StavrosD Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Όση μνήμη και να έχει κάποιος, αν οι developer δεν προσέξουν τον κώδικα που γράφουν η ζημιά θα γίνει. Στο ένα μηχάνημα έχω 12GB και στο άλλο 16GB. Περιττό να σας πω πόσο συχνά ξεμένω από μνήμη. Ο firefox για πλάκα περνάει το 1GB (φταίω και εγώ που ανοίγω μερικά παράθυρα παραπάνω). Είτε 6GB έχω, είτε 16GB το μηχάνημα θα θέλει restart τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, για να μην πω μια φορά την εβδομάδα, ώστε να συνέλθει. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 8GB έχω και κάθονται..Τα παιχνίδια δεν ξεπερνούν τα 4GB. 2
Sorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Απλά τέλεια. Ήδη στη δουλειά, έχουμε έναν Server με 128Gb μνήμης. Και άλλους 4 με 72Gb. Τι κάνουν; Πολύ απλό, Hyper-V servers. Ο πρώτος ήδη έχει 19 virtual πάνω του, και δεν μασάει μια. Δώστε Ram στα IT! 7
disqualified Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σοβαρά,τέτοια μνήμη την να την κάνεις,ξέρω γω λίγο περιττή δεν είναι. 128GB;;; όσο περιττό ήταν και το 1GB το 2000 1
jmirko15 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Όση μνήμη και να έχει κάποιος, αν οι developer δεν προσέξουν τον κώδικα που γράφουν η ζημιά θα γίνει. Στο ένα μηχάνημα έχω 12GB και στο άλλο 16GB. Περιττό να σας πω πόσο συχνά ξεμένω από μνήμη. Ο firefox για πλάκα περνάει το 1GB (φταίω και εγώ που ανοίγω μερικά παράθυρα παραπάνω). Είτε 6GB έχω, είτε 16GB το μηχάνημα θα θέλει restart τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, για να μην πω μια φορά την εβδομάδα, ώστε να συνέλθει. https://idevfh.com/(Memory Fox Professional) Enjoy 6 διαφορετικές εκδόσεις FF με 500+ παράθυρα ανοιχτά και με 12GB μνήμη αντέχει άνετα 1μήνα+
stelrp Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τα windows 10.1 που θα έχουν τόσο bloatware user friendly software .net iexplorer 14 που θα φτανει ίσα ίσα. Kai θα συζηταμε για τα κενά ασφάλειας των 8.1 8.2 9 και για την επιβεβλημένη αναβάθμιση και για το πως οι εταιρείες επιμένουν να κανουν την δουλεια τους με παλιά λειτουργικά που πεθαίνουν κλπ κλπ. Καποτε είχα win2000 με128mb και εκανα απροβληματιστα τη δουλεια μου. Θα δείτε που και με 128gb θα τρεχουμε για αναβαθμίσεις - ενημερώσεις όλη την ώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 κατά βάθος ελπίζω όλα τα posts να είναι trollιές, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν... 7
calculator Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να αξιοποιησει καποιο game η εφαρμογη 128GB RAM??? Προφανώς. Database servers, application servers, cache servers, κλπ. Οποίος νομίζει ότι αυτές οι μνήμες βγαίνουν για να παίζουμε παιχνίδια κάτι χάνει στο δρόμο.
disqualified Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τα windows 10.1 που θα έχουν τόσο bloatware user friendly software .net iexplorer 14 που θα φτανει ίσα ίσα. Kai θα συζηταμε για τα κενά ασφάλειας των 8.1 8.2 9 και για την επιβεβλημένη αναβάθμιση και για το πως οι εταιρείες επιμένουν να κανουν την δουλεια τους με παλιά λειτουργικά που πεθαίνουν κλπ κλπ. Καποτε είχα win2000 με128mb και εκανα απροβληματιστα τη δουλεια μου. Θα δείτε που και με 128gb θα τρεχουμε για αναβαθμίσεις - ενημερώσεις όλη την ώρα. τότε όμως δεν είχες το Internet στη σημερινη μορφη και πολλά πολλα πολλα άλλα. Με λίγα λόγια η δουλειά σου δεν ηταν η ίδια.
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να αξιοποιησει καποιο game η εφαρμογη 128GB RAM??? Ούτε 16 GB δεν αξιοποιούν τα σημερινά games. Πάρε το πιο απαιτητικό παιχνίδι που μπορείς να σκεφτείς. 16 GB ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ.
aris1986 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ούτε 16 GB δεν αξιοποιούν τα σημερινά games. Πάρε το πιο απαιτητικό παιχνίδι που μπορείς να σκεφτείς. 16 GB ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ. Eννοειται 16Gb με crisis 3 ανοιχτό, crome 14 tabs, skype, κανενα HD video απο VLC, ακομα και adobe premiere με project ανοικτο παλι δεν σου τρωει τοσα.
dtzankatian Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Απλά τέλεια. Ήδη στη δουλειά, έχουμε έναν Server με 128Gb μνήμης. Και άλλους 4 με 72Gb. Τι κάνουν; Πολύ απλό, Hyper-V servers. Ο πρώτος ήδη έχει 19 virtual πάνω του, και δεν μασάει μια. Δώστε Ram στα IT! Τα σπασες φιλε
Bermudakias33 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Έρχεται νέα επανάσταση στο hardware….Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη ήταν σχετικά αργή, ειδικά στους επεξεργαστές. Για αυτό όσοι σχεδιάζουν αγορά νέου συστήματος, καλό είναι να περιμένουν λίγο…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα