Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια προσφατος εστεισα ενα συστηματακι για να παιζω να περναει η ωρα μου 

psu cougar x 550w

apu amd a6400k

2x2gb 1333mhz ddr3 g skill

hd 6850 1 gb

mb gigabyte f2a88x-d3h

παιζωντας το ποιο απλο παιχνιδι pro 14 σε high ρυθμισεις και αναλυση 1920Χ1080 το παιχνιδι σε οτι βιντεο παιζει σκαλωνει ενω ολο το gameplay παιζει κανονικα

το εχω παρατηρησει και σε αλλα παιχνιδια οπως cod black ops far cry 3 crysis 3 κλπ

θεωρησα οτι εφταιγε ο επεξεργαστης και τον ανεβασα στο 4,5 με τις μνημες στα 1460~ παλι τα ιδια

απο θερμοκρασιες προβλημα δεν υπαρχει καθως ψυκτρα εχω την thermaltake frio και κουτι coollermaster 690 II

Δημοσ.

πες μου οτι δε χρησιμοποιησες κανεναν παλιο δίσκο..

Επίσης όταν λες σκαλώνει εννοείς εντελώς η παίζει με κολλήματα τα βίντεο;

Δημοσ.

Οχι ο χρονισμός στις μνήμες δεν φταίει , βασικά ρίξε μια ματια στον δίσκο με το hdsentinel και δοκίμασε και ενα αλλο τροφοδοτικό αν εχεις πρόχειρο.

Το πρόβλημα αυτο στο έβγαλε ξαφνικά ?

Δημοσ.

τωρα εστησα τον υπολογιστη σκληρο εχω ssd 128gb σε sata 3 μονο σε βιντεακι στυλ replay η στο crysis ξερω γω οταν βγαζει τα ενδιαμεσα βιντεακια σχετικα με το ολο στορυ και οχι δεν κολλαει εντελως ηχος ακουγεται κανονικα η εικονα κανει κολληματα δηλαδη και αργει και χανει καποια frames 

Δημοσ.

εγώ τέτοια συμπεριφορά είχα στο pc πριν βάλω ssd . :wacko:

μήπως έχεις τα windows στον ssd και κάνεις ιnstall σε διαφορετικό δίσκο?

sorry αν επιμένω στο θέμα δίσκου αλλά ας το αποκλείσουμε σίγουρα.

Δημοσ.

τελικα η εγκατασταση σου ειναι ειναι σε εναν 7200,10 250αρη με το hd sentinel παντως 100 % health performance 100% βγαζει εκανα ανασυγκροτηση 0 % ειχε τιποτα συνεχιζονται τα ιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...