TeZaS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Λοιπόν, γενικά το σπίτι τώρα που είμαι soldier μένει για καρό άδειο. Συναγερμό έχω βάλει πένα, αλλα αυτός όποτε γίνεται διακοπή ρεύματος πχ παίρνει τηλ οτι κάτι παίζει. Μέχρι να πάρω κανα γείτονα να τον πετύχω να δώ τι παίζει μου παίρνει ώρα και είναι ταλαιπωρία. Γι'αυτό σκέφτηκα να βάλω μια φτηνή ip camera εκεί στο σαλόνι για να μπορώ να μπαίνω σε τέτοιες περιπτώσεις να δώ τι γίνεται στο σπίτι. Δεν είμαι απαιτητικός στο να έχει μνήμη, να στέλνει ειδοποιήσεις ή @@. Να μπορώ να δώ καθαρά θέλω πχ απο το smartphone και να ψιλοφαίνεται και την νύχτα. Έχει να προτείνει κανείς κάτι δοκιμασμένο? Γενικά τέτοιου είδους εγχειρήματα θέλουν ιδιαίτερη ρύθμιση για να δουλέψουν ή είναι κάτι απλό? (το φαντάζομαι να συνδέω στο ρούτερ την camera, να κάνω κανα portforward και να μπαίνω απο κάποιον browser σε συγκεκριμένη διεύθυνση. παίζει να θέλει και static-ip?)
haris013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 σίγουρα θέλει dyndns ή στατική(καλύτερα dyn γιατί οι στατικές είναι πολύ ακριβές) τώρα φθηνή και δοκιμασμένη δεν έχω να σου προτείνω καθώς δεν γνωρίζω. για ακριβές μπορώ
jkoukos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Και όταν έχει διακοπή ρεύματος, πως θα συνδέεσαι στο σπίτι; 1
haris013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Και όταν έχει διακοπή ρεύματος, πως θα συνδέεσαι στο σπίτι; το βασικότερο! μπορεί να πάρει ένα ups που θα τροφοδοτεί κάμερα και ρούτερ
me3ikan Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πόσο φθηνή δηλαδή? Επίσης αν έχεις συσκευή με αντροιντ παρατημενη μπορεις με πατεντα να χρησιμοποιησεις την καμερα της σαν ip camera. Και θα λειτουργει και οταν κοβεται το ρευμα! Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!
harris78 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ebay γράφεις ip camera και βρίσκεις ότι θέλεις, από 20 ευρώ μέχρι ...2000ευρώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα