Αδιαφορος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το σημειο που επανειλημενα λες οτι προβληματα ιων / μπλε οθονες / spam μυνηματων πανω στην οθονη δεν συμβαινουν στα xp και ειναι ιδεα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Φανταχτερα τα επιχειρηματα σου. Ολοι εμεις δηλαδη που βλαστημαμε τα xp φτιαξαμε τα 7...δεν εξηγειται αλλιως ετσι? Πόσες φορές άραγε χρειάζεται να επαναλάβω ότι δεν προσπαθώ να ερμηνεύσω, ούτε με απασχολεί αν και πως εξηγείται, το γιατί ...βλαστημάτε εσείς; Όταν ο άλλος μού πετάει ένα «Σοβαρά;», λες και είναι δίπλα μου και βλέπει τα προβλήματα που έχω ή δεν έχω, θες να απαντήσω και με ...επιχειρήματα; Στο windows forum εχει περιπου τον ιδιο αριθμο threads για προβληματα σε xp και σε 7. Αν αναλογιστεις ομως ποσοι εχουν 7 και ποσοι XP, ιδιως σε ενα τεχνολογικο forum (θα μου εκανε εντυπωση αν ειναι πανω απο 10% οσοι εχουν xp και μπαινουν στο insomnia) τοτε ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ οτι τα xp ειναι πολυ πιο προβληματικα..αλοιμονο αν διαφωνουμε σε αυτο Αυτό που είναι προφανέστερο όλων, είναι ότι, σε απόλυτη αντίθεση με όσα έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές, τόσο εδώ μέσα, όσο και αλλού, προβλήματα - και μάλιστα παρεμφερή μ' εκείνα των προγενέστερων - συνεχίζουν να υπάρχουν και στα μεταγενέστερα λειτουργικά. Συνεχίζει επίσης να μη με καίει καθόλου και, φυσικά, να μη μού προκαλεί χαρά! Απλή παρατήρηση είναι... Το σημειο που επανειλημενα λες οτι προβληματα ιων / μπλε οθονες / spam μυνηματων πανω στην οθονη δεν συμβαινουν στα xp και ειναι ιδεα μας Συγκεκριμένο copy/paste δικού μου post ζήτησα, όπου βγάζω τρελούς, ή αμφισβητώ όσους λένε ότι εκείνοι αντιμετώπισαν προβλήματα με τα XP. Εκτός κι αν ερμηνεύεται κατ' αυτό τον τρόπο το «Εγώ δεν τα αντιμετωπίζω», όποτε έχουμε να κάνουμε με πρόβλημα κατανόησης ακόμα και των πιο απλών φράσεων. Το να υποστηρίζει κάποιος ότι ...γνωρίζει(!) το τι προβλήματα υπάρχουν, σε μηχανήματα στα οποία δε βρίσκεται μπροστά και των οποίων τον τρόπο χρήσης και την τακτική των χρηστών τους αγνοεί, τι άλλο εκτός από «ιδέα του» μπορεί να είναι; Μεταφυσική επιφοίτηση, ή ...απόλυτη ικανότητα γνώσης των πάντων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Με λιγα λογια, οσα προβληματα εχουν τα xp εχουν και τα 7 (συμφωνα με τη λογικη σου βεβαια). Νταξει, δεν συνεχιζω φτανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τα προβλήματα στην πλειονότητα των περιπτώσεων - και όχι μόνο όσο μιλάμε για υπολογιστές - ξεκινούν από τους χρήστες. Αν βάλουμε έναν απλά μέσης εμπειρίας αλλά προσεκτικό χρήστη να δουλεύει σε XP κι ένα μπαγλαμά που με το ένα χέρι κρατάει το mouse και με το άλλο «τα ξύνει» και πατάει κουμπάκια ενώ θυμάται την τσόντα που έβλεπε προηγουμένως, να δουλεύει για το ίδιο διάστημα και με τις ίδιες εφαρμογές σε 7, ποιο λειτουργικό φαντάζεσαι ότι θα καταρρεύσει ταχύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τα προβλήματα στην πλειονότητα των περιπτώσεων - και όχι μόνο όσο μιλάμε για υπολογιστές - ξεκινούν από τους χρήστες. Αν βάλουμε έναν απλά μέσης εμπειρίας αλλά προσεκτικό χρήστη να δουλεύει σε XP κι ένα μπαγλαμά που με το ένα χέρι κρατάει το mouse και με το άλλο «τα