με κόκκινο στη φωτογραφία; Είναι απο ένα laptop lenovo s10-2 ο connector που συνδεεται το πληκτρολόγιο.
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στο ebay πιστεύω θα βρεις κατι αλλα δεν ξέρω πως να το ψάξεις ... εχουν χαλάσει τα κουμπώματα που κρατάνε το καλώδιο μεσα ?
costas90 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 και εγώ αυτό δεν ξέρω... Δεν κάνει καλή επαφή. Όταν το πατάω δυνατά από πάνω τότε αρχίζει και δουλεύει, αλλά μετά από λιγο χαλάει πάλι. Υπαρχει περίπτωση να φταίει το πληκτρολόγιο;
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 χμμμ ισως να μην σφίγκει καλα και ειναι πολυ χαλαρό για αυτο και δεν κανει καλη επαφή
retinoli Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ίσως να έχει σπάσει κάποιο ποδαράκι του παραπάνω ανταλλακτικού και να μην κουμπώνει σωστά. μπορείς να βγάλεις από άλλο λαπτοπ το συγκεκριμένο ανταλλακτικό ή να παραγγείλεις. προφανώς πρέπει να βρεις ίδιο ή συμβατό. http://www.ebay.co.uk/itm/181355730117
costas90 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ίσως να έχει σπάσει κάποιο ποδαράκι του παραπάνω ανταλλακτικού και να μην κουμπώνει σωστά. μπορείς να βγάλεις από άλλο λαπτοπ το συγκεκριμένο ανταλλακτικό ή να παραγγείλεις. προφανώς πρέπει να βρεις ίδιο ή συμβατό. http://www.ebay.co.uk/itm/181355730117 Μήπως ξέρεις να μου πεις πως να καταλάβω ποιο θα πρεπει να αγοράσω; Γιατι απ' οτι είδα είναι πάρα πολλά.
retinoli Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μήπως ξέρεις να μου πεις πως να καταλάβω ποιο θα πρεπει να αγοράσω; Γιατι απ' οτι είδα είναι πάρα πολλά. αν έχει όντως σπάσει το βγάζεις και κοιτάς να βρεις ένα που να είναι ίδιο. το βλέπεις οπτικά και μπορείς να το μετρήσεις και με χάρακα. αν είσαι τυχερός ίσως να το βρεις και με βάση το μοντέλο του υπολογιστή η της μητρικής. από ότι καταλαβαίνεις, ψάχνεις ψίλο στα άχυρα.
ramarg Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικό σαν αυτό που έχω κυκλώσει με κόκκινο στη φωτογραφία; Είναι απο ένα laptop lenovo s10-2 ο connector που συνδεεται το πληκτρολόγιο. connector.jpg Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ.Δεν χαλασες το συρταρωτο κουμπωμα.Χαλασες την υποδοχη πανω στη μητρικη.Ειναι εμφανες στη φωτογραφια οτι ελευθερώνοντας το κουμπωμα εσπασες σημεια απο την υποδοχη με κατσαβίδι.Πρεπει να παρεμβει καποιος στη μητρική.Εκτός κι αν βαλεις ενα χαρτί και όπως βιδωσεις το πληκτρολόγιο πάνω,με την πιεση το χαρτι θα παταει την υποδοχη και το ribbon ωστε να κανουν επαφή
costas90 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ.Δεν χαλασες το συρταρωτο κουμπωμα.Χαλασες την υποδοχη πανω στη μητρικη.Ειναι εμφανες στη φωτογραφια οτι ελευθερώνοντας το κουμπωμα εσπασες σημεια απο την υποδοχη με κατσαβίδι.Πρεπει να παρεμβει καποιος στη μητρική.Εκτός κι αν βαλεις ενα χαρτί και όπως βιδωσεις το πληκτρολόγιο πάνω,με την πιεση το χαρτι θα παταει την υποδοχη και το ribbon ωστε να κανουν επαφή Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει το flex cable του πληκτρολογίου που συνδεεται σε αυτή την υποδοχή; Γιατί όταν το πιέζω με δυναμη από πάνω δουλεύει για λίγο. 1
ramarg Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει το flex cable του πληκτρολογίου που συνδεεται σε αυτή την υποδοχή; Γιατί όταν το πιέζω με δυναμη από πάνω δουλεύει για λίγο. Στειλε μας φωτο απο το flex cable (ribbon) από κάτω,κοντά και με εστίαση για να σου πω.
costas90 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Στειλε μας φωτο απο το flex cable (ribbon) από κάτω,κοντά και με εστίαση για να σου πω. Ελπίζω να φαίνεται καλά...
ramarg Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ελπίζω να φαίνεται καλά... flex cable.jpg Δεν διακρίνω κάποιο πρόβλημα στην καλωδιοταινία. Επομένως το πρόβλημα είναι στον κονέκτορα. Εκεί θα χρειαστείς την παρεμβαση της εταιριας εφόσον πρόκειται για επισκευή στην μητρική. 1
costas90 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δεν διακρίνω κάποιο πρόβλημα στην καλωδιοταινία. Επομένως το πρόβλημα είναι στον κονέκτορα. Εκεί θα χρειαστείς την παρεμβαση της εταιριας εφόσον πρόκειται για επισκευή στην μητρική. οκ, τότε θα κοιτάξω για τον connectora. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! 1
retinoli Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ποιά επέμβαση της εταιρίας? οι εταιρίες δεν επεμβαίνουν σε μητρικές. αλλάζουν μητρικές... 1
Euclides Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Σε συνεργείο επισκευής laptop πρέπει να πάει. Αποσυναρμολόγηση, καθαρισμός, αντικατάσταση σπασμένου κονέκτορα, επανασυναρμολόγηση, όλα μαζί να υπολογίζεις γύρω στα 100€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα