NikosKallithea Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 300 θεματα για το τελος των xp, εντάξει παιδια το εμπεδώσαμε, θα τα κρατήσουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μηπως να τους κάνουμε να το σκεφτούν κανονικά εδω κσι καιρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μηπως να τους κάνουμε να το σκεφτούν κανονικά εδω κσι καιρο? "Μιλας με γριφους γεροντα.." 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neten Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ουσιαστικα-ρεαλιστικα, ποσο χρονο πιστευετε εχουμε ακομα για εμας που τα χρησιμοποιουμε, ωστε να ειμαστε πραγματικα εκτεθιμενοι σε "κινδυνους"; θελω να πω, δεν νομιζω οτι απο αυριο θα υπαρχει καποιο μαζικο κυμα επιθεσης στα xp επειδη σταματησε σημερα η υποστηριξη στο λειτουργικο. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν υπαρχει βολευομαι παιδες!!! Υπαρχει εξελιξη!!! Οποιος δεν νιωθει και βαριεται να ασχοληθει με τις νεες εξελιξεις ειτε καλες ειτε λιγοτερο καλες ας αλλαξει ασχολια-χομπι-δουλεια. Format κυριες και κυριοι!!! Σε οποιον αρεσει!!! Αυτα για ολους τους κλαψιαρηδες-δηθεν λατρεις της τεχνολογιας!!! Το συγκεκριμένο ...διάταγμα, αφορά μόνο τα λειτουργικά συστήματα, ή πιάνει και το software γενικότερα; Μήπως και τα διάφορα γκατζετοειδή; Εγώ, ας πούμε που, τα 5-6 καθημερινής μου χρήσης προγράμματα (ακόμα και freeware) τα έχω σε παλαιότερες εκδόσεις τους, δεν αναβαθμίζω σκοπίμως στις πιο πρόσφατες (και βαρύτερες...) και κάνω τη δουλειά μου στην εντέλεια, να σταματήσω να ασχολούμαι μ' αυτή, διότι υπάρχει εξέλιξη και ...άμα μ' αρέσει; Να ξέρω δηλαδή τι προβλέπει το ...πρωτόκολλο, για να κανονίσω την πορεία μου... Μήπως να τρέξω να πάρω και smartphone, για να το χρησιμοποιώ μόνο για κλήσεις και κάνα sms πού και πού - χρήση η οποία είναι η μοναδική που με απασχολεί στο κινητό - επειδή υπάρχει εξέλιξη; Ταμπλετάκι να χτυπήσω; Τι σημασία έχει αν το χρειάζομαι; Εξέλιξη είναι κι αυτό... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αν προσεχεις τα προγραμματα που περνας και τις σελιδες που ανοιγεις δεν εχεις να φοβασαι τιποτα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIL Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ωραια φωτο btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Περιμένω πως και πως να βγουν τα ISO με περασμένες όλες τις αναβαθμισεις μέχρι σήμερα για ενα Fresh INSTALL ! Και μετα στο καπάκι image file με το acronis και φτανω άνετα μέχρι το 2020. Δεν τρολαρω ΤΟ ΕΝΝΟΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriss7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κρίμα και ήταν καλό λειτουργικό, κράτησε αρκετά χρόνια πάντως θα μας λείψει R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στο καλό..Δεν θα μας λείψει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afanoulis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το συγκεκριμένο ...διάταγμα, αφορά μόνο τα λειτουργικά συστήματα, ή πιάνει και το software γενικότερα; Μήπως και τα διάφορα γκατζετοειδή; Εγώ, ας πούμε που, τα 5-6 καθημερινής μου χρήσης προγράμματα (ακόμα και freeware) τα έχω σε παλαιότερες εκδόσεις τους, δεν αναβαθμίζω σκοπίμως στις πιο πρόσφατες (και βαρύτερες...) και κάνω τη δουλειά μου στην εντέλεια, να σταματήσω να ασχολούμαι μ' αυτή, διότι υπάρχει εξέλιξη και ...άμα μ' αρέσει; Να ξέρω δηλαδή τι προβλέπει το ...πρωτόκολλο, για να κανονίσω την πορεία μου... Μήπως να τρέξω να πάρω και smartphone, για να το χρησιμοποιώ μόνο για κλήσεις και κάνα sms πού και που - χρήση η οποία είναι η μοναδική που με απασχολεί στο κινητό - επειδή υπάρχει εξέλιξη; Ταμπλετάκι να χτυπήσω; Τι σημασία έχει αν το χρειάζομαι; Εξέλιξη είναι κι αυτό... Αφου βολευεσαι με 5-6 εφαρμογες σε εκδοση που πετυχες να λειτουργει σωστα χωρις να σε ενδιαφερει κατι αλλο και δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω απο sms και κλησεις προφανως και το ενδιαφερον σου δεν ειναι η τεχνολογια οποτε αν διαβασεις την τελευταια γραμμη του ποστ μου θα δεις οτι δεν αναφερομαι στην κατηγορια σου. Δυστυχως η ms πρεπει να τους παρει ολους απ το χερακι για να δουν κατι νεοτερο. Αν αφησει τους παντες θα μεινουν στα xp οποτε ποιος θα δωσει τα ερεθισματα για κατι νεοτερο αν δεν μπορουμε να ακολουθησουμε? Ειρωνευομαι ξεκαθαρα ολους αυτους που ειχαν xp επειδη ετσι βολευτηκαν και για να μην δοκιμασουν οτιδηποτε αλλο τα βαφτιζουν ολα σκουπιδια. Οχι κυριοι, τα win 7 δεν ειναι σκουπιδια. Ειναι πολυ αξιολογο λειτουργικο και ειναι ηδη αρκετα χρονια στην αγορα. Πιστευω να σου λυθηκαν οι αποριες. Το διαταγμα οπως το ονομασες εχει βγει απ την ms εδω και ενα χρονο . Απλως το εγραψα μηπως και γλυτωσουμε καποια ποστ τυπου"ωχ και τωρα τι θα γινει?" απ αυτους που δηθεν μελετουν την τεχνολογια. Αλλα βλεπω ηδη εχουν ξεκινησει την κλαψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ουσιαστικα-ρεαλιστικα, ποσο χρονο πιστευετε εχουμε ακομα για εμας που τα χρησιμοποιουμε, ωστε να ειμαστε πραγματικα εκτεθιμενοι σε "κινδυνους"; θελω να πω, δεν νομιζω οτι απο αυριο θα υπαρχει καποιο μαζικο κυμα επιθεσης στα xp επειδη σταματησε σημερα η υποστηριξη στο λειτουργικο. Sent from my iPad using Insomnia Βασικά κινδυνεύεις από την πρώτη στιγμή που τα έβαλες :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στο καλό. Καιρός ήταν να ψοφήσουν, 13 χρόνια ισούνται με έναν αιώνα στον κόσμο της τεχνολογίας και έλεος με όσους μένουν κολλημένοι σε αυτό το κουφάρι ενώ υπάρχουν τα εξαιρετικά 7 από το 2009. Η μόνη ανάμνηση που έχω από τα XP είναι αυτή: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Με το τέλος του ΧΡ ήρθε και η αναβάθμιση του 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα