bas13bou Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για led για το κουτί κατά προτίμηση σε κόκκινο ευχαριστώ. Αποστολή από το NOVAPAD 70 S124 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=0&table=PER&category=LIGHTS Εδώ έχει διάφορα μεγέθη (των ταινιών LED) και πακέτα με διάφορες ποσότητες ταινιών. Διάλεξε όποιες θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=0&table=PER&category=LIGHTS Εδώ έχει διάφορα μεγέθη (των ταινιών LED) και πακέτα με διάφορες ποσότητες ταινιών. Διάλεξε όποιες θέλεις Δεν βρέθηκαν προϊόντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Πάρε μια 5μερτη RGB ταινία led,κομπλέ με χειριστήριο και μικρό controller απο ebay.Ενα φτηνό απογυμνωτή και ένα 4pin molex.Το συνολικό κόστος θα είναι μικρότερο απο τις "έτοιματζίδικες" ταινίες,κανονίζεις εσύ το μήκος,δέν περιορίζεσαι σε ένα μόνο χρώμα και φυσικά βλέποντας το αποτέλεσμα φουσκώνεις απο περηφάνια "τιέκαναπάλιοφούστηςσήμερα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bas13bou Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Έχεις κάποια διεύθυνση να μου δώσεις φίλε μου και πως γίνεται η πληρωμή? Δεν έχω ξανά ψωνίσει από ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Κάτι τέτοιο ,αν και παίζουν πιο φτηνά. Η πληρωμές γίνονται με paypal,όπερ και σημαίνει οτι θα χρειαστείς κάποια πιστωτική/χρεωστική κάρτα (prepaid κατα προτίμηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bas13bou Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ φίλε μου θα το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα