Moolis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 καταργήστε τα Vista κ οχι τα XP... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Να ζησουμε να τα θυμομαστε. Αν και πιστευω την ιδια πορεια θα εχουν τα windows 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Να ζησουμε να τα θυμομαστε. Αν και πιστευω την ιδια πορεια θα εχουν τα windows 7 Κατά το 2020+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 btw στη φωτογραφία του άρθρου έχει πρόβλημα η VGA όχι τα XP 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ευκαιρία για όποιον δε χρειάζεται τα "καλούδια" των νέων Windows και Office, να κάνει μια επανεγκατάσταση των ΧΡ και 2003, να πάρει όλες τις αναβαθμίσεις και να δημιουργήσει ένα Ghost για εύκολες εγκαταστάσεις όσο καιρό ακόμα θα βολεύεται με αυτά. Αυτό θα κάνω πρώτος εγώ, πιθανόν αύριο πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hristozik Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 κόβουν την υποστήριξη στα xp????? εγώ ακόμα να συνέλθω από το κόψιμο της υποστήριξης της basic 1.0 στον spectrum μου και τώρα αυτό??? πόσα χτυπήματα θα δεχθούμε ακόμα? ούτε να γεράσουμε με αυτά δεν προλάβαμε!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Forum_Freak Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εμένα γιατί κάτι μου λέει πως το όλο σκηνικό έχει άμεση σχέσει με τα ATM; Κάτι άλλο πρέπει να ετοιμάζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xkon2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 btw στη φωτογραφία του άρθρου έχει πρόβλημα η VGA όχι τα XP ωραίος μεγάλε! ακόμη γελάω!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hatzakisx Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Κριμα...ηταν απο τα καλυτερα windows και απο τα καλυτερα office για μενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εμένα γιατί κάτι μου λέει πως το όλο σκηνικό έχει άμεση σχέσει με τα ATM; Κάτι άλλο πρέπει να ετοιμάζουν! Οπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέχρι και της τελευταίες ενημερώσεις θα μπορούμε να της κάνουμε η παπαλα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Windows8 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Επιτέλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afanoulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δεν υπαρχει βολευομαι παιδες!!! Υπαρχει εξελιξη!!! Οποιος δεν νιωθει και βαριεται να ασχοληθει με τις νεες εξελιξεις ειτε καλες ειτε λιγοτερο καλες ας αλλαξει ασχολια-χομπι-δουλεια. Format κυριες και κυριοι!!! Σε οποιον αρεσει!!! Αυτα για ολους τους κλαψιαρηδες-δηθεν λατρεις της τεχνολογιας!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέχρι και της τελευταίες ενημερώσεις θα μπορούμε να της κάνουμε η παπαλα ; Στο μελλον θα μπορεις κανονικα να κανεις ολα τα updates που εχουν βγει μεχρι και σημερα. Το ποσο μελλον θα κρατησει αυτο, θα το μαθουμε στο..μελλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα