liverpoolman Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Σε windows 7 64bit εκανα προχτες εγκατασταση το norton internet security καθως μ το εδωσαν γτ ειχε αδεια για 3 pc...Απο την στιγμη πο τα εβαλα εκανα ενα scan στον δισκο με τα windows και το προγραμματα και βρηκε καποια trojan κτλ ηταν κυριως απο crack παιχνιδιων τι να πω...Το προβλημα ειναι ομως οτι απο τοτε το pc μου κρασαρει αρκετα πιο συχνα ακομα και οταν σερφαρω..Τι μπορω να κανω να βελτιωσω την κατασταση?
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Είναι λογικό να σου βρίσκει απειλές στα cracks, σχεδόν όλα τα av το κάνουν. Εγώ έχω προσθέσει τον φάκελο που αποθηκεύω τα κατεβάσματα στη λίστα με τα exceptions για να μην τα σκανάρει αυτόματα. Έχω βαρεθεί να μου σβήνουν τα av όλα τα fixes από παιχνίδια και εφαρμογές. Για τα κρασαρίσματα, έλεγξε στην καραντίνα του προγράμματος να δεις μήπως σου πείραξε τίποτα βασικά αρχεία από τον windows ή τον windows/system32 φάκελο. Εκεί (στην καραντίνα) θα βρεις και τα cracks και μπορείς να τα επαναφέρεις αν θέλεις. Μπορείς να δοκιμάσεις και επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία προηγούμενη απ' όταν έβαλες το Norton.
liverpoolman Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 φιλε αυτη η καταραμενη η καραντινα που ειναι???δεν την βρισκω
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Από το κεντρικό παράθυρο πήγαινε Advanced->Computer Protection->Quarantine.
liverpoolman Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 δεν τα εχει ετσι σε μενα ειναι ελληνικα κ αλλιως λοιπον φιλε το κανα το ειχαν κρυμμενο πφφφφ το παραδοξο ειναι οτι τα ειχε ολα trojan κ χωρις αυτα δν παιζουν τα παιχνιδια! στα windows δεν βρηκε τπτ αρα τα κολληματα που οφειλονται??εχω i7 που να μην ειχα
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Επανέφερε τα αρχεία των παιχνιδιών και κάνε επαναφορά συστήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα