eternal600 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εχω ενα (ετσι τουλαχιστον θελω να πιστευω) αξιοπρεπες μηχανημα το οποιο το χρησιμοποιω κατα κυριο λογο για online gaming. Το μηχανημα μου εχει τα εξης χαρακτηριστικα: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 2933 MHz (11 x 267) System Memory 8192 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (1024 MB) Εχω παρατηρησει ομως πως δε τρεχει τοσο smooth τα παιχνιδια που παιζω (LoL και Smite) οσο καποια PC φιλων μου κατοτερα απο το δικο μου PC. Tι μπορει να φταιει; Ευχαριστω εκ των προτερων.
TheELF Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Στα online παιχνίδια μεγάλο ρόλο παίζει η σύνδεσή σου,το έχεις ελέγξει να δεις τι ταχύτητες πιάνει;;; Όταν παίζεις καλό είναι να μην κατεβάζει κάποιο άλλο πρόγραμμα (torrent/windows update) αφού μπουκώνουν και την γραμμή αλλά και τον δίσκο. Αν τα έχεις τα παιχνίδια σε «παραδοσιακό» δίσκο,όχι ssd,και δεν έχεις κάνει ποτέ τότε ρίξει ένα defrag στο διαμέρισμα που έχεις τα παιχνίδια σου με αυτό mydefrag ,επιλογή data disk monthly ,εκτός και αν τα έχεις όλα σε έναν δίσκο/διαμέρισμα όπου διαλέγεις system disk monthly.
eternal600 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Κανω συχνα defrag στον δισκο μου. Οσο για τη συνδεση που ειπες μπορει να μην πεταει (HOL με το πολυ 5mbps) αλλα ποτε δε κατεβαζω κατι οταν εχω ανοιχτο καποιο game
Donalhioy Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 αν ειναι το free τοτε θα μου εκανε εντυπωση αν εβρισκε! για τι ονλαιν μιλαμε? εκει παιζει και ο cpu ρολο..
eternal600 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τα γνωστα: LoL, CoD και τις τελευταιες μερες smite. Ειδικοτερα στο smite βλεπω απο το pc ενος φιλου πως το παιζει πιο ομαλα ενω εχς καλυτερο pc σε θεμα καρτας γραφικων και ram επεξεργαστη εχει και αυτος τον ιδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα