doctorkostis Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ουτε Ζ2 ειναι, ουτε 1020, ουτε iphone 5s. Αφου κανουμε vs πρεπει να πουμε οτι το αιφον εχει καλυτερη καμερα. Οπως και καλυτερο ηχειο. Οπως και καλυτερη φορητοτητα, μπαταρια, κατασκευη.... Για την ταχυτητα και την ποιοτητα λειτουργιας, θεωρω οτι ειναι ισαξια σημερα. (4.4.2 vs 7.1). Το 5s πιθανοτατα εχει καλυτερη καμερα, παρολο που δεν το εχω πιασει στα χερια μου. Για τη μπαταρια δεν ειμαι καθολου σιγουρος, νομιζω ειναι ενα απο τα θεματα του μηλου. Για την κατασκευη ας πουμε επισης οτι ειναι καλυτερο, αν και δε νομιζω οτι το νεξους υστερει. Επειδη το εχω κουρασει προσωπικα και δεν προσφερω και πολλα στη συζητηση, νομιζω το ισχυροτερο πλεονεκτημα του νεξους ειναι τα 240 ευρω που σου μενουν στην τσεπη, ενω εχεις μια εξαιρετικη android συσκευη. Ειναι σχεδον μιση τιμη. Νομιζω το vs ειναι ακυρο σε τετοια διαφορα τιμης. 2
ddr2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το 5s πιθανοτατα εχει καλυτερη καμερα, παρολο που δεν το εχω πιασει στα χερια μου. Για τη μπαταρια δεν ειμαι καθολου σιγουρος, νομιζω ειναι ενα απο τα θεματα του μηλου. Για την κατασκευη ας πουμε επισης οτι ειναι καλυτερο, αν και δε νομιζω οτι το νεξους υστερει. Επειδη το εχω κουρασει προσωπικα και δεν προσφερω και πολλα στη συζητηση, νομιζω το ισχυροτερο πλεονεκτημα του νεξους ειναι τα 240 ευρω που σου μενουν στην τσεπη, ενω εχεις μια εξαιρετικη android συσκευη. Ειναι σχεδον μιση τιμη. Νομιζω το vs ειναι ακυρο σε τετοια διαφορα τιμης. Ετσι οπως το θετεις, συμφωνουμε. Στα 250 (νομιζω) σκοτωνει τα παντα. Και πολυ θα το ηθελα να κανει παρεα στο μηλο μου
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ουτε Ζ2 ειναι, ουτε 1020, ουτε iphone 5s. Αφου κανουμε vs πρεπει να πουμε οτι το αιφον εχει καλυτερη καμερα. Οπως και καλυτερο ηχειο. Οπως και καλυτερη φορητοτητα, μπαταρια, κατασκευη.... Για την ταχυτητα και την ποιοτητα λειτουργιας, θεωρω οτι ειναι ισαξια σημερα. (4.4.2 vs 7.1). Μην βγαζετε συμπερασματα χωρις να εχετε χρησιμοποιησει και την αλλη πλευρα. http://www.gsmarena.com/six_way_camera_shootout-review-998.php καλο θα ηταν να το διαβασεις.. ολο.. Επειδη τυχαινει να ειμαι κατοχος 1020, και να χουν περασει απ'τα χερια μου και 5s και note3 και z1.. Πορισματα απο τις συγκρισεις που εκανα σε ολες τις συνθηκες, περνωντας ολες τις ληψεις σε ips 24αρι Dell monitor.. Το iPhone τα παει σχετικα καλα σε νυχτερινες σε σχεση με το note3.. Το HDR του ειναι καλο.. Ο ηχος στην καταγραφη βιντεο ειναι ενας απο τους χειροτερους, μιας και ειναι απο τα ελαχιστα high-end κινητα με ενα μονο μικροφωνο.. Το note 3 ειναι τρομερο σε φωτογραφιες και βιντεο ληψη, αλλα οταν πεφτουν τα φωτα ερχεται η καταστροφη.. Νυχτερινες απλα αισχος. Το Z1 αρκετα καλες φωτογραφιες, με πολυ τραγικο θεμα στην εστιαση κατα την διαρκεια καταγραφης βιντεο που τις περισσοτερες φορες εχει πολυ κακα αποτελεσματα και κυριως οταν γινει προβολη των βιντεο σε μεγαλο monitor.. επισης η επιεικως αθλια οθονη του Z1 πρεπει να αναφερθει.. Το 1020, στο θεμα ποιοτητας φωτογραφιας και καταγραφης βιντεο ειναι αριστο. Στο θεμα νυχτερινης ληψης, απλα δεν υπαρχει αντιπαλος στην ποιοτητα των ληψεων.. Ελαττωμα του η μετρια αυτονομια της μπαταριας (σχετικα), και την σχετικα μικρη οθονη (4,5).. σε σχεση με το note 3 που ειναι απολαυση.. Κατσε απλα διαβασε το link που σου δωσα, απο το πλεον μεγαλυτερο smartphone reviewing site.. Τα συμπερασματα που εβγαλα απο τις συγκρισεις που εκανα εγω ο ιδιος συμφωνουν πανω κατω με αυτες του gsmarena, απλα εκει θα τα δεις πολυ πιο αναλυτικα απο τις 5-6 προτασεις που ανεφερα εγω..
