kataramenos32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 είναι το 4g δικτυο φιλε...αισθητά γρηγορότερες ταχύτητες για το ίντερνετ. Αισθητα γρηγοροτερες ειναι αλλα τα πακετα mb σε ολες τις εταιριες ειναι τοσο τραγικα μικρα που καθιστουν το 4g ανουσιο στην Ελλαδα 1
xtekto Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Φιλε συμφωνω ναι....οπως οτι εμενα τουλ μου σκιζει και την μπαταρια...απλα ανεφερα τι ειναι, γτ ενταξει οτι εχει διαφορα στην ταχητυτα εχει οντως! 1
arisg90 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Eδω δεν εχουμε 3G,για ποιο 4G μιλατε?Φιλε μου,ασε τις πλαστικουρες της Samsung που σερνονται με το αθλιο λογισμικο της και το υπερπροβλημενο Moto G και δες LG Optimus G και το εξαιρετικο Huawei G700 που προτεινε φιλος απο πανω.Κινηταρες VFM και τα δυο
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αν θες κατι σε Windows phone σε αυτα τα χρηματα περιπου Samsung ativ s. Το εχω 3 μηνες ειναι κορυφη.δεν κολλαει ποτε καμερα κ βιντεο απιστευτα κ οθοναρα.για τα χρηματα του το καλυτερο σε windows
xtekto Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Eδω δεν εχουμε 3G,για ποιο 4G μιλατε? Φιλε μου,ασε τις πλαστικουρες της Samsung που σερνονται με το αθλιο λογισμικο της και το υπερπροβλημενο Moto G και δες LG Optimus G και το εξαιρετικο Huawei G700 που προτεινε φιλος απο πανω.Κινηταρες VFM και τα δυο 1ον: Ο φιλος πριν ρωτησε απλα τι ειναι το lte γι ααυτο και αναφερθηκε... 2ον: εμενα μια χαρα 4g πιανει πάντως...!!οποιος θελει το χρησιμοποιει, οποιος δεν θελει, δεν το χρησιμοποιει..!! 3ον: ενας ακομα hater της samsung(εκτος αν εχεις καποια προσωπικη εμπειρια και τα αναφερεις αυτα??) 4ον: το moto g δικαια ειναι υπερπροβλημενο... 5ον:τα 2 που προτεινεις ειναι οντως vfm 1
kataramenos32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 1ον: Ο φιλος πριν ρωτησε απλα τι ειναι το lte γι ααυτο και αναφερθηκε... 2ον: εμενα μια χαρα 4g πιανει πάντως...!!οποιος θελει το χρησιμοποιει, οποιος δεν θελει, δεν το χρησιμοποιει..!! 3ον: ενας ακομα hater της samsung(εκτος αν εχεις καποια προσωπικη εμπειρια και τα αναφερεις αυτα??) 4ον: το moto g δικαια ειναι υπερπροβλημενο... 5ον:τα 2 που προτεινεις ειναι οντως vfm Κοιταξε εδω που τα λεμε μπορει το Note μου να μην το αφηνω αλλα η ρημαδα η σαμμυ οντως φορτωνει πολυ σαβουρα στις συσκευες της
xtekto Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Κοιταξε εδω που τα λεμε μπορει το Note μου να μην το αφηνω αλλα η ρημαδα η σαμμυ οντως φορτωνει πολυ σαβουρα στις συσκευες της Καταρεμενε αλλο φορτωνει, αλλο να λες οτι ειναι μια σαβουρα που σερνεται...σ αυτο διαφωνω και νομιζω οτι βελτιωνεται συνεχως...ακομα και τι σ3 μινι που ειχα,που δεν θεωρειται κατι ιδιαιτερο εμενα 9 μηνες σχεδον δεν μου κολλησε καπου...για σ4 κτλ δεν το συζητω τωρα...δεν σου λεω οτι ειναι τελειο η οτι ειναι smooth σαν το nexus η ταχυ σαν το g2 (το note3 ειναι μονο κατα τη γνωμη μ) αλλα απεχει πολυ απο το να χαρακτηρισεις σαβουρα!!
kataramenos32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καταρεμενε αλλο φορτωνει, αλλο να λες οτι ειναι μια σαβουρα που σερνεται...σ αυτο διαφωνω και νομιζω οτι βελτιωνεται συνεχως...ακομα και τι σ3 μινι που ειχα,που δεν θεωρειται κατι ιδιαιτερο εμενα 9 μηνες σχεδον δεν μου κολλησε καπου...για σ4 κτλ δεν το συζητω τωρα...δεν σου λεω οτι ειναι τελειο η οτι ειναι smooth σαν το nexus η ταχυ σαν το g2 (το note3 ειναι μονο κατα τη γνωμη μ) αλλα απεχει πολυ απο το να χαρακτηρισεις σαβουρα!! Φυσικα και δεν ειναι σαβουρα
AntiCambeR Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Το LG Optimus G φαινεται καλο κινητο σε χαρακτηριστικα.Μεχρι σε ποια εκδοση εχει αναβαθμιστει?Σε αυτο το site γραφει οτι παιρνει μεχρι την Kit Kat 4.4.2.Ποια ειναι η τελευταια εκδοση της Kit Kat? Ο επεξεργαστης του ειναι εξισου "δυνατος " σε σχεση με αλλα κινητα στα ιδια χρηματα?Γενικα σε αυτα τα χρηματα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες? http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_e975-4941.php
8elwADSL Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ναι είναι από τις καλύτερες επιλογές στα 200-250 αν όχι η καλύτερη,το καλοκαίρι μάλλον παίρνει KitKat.
Elysian Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Παιδια κλεινω για σ3 λογικα ευχαριστω ολους θα ηθελα να ρωτησω κατι ομως πιστευετε οτι θα το εχουν ριξει την τιμη κατα 20 ευρω ποιο κατω σε 2 εβδομαδες η μπα? Ευχαριστω
ddr2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Optimus G ψηφιζω και εγω. Το ειχα περσυ και ειναι καταπληκτικη συσκευη. Απρονληματιστη και εντελως smooth!! Sent from my iPhone using Insomnia
ariannaki85 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μoto g.Μα πως σας διέφυγε; s3 200 ευρώ;Uhm NO? moto G λέω και εγω... και με λιγότερο απο 200 στη wind
humanoid Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Moto G και από εμένα. Και αν κολλήσεις κάποιο πακέτο κινητής, το αποκτάς και με λιγότερα χρήματα
tera.iasonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Moto G και από εμένα. Και αν κολλήσεις κάποιο πακέτο κινητής, το αποκτάς και με λιγότερα χρήματα δεν συμφέρει αυτό που λες . περισσότερα γλυτώνει αν το πάρει απο e-shop και βάζει έκπτωση στο πάγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα