Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες. Ελπιζω να ειναι το σωστο μερος διοτι δεν βρηκα αλλη κατηγορια. Ακουσα οτι η cosmote και η vodafone εχουν μια υπηρεσια χωρις επιπλεον χρεωση, που στην ενεργοποιουν και φαινεται ο αριθμος που σε παιρνει με αποκρυψη.

Αλλα το κακο ποιο ειναι, οτι οταν σε παρει ο αλλος πεταγεται τηλεφωνητης και λεει "ο συνδρομητης που καλεσατε εχει ενεργοποιησει την ταδε υπηρεσια κτλ κτλ κτλ", αρα μαπα το καρπουζι. Θα ακουσει αυτο και θα το κλεισει.

Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο αν υπαρχει, με πηρανε με αποκρυψη, αποθηκευτηκε στις κλησεις μου σαν αποκρυψη, μπορω με καποιον τροπο να δω ποιος ηταν? Αν παω στην cosmote μπορει να το βρει?

Δημοσ.

Αρα μαμακιες φιλε νικο ε? Οχι ρε συ απλα φαρσες μου εκαναν και δεν γουσταρω και θελω να μαθω ποιος. Ουτε γουσταρω να αλλαξω τον αριθμο μου που τον εχω σχεδον 10 χρονια. Αλλα καλος μακακας και γω που τον εδινα οπου βρω. Αυτο που ρωτησα, γινεται?

Δημοσ.

Αν έχεις android κινητό υπάρχουν εφαρμογές που μποκάρουν κλήσεις με απόκρυψή.

Ξενοιάζεις μια για πάντα από τον κάθε ενοχλητικό...

Δημοσ.

Αυτο το μήνυμα που λάθος κατάλαβαν και αυτοι που στο μετέφεραν, εχει να κανει πράγματι με μια νεα υπηρεσία που αφορα την απόκρυψη και είναι αυτή που κάνει reject τις κλήσεις με απόκρυψη, οταν λοιπόν κάποιος με απόκρυψη καλέσει ενα συνδρομητή που εχει την εν λόγω υπηρεσία ακούει το μήνυμα "ο συνδρομητής δεν δέχεται κλησεις με απόκρυψη, παρακαλώ αφαιρέστε την και καλέστε εκ νέου" :-D

Ισχύει για την σταθερή τηλεφωνία, για την κινητή υπάρχουν εφαρμογές οπως ειπαν και οι προηγούμενοι

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την ενημερωση αρα λαθος ενημερωθηκα. Ναι το ξερω οτι υπαρχουν τροποι να μπλοκαρω τις αποκρυψεις με διαφορα apps. Να μαθω ομως ποιος ηταν οχι ε? Να παω δηλαδη στην cosmote και να δουν ποιος ηταν στην ταδε ωρα. Οπως ειπα εχει αποθηκευτει στις κλησεις. Μονο με εισαγγελικη παρεμβαση κατι ειχα ακουσει.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την ενημερωση αρα λαθος ενημερωθηκα. Ναι το ξερω οτι υπαρχουν τροποι να μπλοκαρω τις αποκρυψεις με διαφορα apps. Να μαθω ομως ποιος ηταν οχι ε? Να παω δηλαδη στην cosmote και να δουν ποιος ηταν στην ταδε ωρα. Οπως ειπα εχει αποθηκευτει στις κλησεις. Μονο με εισαγγελικη παρεμβαση κατι ειχα ακουσει.

Ακριβως αυτο

• Like 1
Δημοσ.

αν εχεις android μια εφαρμογη μπλοκαρισματος  και block στην αποκρυψη και ησυχος μια για παντα.και ασε να περνουν!! μην σπας τα νευρα σου ασε να τους τα σπαει η εφαρμογη. και προσεχε που δινεις το τηλ σου.υπαρχει πολυ ελευθερος χρονος εκει εξω και η μ@λακια παει συννεφο.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...