ξύνει» και πατάει κουμπάκια ενώ θυμάται την τσόντα που έβλεπε προηγουμένως, να δουλεύει για το ίδιο διάστημα και με τις ίδιες εφαρμογές σε 7, ποιο λειτουργικό φαντάζεσαι ότι θα καταρρεύσει ταχύτερα; Τα λεφτα μου πανε ανετα στα XP. Ανετα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΝικήταςΤ Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην εκφραση σου "fashion victims" μιας και οτι αλλο εγραψες ειναι "no shit sherlock" κατι το οποίο περιμένεις απο μια τέτοια εταιρία. δεν λεω, καλα εκανες και το ειπες, δεν τα ξερουν-βλεπουν ολοι αυτα. πασά μου. Γράφοντας fashion victims έκανα συσχετισμό μεταξύ μόδας και τεχνολογίας καθώς και στα δύο υπάρχουν οι τύποι που ακολουθούν ότι νέο με κλειστά τα μάτια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που βγαίνει ένα νέο iphone-ipad ή ένα καινούριο παιχνίδι και βλέπεις να κατασκηνώνουν έξω από τα καταστήματα για να πάρουν σειρά να το πάρουν από τους πρώτους. Ε, αυτοί δεν είναι victims;;;; Πρέπει κάποιες στιγμές να κρίνουμε τι μας είναι απαραίτητο για τη ζωή μας και τι όχι. Δεν μπορώ να διαννοηθώ να αποφασίζει κάποιος άλλος το "καλύτερο" για μένα (άσε που αυτό συμβαίνει με τους μπαγλαμάδες τους πολιτικούς μας, ε αυτό φτάνει και περισσεύει) Αλλά ψιλά γράμματα ειναι όλα αυτά.... όποιος θέλει κάνει ότι θέλει και ας ψάχνει να βρει κάτι να αγκιστρωθεί μήπως και υπερβεί κατατί, την κατωτερότητά του με υποκατάστατα, τεχνολογικά ή μη. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τα λεφτα μου πανε ανετα στα XP. Ανετα λεμε Ευτυχώς για 'σένα, είμαι πολύ μακριά και δεν κινδυνεύεις να τα χάσεις... Αν έβλεπες μόνο πόσες φορές έχω στήσει από την αρχή λειτουργικό (εφτάρια) σε μηχανήματα κάτι ...ναυλωμένων πιτσιρικάδων που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, θα καταλάβαινες γιατί σού λέω ότι τα πράγματα δεν είναι απόλυτα. Το μηχάνημα τού γέρο-dee όμως, που δεν έχει βίτσιο να βιάζει κομπγιούτορες και παραθύργια, εκεί, δυο χρόνια ακλόνητο και σταθερό σα βράχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Παντως εμαθα απο κατσαβιδακια φιλο Το τι φορματ απο Xp σε 7 παιζει απο χτες-προχτες αστα δεν προλαβαινει να φαει... Ειδικα απο τους ασχετους που νομιζουν οτι θα χασουν και τα αρχεια τους ή δεν ξερω τι νομίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ευτυχώς για 'σένα, είμαι πολύ μακριά και δεν κινδυνεύεις να τα χάσεις... Αν έβλεπες μόνο πόσες φορές έχω στήσει από την αρχή λειτουργικό (εφτάρια) σε μηχανήματα κάτι ...ναυλωμένων πιτσιρικάδων που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, θα καταλάβαινες γιατί σού λέω ότι τα πράγματα δεν είναι απόλυτα. Το μηχάνημα τού γέρο-dee όμως, που δεν έχει βίτσιο να βιάζει κομπγιούτορες και παραθύργια, εκεί, δυο χρόνια ακλόνητο και σταθερό σα βράχος! Βρε δεν διαφωνω οτι εχουν δει τα ματια σου παστωμενα 7αρια. Ομως αυτοι που "χαλανε" τα 7αρια σκεφτεσαι τι θα καναν με τα XP? Καταρχας, εσυ ο ιδιος εχεις και 7 απο οσο ξερω dual boot? Εφοσον προφανως κανεις την ιδια χρηση, ποια ειναι πιο προβληματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 εχεις και 7 απο οσο ξερω dual boot? Εφοσον προφανως κανεις την ιδια χρηση, ποια ειναι πιο προβληματικα Τα έχω τα 7 σε dual boot, αλλά δεν