Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια  πιστευω πως στα 200 ευρω  το καλυτερο ειναι το s3 ισχυει?

η υπαρχει κατι καλυτερο απο ελληνικα μαγαζια:)

Δημοσ.

στο τι? χειροτερη αναληση, μικροτερη οθονη, χειροτερος επεξεργαστης..... απλα εχει μεγαλητερη μνημη ραμ...

το σ4 μινι φιλε ειναι αρκετα πιο γρηγορο(πληροφοριακά οι 2 πυρήνες του snap400, είιναι αρκετά δυνατότεροι απο τους 4 exynos) .είναι 4g, έχει κάποιες απο τις καινούργιες λειτουργίες που έχουν βάλει και στο s4 και γενικά είναι πιο καινούργιο κινητό......το μικρότερη οθόνη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και κακό....αυτό είναι θέμα του καθενός....το s3 που είναι καλύτερο απο το σ4 μίνι, είτα το lte μοντέλο με τα 2gb ram, το οποιο ομως εχει 260e....και απο τι στιγμή που έχει 300e το σ4 τώρα,, δεν νομίζω να συμφέρει..

με λίγα λόγια προτείνω στο φίλο να παίξει ανάμεσα σε s4μινι και μοτο g σ αυτά τα λεφτά!

Δημοσ.

θα προτιμουσα sasmung δεν ξερω αλλα μου αρεσει σαν εταιρια παντως ευχαριστω παιδια ρε σεις ομως διαβαζω κρητικες που λενε οτι το s3 ειναι καλυτερο απο το σ4 Mini  κατι αλλο θελω να μαθω το lte τι ειναι μερικα κινητα γραφουν lte ευχαριστω και παλι :)

Δημοσ.

θα προτιμουσα sasmung δεν ξερω αλλα μου αρεσει σαν εταιρια παντως ευχαριστω παιδια ρε σεις ομως διαβαζω κρητικες που λενε οτι το s3 ειναι καλυτερο απο το σ4 Mini  κατι αλλο θελω να μαθω το lte τι ειναι μερικα κινητα γραφουν lte ευχαριστω και παλι :)

είναι το 4g δικτυο φιλε...αισθητά γρηγορότερες ταχύτητες για το ίντερνετ.

Δημοσ.

Ρε παιδια κατι αλλο αμα βγει το s5 λετε να πεσουν πολυ οι τιμες σε αυτα τα 2 καμια 50? Ευρω.ποιο.φθηνα η οχι?

Δημοσ.

Aν μπορεις να πας στα 218€, τοτε πηγαινε στο optimus g.

Ειναι μακραν καλυτερο απο το s4 mini και απο το s3.

Τα s3/s4mini εχουν αισθητα χειροτερη cpu, λιγοτερη ram, χειροτερη καμερα ,χειροτερη αισθηση στο χερι λογω υλικων σε σχεση με το optimus g και χαμηλοτερη αναλυση το s4mini σε σχεση με το optimus g.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...