Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,θελω να αγορασω ενα νεο samsung (μαλλον το S4)απο τα μαγαζια του σκρουτζ,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι διαφορες εχουν τα μοντελα i9505 και active(αναφερω μονο τα 2 πρωτα που ετυχε να βρω στο σκρουτζ),και ποιο S4 αξιζει να παρω απο ολα αυτα τα διαφορετικα 

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση,απλα απο ολα αυτα δεν βγαζω ακρη επειδη ειμαι ασχετος :)

ποιο ειναι το καλυτερο απο τα 2 ?

Δημοσ.

σωραιος ! σε ευχαριστω πολυ και παλι!μιας και δειχνεις να γνωριζεις το αντικειμενο ,να σε κουρασω με ακομια μια ερωτηση.

θεωρεις οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι η καλυτερη επιλογη το S4 ή εχεις να προτεινεις κατι αλλο ?

Δημοσ.

<p>σωραιος ! σε ευχαριστω πολυ και παλι!μιας και δειχνεις να γνωριζεις το αντικειμενο ,να σε κουρασω με ακομια μια ερωτηση.</p>

<p>θεωρεις οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι η καλυτερη επιλογη το S4 ή εχεις να προτεινεις κατι αλλο ?</p>

Αν θέλεις sdcard τότε ναι το s4 είναι η καλύτερη επιλογή. ..αλλιώς nexus5

Δημοσ.

σωραιος ! σε ευχαριστω πολυ και παλι!μιας και δειχνεις να γνωριζεις το αντικειμενο ,να σε κουρασω με ακομια μια ερωτηση.

θεωρεις οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι η καλυτερη επιλογη το S4 ή εχεις να προτεινεις κατι αλλο ?

Σε αυτα τα χρηματα προσωπικα θα κοιτουσα για G2 η Nexus 5 μιας και η ελλειψη SD δεν με πειραζει,ωστοσο αν τη θεωρεις απαραιτητη πηγαινε για S4

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα προσωπικα θα κοιτουσα για G2 η Nexus 5 μιας και η ελλειψη SD δεν με πειραζει,ωστοσο αν τη θεωρεις απαραιτητη πηγαινε για S4

+1 και από εμένα.

Δημοσ.

nexus η g2 ?καπου στο φορουμ διαβασα για την μπαταρια του nexus(κακη) αλλα οτι ειναι πιο (smooth =?).

επισης 

ενα μαγαζι buy and sell το γνωριζετε?προσφερει μειωση της αξιας του κινητου μου γιαυτο σκεφτομαι να το παρω απο εκει .ειναι αξιοπιστο?

ευχασριστω πολυ για τις απαντησεις σας  :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα φιλε...με τον ορο smooth εννοουμε το καθαρο android... δηλ χωρις προσθηκες (ειτε λογισμικου,ειτε εφαρμογων κτλ) απο τις εταιριες...
Τωρα για το buy and sell στη θεση σου θα το απεφευγα...δεν εχω ακουσει και πολυ καλα πραγματα!!τωρα τι να σου πω..

Τελος εγω θα σου προτεινα να πας προς g2, και τα 2 ειναι πολυ δυνατα κινητα βεβαια, απλα θεωρω το g2 πιο ολοκληρωμενο!!!

Επεξ/σία από xtekto
Δημοσ.

Με τον όρο smooth δεν εννοούμε καθαρό Android, εννοούμε αυτό που σημαίνει η μετάφραση του, απλά τυγχάνει πιο smooth να είναι τα "καθαρότερα" android.

Κατά βάση καμία έκδοση android που κυκλοφορεί δεν είναι "pure", μέχρι και τα Nexus έχουν στην ουσία μία Google ROM επάνω η οποία βέβαια είναι η purest που κυκλοφορεί από στοκ roms.

Αλλά και άλλα κινητά, αν ξεφορτωθείς το bloatware μια χαρά smooth γίνονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...