Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ζωη τα ιδια αχρηστα comments..

Το ίδιο σχόλιο ήθελα να κάνω. Και επειδή δεν το χρειαζόμαστε άμεσα οι κοινοί θνητοί τι έγινε; Να σταματήσει η τεχνολογία; Και όλα αυτά σε τεχνολογικό υποτίθεται site. 

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που θα δουλευουν δεν μας λεει σε τι μηχανηματα ;;;ξερουμε τι ερχεται απο νεα τεχνολογια στα  pc ;;;;;στα υπαρχων δεν  πηστευω να πεζη ...αλλα για να βγουν καπου απευθηνονται   ...

Δημοσ.

που θα δουλευουν δεν μας λεει σε τι μηχανηματα ;;;ξερουμε τι ερχεται απο νεα τεχνολογια στα  pc ;;;;;στα υπαρχων δεν  πηστευω να πεζη ...αλλα για να βγουν καπου απευθηνονται   ...

Το έχουν γράψει τουλ. 2, ότι αφορά Servers

Τα σχόλια βέββαια για τα PC δίνουν και πάιρνουν.Δεν απευθύνεται όμως σε αυτό το κοινό.Αν το δούμε θα είναι σε personal χρήση θα είναι πολύ.... αργότερα.

Δημοσ.

Το επιπλέον bandwidth δεν χρειάζεται πουθενά και η μικρότερη κατανάλωση έχει σημασία μόνο σε laptop. Neeeeext....

προετοιμασία για android ρε συ...

Troll much ?

Δημοσ.

πιστευω οτι θα βολευει πολυ επαγγελματιες οπως 3D animators, διακοσμητες, πολιτικους μηχανικους-αρχιτεκτονες κτλπ. για gamers δεν εχει νοημα τοση μνημη αφου ηδη με 8gb εισαι gg

Δημοσ.

Προφανώς είναι καθαρά για Servers με τεράστιες Databases και άλλα καλούδια που έχουμε στην δουλειά... καλές είναι οι 64... αλλά εμένα το μυαλό μου το βρόμικο προχώρησε παρακάτω και σκέφτηκε ότι στο μέλλον θα μας πασάρουν games με real time multitask με στυλ διαφημιστικές πινακίδες μέσα όπως έχει το GTA να παίζουν HD διαφημίσεις κλπ παράλληλα με το παιχνίδι και μεγαλειώδες Open World.

Υ.Γ. Έχω πολύ βρόμικο μυαλό θα μπορούσα να σκεφτώ 1002 άλλα πράγματα ταυτόχρονα με το game. :P

Υ.Γ.2 Προβλέπω και AdBlock και για games σε λίγα χρονια.

Δημοσ.

νομίζω και για την ddr3 όταν ήταν ακόμα σε φάση παρουσίασης δεν είχε αναγγείλει η samsung κάτι τεράστιες χωρητικότητες; νομίζω το είχε κάνει μαζί με τα επόμενης γενιάς flash των ssd όπου θα είχαν τη διπλάσια ταχύτητα.νομίζω διαφήμιζε τα 64gb ανα dimm. και επειδή μας νοιάζει εδω περισσότερο για οικιακά συστήματα ,όσο εμφανίστηκε αυτή άλλο τόσο θα δούμε και αυτήν. κατα τα άλλα εάν όντως βγεί ακόμα και για server τότε μπράβο. αλλά μέχρι να το δούμε στην πράξη κρατώ μικρό καλάθι.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους παιδια εχω σπουδασει  τρια χρονια υπολογιστες και ποτε δεν ακουσα κατι τετοιο μην πιστευετε  γιατι δεν θα υπαρχει ποτε νικος

Τι να πει κανεις ~ πλεον...............

Δημοσ.

Εντάξει, ειδικός δεν είμαι και αρκετά μεγάλος (οικογένεια, δουλειά) για gaming. Οστόσω θα θυμίσω ότι τέτοιου είδους μνήμες (παν-ακριβές) είναι διαρκώς ζητούμενες από εξειδικευμένες δουλείες όπως ιατρική και βιοχημική απεικόνιση, κρύσταλλογραφία, μηχανική ρευστών, πάσης φύσεως προσομοιώσεις, κλπ. Στο σύμπαν δεν υπάρχουν μόνο οι gamers. Μιχάλης.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 5
Δημοσ.

Τώρα με την ανακοίνωση οτι ο snapdragon 810 θα υποστηρίζει ddr4 έχω

μια ελπίδα να έχω ικανοποιητική χωρητικότητα στο κινητό μου.

Δημοσ.

Με 20 καρτελες ο browser πάλι θα κολλάει... :P

Εμ αν χρησιμοποιείς λάθος browser αυτά παθαίνεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...