Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το επιπλέον bandwidth δεν χρειάζεται πουθενά και η μικρότερη κατανάλωση έχει σημασία μόνο σε laptop. Neeeeext....

Troll much ?

Δλδ τις εταιρείες που έχουν servers δεν τους ενδιαφέρει να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα;

χαμηλότερο voltage-->

1. λιγότερη κατανάλωση ρεύματος

2. χαμηλότερες θερμοκρασίες οπότε και λιγότερα έξοδα για κλιματισμό των server. 20% περιπου εξοικονόμηση ενέργειας είναι πολύ σημαντικό πράγμα στις εταιρείες..

Δημοσ.

Τα windows 10.1 που θα έχουν τόσο bloatware user friendly software .net iexplorer 14 που θα φτανει ίσα ίσα. Kai θα συζηταμε για τα κενά ασφάλειας των 8.1 8.2 9 και για την επιβεβλημένη αναβάθμιση και για το πως οι εταιρείες επιμένουν να κανουν την δουλεια τους με παλιά λειτουργικά που πεθαίνουν κλπ κλπ.

Καποτε είχα win2000 με128mb και εκανα απροβληματιστα τη δουλεια μου. Θα δείτε που και με 128gb θα τρεχουμε για αναβαθμίσεις - ενημερώσεις όλη την ώρα.

Nαι τα windows σου τρωνε τη μνημη. Οχι οτι πλεον μιση σελιδα σε οποιαδηποτε browser καταπινει τα 128mb που ειχες για πλακα...τα windows στη τρωνε

Δημοσ.

Ενα dimm των 124ddr4 φτανει και περισσευει! Αν ειναι δυνατόν ! 8αρες εχουμε και δεν γεμιζουν με δυνατη χρηση.Αντε 16 και εισαι καλλυμενος! Δεν τιθεται θεμα αναγκης απλα οι 128αρες ειναι για τους καγκουρες!

• Super Moderators
Δημοσ.

Απλά τέλεια. Ήδη στη δουλειά, έχουμε έναν Server με 128Gb μνήμης. Και άλλους 4 με 72Gb. Τι κάνουν; Πολύ απλό, Hyper-V servers. Ο πρώτος ήδη έχει 19 virtual πάνω του, και δεν μασάει μια.

Δώστε Ram στα IT!  :-D  :-D

μεχ, κάγκουρες...

• Like 2
Δημοσ.

Τι....? δλδ να βαλω μια και να εχω single? ........ με τπτ λεμε.

Όχι ρε συ, θα βάλεις 4 για να έχεις Quad Channel. 512GB είναι καλά πιστεύω, δεν θα έχεις θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Θυμάμαι που έβαζα τη dota σε ramdrive σε ένα καρβούνι φορητό όπου φόρτωνε πρώτο στην οθόνη αναμονής και ρωτούσαν οι SSDάδες τι μηχάνημα έτρεχα.

Δημοσ.

<p>Υπαρχει περιπτωση να αξιοποιησει καποιο game η εφαρμογη 128GB RAM???</p>

Εύκολα, σε servers/clusters με εφαρμογές mass storage, data mining, sdns κτλ.. Το cloud και το virtualization δε φτιάχνεται με στραγάλια : )

Αυτά σήμερα, σε λίγα χρόνια και στα pc

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να αξιοποιησει καποιο game η εφαρμογη 128GB RAM???

εγώ για παραδειγμα που ασχολουμε με επεξεργασια point cloud data απο laser scanner, και δημιουργω και meshed 3d μοντελο από αυτα με δισεκατομυρια πολύγωνα , γεμίζω για πλάκα την 32gb του laptop μου και επεκτείνεται και σε ενα swap file των 10-15gb στον δίσκο!! οπότε ναι, υπάρχει περίπτωση φίλε μου :)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα κέρδος για τώρα. Σε 5-10 χρόνια ξαναμιλάμε. Ποιός θα κάτσει να κάνει funding σε chipset το οποίο να διαχειρίζεται τέτοια μεγέθη, τη στιγμή κατά την οποία οι πλέον απαιτητικές 4Κ απεικονήσεις αποδίδονται σε quad channel DDR3 άψογα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως θα χαμηλώσουν λίγο την TRAs σε 1600 και όλα υπέροχα. 

Δημοσ.

Μη χαίρεστε παίδες.

Ένα μικρό προγραμματάκι φτάνει να γονατίσει

κάθε PC.

.

.

flash player λέγεται.

Βασικά και το Facebook μόνο του την κάνει τη δουλειά, δεν χρειάζεται Flash.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...