ddr2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.gsmarena.com/six_way_camera_shootout-review-998.php καλο θα ηταν να το διαβασεις.. ολο.. Επειδη τυχαινει να ειμαι κατοχος 1020, και να χουν περασει απ'τα χερια μου και 5s και note3 και z1.. Πορισματα απο τις συγκρισεις που εκανα σε ολες τις συνθηκες, περνωντας ολες τις ληψεις σε ips 24αρι Dell monitor.. Το iPhone τα παει σχετικα καλα σε νυχτερινες σε σχεση με το note3.. Το HDR του ειναι καλο.. Ο ηχος στην καταγραφη βιντεο ειναι ενας απο τους χειροτερους, μιας και ειναι απο τα ελαχιστα high-end κινητα με ενα μονο μικροφωνο.. Το note 3 ειναι τρομερο σε φωτογραφιες και βιντεο ληψη, αλλα οταν πεφτουν τα φωτα ερχεται η καταστροφη.. Νυχτερινες απλα αισχος. Το Z1 αρκετα καλες φωτογραφιες, με πολυ τραγικο θεμα στην εστιαση κατα την διαρκεια καταγραφης βιντεο που τις περισσοτερες φορες εχει πολυ κακα αποτελεσματα και κυριως οταν γινει προβολη των βιντεο σε μεγαλο monitor.. επισης η επιεικως αθλια οθονη του Z1 πρεπει να αναφερθει.. Το 1020, στο θεμα ποιοτητας φωτογραφιας και καταγραφης βιντεο ειναι αριστο. Στο θεμα νυχτερινης ληψης, απλα δεν υπαρχει αντιπαλος στην ποιοτητα των ληψεων.. Ελαττωμα του η μετρια αυτονομια της μπαταριας (σχετικα), και την σχετικα μικρη οθονη (4,5).. σε σχεση με το note 3 που ειναι απολαυση.. Κατσε απλα διαβασε το link που σου δωσα, απο το πλεον μεγαλυτερο smartphone reviewing site.. Τα συμπερασματα που εβγαλα απο τις συγκρισεις που εκανα εγω ο ιδιος συμφωνουν πανω κατω με αυτες του gsmarena, απλα εκει θα τα δεις πολυ πιο αναλυτικα απο τις 5-6 προτασεις που ανεφερα εγω.. Θα το διαβάσω, αν και το gsm δεν το έχω σε καμία υπόληψη. Απλά θέλω να τονίσω ότι σύγκρινα την κάμερα του 5s σε σχέση με το nexus 5. Ο ήχος στα βίντεο πάντως του iphone εμένα μου φαίνεται μια χαρά, έστω και μονοφωνίκ. Ενώ η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή! (αναφέρομαι στα βίντεο πάλι). Επεξ/σία 16 Απριλίου 2014 από ddr2
chrisxkar Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλα αυτα τα thread που ξεκινουν απο ερωτηση και καταλληγουν σε πεδιο πολεμου πολυ τα γουσταρω . Λοιπον δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο.Ειναι το τι βολευει τον καθενα τελος. Πραγματα που εσενα σε βολευουν αλλος τα βρισκει απαραδεκτα και δεν μπορεις να τα εχεις ολα με κανενα κινητο η λειτουργικο. Εγω ας πουμε δεν θελω να κανω ποτε μα ποτε sync απλα δεν θελω.Οταν ειχα iphone και windows phone και ερχοταν η στιγμη που θα επρεπε να περασω καμια φωτο στο pc η στο κινητο εβριζα κανα 15λεπτο.Μαμω την apple μου μεσα,Μαμω τα windows phone μου κτλ. Και για το αν κολαει η οχι ειναι θεμα το αν θα βαλεις της παναγιας τα ματια.Εγω και στο iphone που ειχα βαλει καποια tweaks σε καποια φαση εφτασε στο να μη ανταποκρινεται και να κανει restart 5-6 φορες τι μερα.μεχρι που το πεταξα στον τοιχο Α τωρα διαβασα και για καμερα να κανω και σε αυτο το θεμα ενα σχολιο. Βρε κατσικανιαρη ελληνα βρε τσομπανη.Απο το 2013 για να μην πω και ποιο πριν ακομα και τα κινεζικα κινητα εχουν μια χαρα καμερες.Τι φαγωνεστε οχι αυτο εχει ποιο καθαρη εικονα τα μεσανυχτα,οχι αυτο φενονται και τα σπυρακια τις μαριας καθαρα.Οτι και να κανουν ολες οι εταιριες στο αμεσο μελλον το κινητο ειναι κινητο δεν θα αντικασταστισει την επαγγελματικη καμερα.Και ειτε εχεις 10 ειτε 70 μεγαπιξελ το selfie ιδιο θα βγει γιατι τα μουτρα σου οτι και να παρεις δεν αλλαζουν. 3
tony81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλά όλα τα θέματα τουλάχιστον με κινητά που παρακολουθώ έτσι είναι μετράμε τρίχες..αλλά από οικονομικής επιστήμης αυτό ονομάζεται ορθολογικός καταναλωτής οπότε επιστημονικά είμαστε καλυμμένοι.. Σίγουρα καταλήγουμε σε αυτό που λες ''τσοπάνη'' κτλπ...και γενικότερα είναι θέμα κουλτούρας το ζήτημα, όλοι i-phone note3 κτλπ... Και ακόμα πιο τρανταχτό παράδειγμα.....μόλις αυξήθηκαν τα τέλη των 1600cc - πέσαν οι τιμές των bmw-20 ετία και γέμισαν οι δρόμοι. Τα ξέρουμε αυτά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα