Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά,ζει και βασιλεύει το παλιό καλό ghost,ακόμα με αυτό κάνω εγώ ό,τι κάνω ,usb flash που τρέχει dos και άγιος ο θεός,ποιο απλό και καλό από αυτό δεν έχω βρει. 

Δημοσ.

Θα μπορούσες να μου δώσεις σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες για το που θα το βρω γιατί ούτε καν που θυμάμαι που το είχα και σε τι μορφή ήταν  :unsure:  Είχα βρει και κάτι που έτρεχε σε windows λες και ήταν emulator dos :P 

Δημοσ.

Το ποιο διαδεδομένο( είναι σε παλιά έκδοση του hirens πριν αρχίσει να βάζει free προγράμματα,ψάξε για καμιά έκδοση ~10.

Αυτό που τρέχει μέσα στα windows λέγεται ghost32,αλλά δεν μπορείς να κάνεις clone τα windows από τα οποία το τρέχεις το πρόγραμμα.

Δημοσ.

Ναι μπράβο είχα κάπου το ghost32. Ε εννοείται ότι δε μπορείς να κάνεις δουλειά με δίσκους που είσαι ήδη μέσα. Γαμώτο είχα και το hirens 9 αλλά και πριν λίγες μέρες που το ήθελα για να επαναφέρω ένα κατα λαθος διεγραμένο παρτιτιον (που είχα κάνει παλαιότερα πολύ ευκολα με εκείνο το hirens) δε το έβρισκα. Και τώρα στο 15 είναι όλα χάλια! Δεν έχει και τίποτα! (η πρεπει να περάσεις ότι θες μόνος σου στο cd ούτε που καταλαβα τι λένε οι οδηγίες.) 

Edit:

Ώπα βρήκα τις παλιές εκδόσεις στο επίσημο site του. Όλε!  :-D Είχα καιρό να το κοιτάξω το συγκεκριμένο θέμα. Βλέπω στην 10,6 άρχισε τα freeware. Βουρ στην 10,5 λοιπόν! 

Δημοσ.

Ε εννοείται ότι δε μπορείς να κάνεις δουλειά με δίσκους που είσαι ήδη μέσα. 

...με το ΓΚΟΣΤ εννοείς ότι εννοείται, έτσι;

Γιατί με άλλα........

να επαναφέρω ένα κατα λαθος διεγραμένο παρτιτιον (που είχα κάνει παλαιότερα πολύ ευκολα με εκείνο το hirens) 

...κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε να κάνει με τα χαΐρια εκείνου του Χάιρενς, αλλά μάλλον ήταν τόσο αθώα η ζημιά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...με το ΓΚΟΣΤ εννοείς ότι εννοείται, έτσι;

Γιατί με άλλα........

Ε δεν έχω ασχοληθεί προσφάτως με αυτά. Δε θα προτιμούσα να το κάνω πάντως και να γίνεται. Ποιος μου εγγυάται ότι θα γίνει σωστά; Αν αλλάξει κάτι την ώρα του cloning?  :blink: Τώρα κάνω κλωνοποίηση τους 2 δίσκους μέσα από windows (όχι από τα windows που έχει ο ίδιος ο δίσκος φυσικά) από το EaseUS Partition master γιατί από το Ghost του Χάιρενς δε μου έδινε κάποιες δυνατότητες που ήθελα. πχ επειδή ο νέος δίσκος είναι μεγαλύτερος, ήθελα τον κενό χώρο να τον βάλω σε άλλο σημείο, πράγμα που στο ghost δεν κατάλαβα πως γινόταν και αν γινόταν.

...κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε να κάνει με τα χαΐρια εκείνου του Χάιρενς, αλλά μάλλον ήταν τόσο αθώα η ζημιά....

Μπορεί να μην είχε να κάνει με τα χαΐρια του παλιου Χαιρενς αλλά στο νέο δεν είχε το εργαλείο εκείνο. Και η ζημιά τότε μπορεί να ήταν και χειρότερη από ότι αυτή που έκανα τώρα. (μακάρι να είχα βρει την παλιά έκδοση του Χαιρενς πριν πειράξω τον δίσκο με το TestDisk) 

Edit: Αποτυχία με το EaseUS. Δεν τρέχει το recovery :P Δοκιμάζω με το ghost τωρα να δω πως θα μου κανει τον δισκο. Του ρυθμισα οσο καλυτερα μπορουσα τα μεγέθη κλπ.

Επεξ/σία από .::NikoS::.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...