τα δουλεύω σχεδόν καθόλου - για τη θετή κόρη τα έχω βάλει, επειδή τα έχει μάθει και τα προτιμάει - αφενός διότι δε γουστάρω το γενικότερο περιβάλλον τους (σκέψου ότι ακόμα και στα XP, το πρώτο πράγμα που κάνω όποτε τα εγκαθιστώ σε μηχάνημα που πρόκειται να χρησιμοποιώ εγώ, είναι να επιλέξω το ...classic windows theme!), αφετέρου λόγω ασυμβατότητας κάποιων περιφερειακών μου τα οποία χρησιμοποιώ καθημερινά. Δε θα μπορούσα να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα λοιπόν. Σοβαρά πάντως, τα όποια προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει με τα XP, τα θεωρώ αστεία και σε καμία περίπτωση ικανά να με κάνουν να σκεφτώ αλλαγή λειτουργικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Γιατί πιστεύεις οτί εσύ (και κάθε ένας σαν και εσένα) ξέρεις κάτι παραπάνω δηλαδή; Αυτό το θέμα με την ασφάλεια καταντάει χαζό βέβαια. Απλώς το λέμε για να το λέμε. Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι,ούτε καταντάει το θέμα χαζό με την ασφάλεια.Οποιος είναι πάνω από 20-22 χρονών αποκλείεται να μην θυμάται τον Nimda,τον Blaster και τον Sasser,εκτός και αν δεν είχε υπολογιστή τότε. Για του λόγου το αληθές: http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_notable_computer_viruses_and_worms 42 "σημαντικοί" ιοί/worms από το 2002-2009, 14 από το 2010-2013.Από αυτούς τους 42,οι περισσότεροι (28) ήταν την πρώτη τετραετία (2002-2005) που άρχισαν να χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό τα windows xp σε αντίθεση με τους μισούς την τετραετία 2010-2013 οπότε και γίνανε mainstream τα windows 7. Καλό είναι να μην λέμε "ελαφρά τη καρδία" πως το θέμα της ασφάλειας δεν είναι σημαντικό,ειδάλλως καταντάμε σαν τους γραφικούς που αρνούνται τους εμβολιασμούς με την λογική ότι οι ιώσεις έχουν εξαφανιστεί πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Στη θεωρία καλά τα πάμε, στην πράξη όμως συγκρίνουμε παλιά pc με παλιό configuration, με λίγη ram και winxp/x86 και από την άλλη σύγχρονα διπύρηνα με 4gb -τουλάχιστον- που τρέχουν win7/x64 ή ακόμα χειρότερα, win8/x64 με 8gb ram και sata3 SSD.. Κλαίν' οι πέρδικες στα πλάγια, που λένε στο χωριό μου. Tα winxp στην πραγματική ζωή ξεκινάνε με 0-4 από τα αποδυτήρια. :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xteliox Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 v..i..ger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μου θυμίζεις τώρα ένα περιστατικό όπου είχα ρωτήσει έναν τι υπολογιστή έχει και μου είχε απαντήσει ''Windows XP''.Lol. Τουλαχιστον το πετυχε σωστα? Θα μπορουσε να σου απαντησει Windows 2007. Και αντε να καταλαβεις αν εννοει windows 7 η office 2007 με αγνωστο τι windows. Σε τετοιες περιπτωσεις ρωταω αν κατω δεξια υπαρχει ενα πρασινο κουμπι που γραφει start και ελπιζω να μην εχει αλλαξει καποιος το default theme. Πολλοι βεβαια αδυνατουν να απαντησουν και σε αυτην την ερωτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSp0ck Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλά ρε ΜικροΜαλακή(MicroSoft)... ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ?? Τηλεφωνική Υποστήριξη?? Drivers??? ...και η ΜικροΜαλακή-α πάει σύννεφο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα